martaibartek 05.08.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Renata dzięki za linki Mi osobiście te foto tapety się podobają, myślę nad tym by w kuchni na jedną ścianę dać taką tapetę czarno-białą (jakaś uliczka, stara kawiarenka...) ale to na razie taki luźny pomysł Wczoraj przyjechały drzwi zewnętrze. Obejrzeliśmy przed odbiorem i wszystko było OK. Mąż z teściem zamontowali, wypoziomowali.... wszystko pięknie, ościeżnica zakotwiczona, otworzyli i ... na progu farba odlazła :/ musieli u stolarza zamknąć drzwi zanim farba porządnie nie wyschła :/ no i nowe drzwi do reklamacji :/ ależ się mąż wkurzył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 05.08.2010 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Jupi jupi dziewzynki ,chłopaki wasze tańce pomogły strop zalany .Weszło 14 m 3 betony na domek a na garaż wcześniej 6 m 3 kurcze ale kasy idzie w beton .Po ile u was teraz jest B20 u mnie jak lałam ławy po 210 m3 teraz 228 zł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 05.08.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 W moich rejoniach cena podobna- 220 zł za kubik + 250 zł pompa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 05.08.2010 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Sprawdziłam właśnie fakture za beton 225 m3 wtym pompa .Przywiozłam brame garażowa Marta tą z Sosnowca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 05.08.2010 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 U nas beton po 210 zł już z pompą. U nas więźby ciąg dalszy,już myślę kiedy to się skończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 05.08.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Renata to gratuluje zakupu (obyś mnie nie przeklinała ) my naszą montujemy po niedzieli - wtedy zrobię fotki naszej chatki i ogłoszę stan surowy zamknięty Gabrysia skończy się skończy się zaczęło to i się skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 05.08.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Jupi jupi dziewzynki ,chłopaki wasze tańce pomogły strop zalany .Weszło 14 m 3 betony na domek a na garaż wcześniej 6 m 3 kurcze ale kasy idzie w beton .Po ile u was teraz jest B20 u mnie jak lałam ławy po 210 m3 teraz 228 zł . Renatko my płaciliśmy po 205zł z pompą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 05.08.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 U nas beton po 210 zł już z pompą. U nas więźby ciąg dalszy,już myślę kiedy to się skończy. Gabrysiu wytrwałości życzę i pięknej konstrukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 10.08.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Hejka .A co tu taka cisza ?Joluś fajnie tani beton .Dziś byliśmy w Wadowicach oglądnąć drzwi wybraliśmy model ,moja mama też była z nami bo mają wymieniać w domku drzwi bo te mają już 30 lat .Wstępnie wybrała 3 modele ma obgadać jeszcze z tatą nasze wycenili taki wymiar wys 2.30 cm na 100 z mątażem i dostawą na 2950 zł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 10.08.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Cisza, bo się pracuje. U nas więźba gotowa, wrzucę zdjęcia jak zrobię . Renata, a czy w tej firmie w Wadowicach można również zamówić okna? Do Wadowic nie mam, aż tak daleko, a trzeba zdążyć w tym roku z usługą montażu. Od stycznia usługi drożeją o 1%. Będę wdzięczny za info. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 10.08.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Materiały też zdrożeją,dlatego ja już intensywnie myślę co by kupić wiele rzeczy przed końcem roku.U nas więźby ciąg dalszy,już nie mogę patrzeć na tych moich "ślimaków". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 10.08.2010 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Witajcie zapracowani inwestorzy My też codziennie coś "dłubiemy" na budowie Więźba na domku, kominy i ściany poddasza murują się, łaty i kontrłaty zaimpregnowane, podbitka zaimpregnowana i pomalowana, pomalowane elelmenty dodatkowo wykonane przez cieśli, trwają porządki i był pierwszy gril Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 10.08.2010 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Cisza, bo się pracuje. U nas więźba gotowa, wrzucę zdjęcia jak zrobię . Renata, a czy w tej firmie w Wadowicach można również zamówić okna? Do Wadowic nie mam, aż tak daleko, a trzeba zdążyć w tym roku z usługą montażu. Od stycznia usługi drożeją o 1%. Będę wdzięczny za info. Pozdrawiam http://www.zbydrew.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 10.08.2010 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Dziękuję Renata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 10.08.2010 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Materiały też zdrożeją,dlatego ja już intensywnie myślę co by kupić wiele rzeczy przed końcem roku.U nas więźby ciąg dalszy,już nie mogę patrzeć na tych moich "ślimaków". My też cały czas napewno teraz okna będziemy zamawiać jak wrócimy z nad morza to będziemy wstawiać, tata z kuzynem zrobi elektryke ,mąż zrobi wode i robimy tynki ,robimy wylewki 3 tygodnie czekamy i wstawiamy drzwi .Mam nadzieje ,że do pazdziernika Będzie Stan Zamknięty deweloperski.Jutro jedziemy do OBI bo mają promocje na kafle spodobały mi się jedne po 27.00 zł ale szybko zeszły fajne by były do wiatrołapu i korytarza (ma być dostawa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 10.08.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Jupi jupi dziewzynki ,chłopaki wasze tańce pomogły strop zalany .Weszło 14 m 3 betony na domek a na garaż wcześniej 6 m 3 kurcze ale kasy idzie w beton .Po ile u was teraz jest B20 u mnie jak lałam ławy po 210 m3 teraz 228 zł . Renata, u mnie, koło Olsztyna, beton B20 po 205 netto za m3 i pompa za 2 betoniarki 350 brutto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 10.08.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Dziewczyny, skoro już o cenach mowa, to powiedzcie mi, proszę, ile płaciłyście za porotherm, a ile za maxa, jeśli któraś z Was właśnie z tych materiałów budowała? My właśnie przymierzamy się do zamówienia materiału na ściany, bo lada dzień będą nam robić strop nad piwnicą i nie chciałabym dać się zrobić w bambuko sprytnemu właścicielowi hurt. bud., który zdarł ze mnie za bloczki fundamentowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 11.08.2010 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 U nas beton był brutto w tym pompa . Lidzia my mamy porothern winerbergera 25 płaciliśmy 5,25 zł ale ceny strasznie w tym okresie się wachały chwile później jakbyśmy kupili to był po 4,90 zł na promocji w inne hurtowni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dwiemuchy 11.08.2010 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 U nas beton był brutto w tym pompa . Lidzia my mamy porothern winerbergera 25 płaciliśmy 5,25 zł ale ceny strasznie w tym okresie się wachały chwile później jakbyśmy kupili to był po 4,90 zł na promocji w inne hurtowni . A mozesz ew. zdradzic gdzie byly takie ceny na Poroterm? Jak rozumiem - Wienerbergera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 11.08.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 w Krakowie w budmedzie koło tesco przez przedstawiciela p.Mariusza były po 4.90 a 5,25 w Budzyniu w materiałówce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts