Tomek_J 06.10.2004 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Specjalista ds. Unii Europejskiej (pracujący w Brukseli) cześć zarobił i do tego wziął kredyt . Na koniec sprzeda aktualne mieszkanie i częściowo spłaci kredyt. Reszta z pensji . O w mordę ! A ja, głupi, informatykiem zostałem... ( ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 06.10.2004 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 super ten kominek i reszta, to chyba mój styl O w mordę ! A ja, głupi, informatykiem zostałem... ( ) skoro jesteś informatykiem to nie jestes taki głupi i chyba tak słabo nie zarabiamy też informatyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 06.10.2004 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 _ZBYCH_'u - uważam że miałeś bardzo dobry pomysł by taki wątek założyć. Czekam na następne zdjęcia. Odnośnie komentarzy - jednym się podoba drugim nie. Mi się zdecydowanie podoba to wnętrze. A co do komentarzy nt. forsy. Ludzie - przecież to jest tak że raz się forsę ma a raz nie. Rzecz to płynna. Kogoś stać to niech wydaje, zwłaszcza jeśli efekt jest wart tych pieniędzy. Nie ma się co czepiać - odrobinę normalności proszę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 06.10.2004 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 skoro jesteś informatykiem to nie jestes taki głupi Dziękuję bardzo !... :D:D chyba tak słabo nie zarabiamy A serio: informatyk to taki sam zawód, jak każdy inny, żadne cuda. Owszem, moja pensja nie jest najgorsza, ale też nie wyjątkowa. W swojej pracy zdarzało mi się zatrudniać informatyków do swojego działu. Uwierz, trafiały się osoby chcące pracować za kwoty rzędu 1200 złotych brutto... Ale to temat nie na to forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 06.10.2004 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Jestem pod wrażeniem jakości wykonania tego wnętrza - i jest to warte sporej kasy. Mało który wykonawca - pan Kazio czy Stasio - potrafi tak wykończyć podłogę czy schody. Panowie informatycy - nie narzekajcie. I nie przesadzajcie z tą kasą w Unii - co tu się podniecać paroma tysiącami euro miesiecznie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 06.10.2004 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Ładne wnętrze, chociaż trochę muzealne i zimne. Fajny wątek, jeszcze, jeszcze, jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 06.10.2004 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Bk to prawda wykonastwo tych wnętrz jest super. Zobacz, jak połączyli te podłogi. Coś rewelacyjnego. No, ale tacy fachowcy drogo każą sobie za ten profesjonalizm płacić. Czasem warto , szczególnie, jeśli to dotyczy tak prestiżowego miejsca, jak salon. Nie łudźmy się, każdy wie, że salon ma być wizytówką naszego domu, nawet z zabawkami dziecka porozrzucanymi po całym salonie i z psimi kłakami naszych piesków na podłodze i na pokryciach fotelów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 06.10.2004 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 _ZBYCH_-u!Czy to kwestia światła(lampy),czy tam są ściany lila ew.wrzos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.10.2004 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Kominek super , perfekcja połączenia dwóch kolorów podłogi robi wrażenie ( gdzie są tacy fachowcy ? ) _ZBYCH_-u proszę o więcej ... ... zdjęć . Pozdrawiam - Maxtorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 06.10.2004 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 ZBYCHU, WSZYSTKO, COKOLWIEK BEDZIESZ MIAŁ W TYM KLIMACIE, POPROSZE. TAK MI SIE TEN WATEK PODOBA, ZE CHYBA POPROSZE O PODWYZKE SWOJEGO UNIJNEGO PRACODAWCE, ALBO..............OBRABUJE BANK- CHYBA WARTO!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 06.10.2004 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 ZBYCHU, WSZYSTKO, COKOLWIEK BEDZIESZ MIAŁ W TYM KLIMACIE, POPROSZE. TAK MI SIE TEN WATEK PODOBA, ZE CHYBA POPROSZE O PODWYZKE SWOJEGO UNIJNEGO PRACODAWCE, ALBO..............OBRABUJE BANK- CHYBA WARTO!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 06.10.2004 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 ZBYCHU więcej zdjęć plizzzzzz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.10.2004 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Zbychu wątek świetny mi najbardziej podoba się kominek i połączenie tych podłóg listwy doprowadzają mnie do szału Czekam na więcej zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek 06.10.2004 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Witam. Takie wnętrza to ja znam tylko z folderów a _ZBYCH__ w nich bywa bo jak się ma kasę to jest co zabezpieczać. Myślę, że przeciętny włamywacz ukradłby kominek i zaniósł go do pasera jako telewizor . Żeby mieć takie wnętrza jakie człowiek sobie wymarzył to trzeba mieć naprawdę poważną kasę i za tą poważną kasę zatrudnić architekta oraz projektanta wnętrz. Można też człowieka od projektowania ogrodów . A w ogrodzie malutki domek który będzie przeznaczony dla małżeństwa ukraińskich lekarzy zajmujących się ogrodem i awaryjnym leczeniem pryncypała Ale na to trzeba kasy - a patrzenie dzięki _ZBYCH_owi nic nie kosztuje Ładuj więcej, ja chętnie pooglądam ale .... od ocen się wstrzymam bom nie z tej półki . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 06.10.2004 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 ...Reszta z pensji . cholerka - zly zawod wybralem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arko 06.10.2004 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Mnie się nie podoba, lubię stare wiejskie klimaty, żeby było ciepło i przytulnie, mnie by się znudziło siedzic w takim laboratorium, chłód i perfekcja do przesady - to nie dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daru 06.10.2004 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Popieram Arko - ten dom nie ma "klimatu" i jest nieprzytulny. Podziw należy sie za wykończenie wnetrz ale takie wydaje mi sie ze jest to typowy "dom na pokaz" codzienne mieszkanie w w takich wnetrzach nie kazdemu moze przypaść do gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 06.10.2004 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 A tak a propos podobieństwa kominka do telewizora, to jako dziecko zawsze wolałem wpatrywać się godzinami w ognisko, palenisko kuchni, kominek itd. niż w ekran... ... i tak już zostało . Pozdrawiam - Andrzej (Trach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Thom35 06.10.2004 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Nie męczcie tak Zbycha o te zdjęcia bo nie będzie miał kiedy nam alarmów montować a dni coraz krótsze i mrok zapada wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 06.10.2004 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Ale dlaczego ten dom oceniliście jako laboratorium. Przeciez ZBYCHU pokazał tylko fragmenty tego domu, jego ciekawe detale.Być może na przeciw tego kominka ustawiona jest "puszysta" kanapa z kolorowymi poduchami a na dywanie mnóstwo dziecięcych zabawek.To tak jakby krytykowac obraz widząc tylko jego ramę. ZBYCHU dawaj więcej mnie się podoba.Paty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts