Gość Rysiek S. 11.12.2003 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2003 WitamSzukam firmy na Śląsku ( jestem z Jastrzębie) , która wykonuje tynki gipsowe. Mam do zrobienia cały dom.Proszę podać oriantacyjną cenę za 1m2.Z pozdrowieniamiRysio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek i K77 12.12.2003 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 Ceny w naszym regionie kształtują sie na poziomie od 16 do 20 zł/m kw. Dosyć dużo firm znalazłem w pobliżu Bielska, Żywca oraz Skoczowa. Namiary na wykonawców szukałem w gazecie z ogłoszeniami "Jarmark"Cena obejmuje materiał + robocizna. Tynki gipsowe układane maszynowo - ekipa jest w stanie ułożyć ok. 100 m kw za jeden dzień.W wyszukiwarce wpisz słowo "Jarmark" i coś znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Rysiek S. 19.12.2003 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2003 Dzięki Jacku. Czy możesz mi polecić (dać nr tel) do jakieś firmy z rejonu Skoczowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek i K77 24.12.2003 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2003 Witam, wejdź na poniższą stronę i poszukaj w dziale: Budownictwo - usługi - ogólne oraz wykończeniowe. http://www.jarmark.gtp.com.pl/drobne.htm Znajdziesz tam wiele namiarów, nie tylko w zakresie tynków. Ponadto możesz popytać w składach budowlanych, czy mogą Ci kogoś polecić.Jeżeli będziesz potrzebował bliższych informacji napisz na priv maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość aldonka 26.12.2003 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2003 Podane pow. kwoty są mocno przesadzone. Za tynki gipsowe (mat. + rob) zapłacisz juz od 10PLN za m2. Poszukaj dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts