Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wnętrza - inspiracje

_ZBYCH_

Recommended Posts

• Odpowiedzi 238
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

_ZBYCH_'u - uważam że miałeś bardzo dobry pomysł by taki wątek założyć. Czekam na następne zdjęcia.

Odnośnie komentarzy - jednym się podoba drugim nie. Mi się zdecydowanie podoba to wnętrze.

A co do komentarzy nt. forsy. Ludzie - przecież to jest tak że raz się forsę ma a raz nie. Rzecz to płynna. Kogoś stać to niech wydaje, zwłaszcza jeśli efekt jest wart tych pieniędzy. Nie ma się co czepiać - odrobinę normalności proszę.

Pozdrawiam

skoro jesteś informatykiem to nie jestes taki głupi

Dziękuję bardzo !... :o

:D:D:D

chyba tak słabo nie zarabiamy :wink:

A serio: informatyk to taki sam zawód, jak każdy inny, żadne cuda. Owszem, moja pensja nie jest najgorsza, ale też nie wyjątkowa.

W swojej pracy zdarzało mi się zatrudniać informatyków do swojego działu. Uwierz, trafiały się osoby chcące pracować za kwoty rzędu 1200 złotych brutto...

Ale to temat nie na to forum...

Jestem pod wrażeniem jakości wykonania tego wnętrza - i jest to warte sporej kasy. Mało który wykonawca - pan Kazio czy Stasio - potrafi tak wykończyć podłogę czy schody.

Panowie informatycy - nie narzekajcie.

I nie przesadzajcie z tą kasą w Unii - co tu się podniecać paroma tysiącami euro miesiecznie ... :lol:

Bk to prawda wykonastwo tych wnętrz jest super. Zobacz, jak połączyli te podłogi. Coś rewelacyjnego. No, ale tacy fachowcy drogo każą sobie za ten profesjonalizm płacić. Czasem warto :wink: , szczególnie, jeśli to dotyczy tak prestiżowego miejsca, jak salon. Nie łudźmy się, każdy wie, że salon ma być wizytówką naszego domu, nawet z zabawkami dziecka porozrzucanymi po całym salonie i z psimi kłakami naszych piesków na podłodze i na pokryciach fotelów :wink:

Witam. Takie wnętrza to ja znam tylko z folderów a _ZBYCH__ w nich bywa bo jak się ma kasę to jest co zabezpieczać. Myślę, że przeciętny włamywacz ukradłby kominek i zaniósł go do pasera jako telewizor :wink: . Żeby mieć takie wnętrza jakie człowiek sobie wymarzył to trzeba mieć naprawdę poważną kasę i za tą poważną kasę zatrudnić architekta oraz projektanta wnętrz. Można też człowieka od projektowania ogrodów . A w ogrodzie malutki domek który będzie przeznaczony dla małżeństwa ukraińskich lekarzy zajmujących się ogrodem i awaryjnym leczeniem pryncypała :wink: Ale na to trzeba kasy - a patrzenie dzięki _ZBYCH_owi nic nie kosztuje :) Ładuj więcej, ja chętnie pooglądam ale .... od ocen się wstrzymam bom nie z tej półki :( . Pozdrawiam

Ale dlaczego ten dom oceniliście jako laboratorium. Przeciez ZBYCHU pokazał tylko fragmenty tego domu, jego ciekawe detale.

Być może na przeciw tego kominka ustawiona jest "puszysta" kanapa z kolorowymi poduchami a na dywanie mnóstwo dziecięcych zabawek.

To tak jakby krytykowac obraz widząc tylko jego ramę.

ZBYCHU dawaj więcej mnie się podoba.

Paty.