martyna001 25.08.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 zlecilam wykonanie odwiertu studni glebinowej, na 33 metrze znalezli wode,zarurowali i woda sie czysci juz 10 dni ale dalej idzie metna,szarawo-zielona ponoc to lupek ilasty. jestem zdesperowana czy ta woda sie wogole oczysci? wykonawca twierdzi ze sie oczysci,ze czasami trwa to nawet miesiac! nie wiem co o tym sadzic?on chce mi ta wode podlaczyc i wziac kase moze ktos sie spotkal z tym lupkiem ilastym potocznie zwanym "kaczym mydlem" pomozcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Papkin 31.08.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Wykonawca plecie bzdury!Ma tak długo pompować, aż woda będzie kryształowa.Kacze mydło?! Raczej kacze g...o.!!!Mam nadzieję, że jeszcze nie płaciłaś!Papkin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts