Bouli 25.08.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Witam,właśnie jestem tuż przed wyborem automatyki do bram. Potrzebuje napęd do bramy garażowej segmentowej i do lekkiej bramy 2skrzydłowej. Wybór ograniczyłem do BFT lub Facc. Koszt praktycznie taki sam, tylko nie wiem jaki jak z jakością o facc co nie co słyszałem ale o BFT już niebardzo. Czy moglibyście powiedzieć który wg zestaw byłby lepszy (mniej awaryjny, cichszy i nie wiem co jeszczeitp) Z góry dziękuję za pomocPozdroPiotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annecy 25.08.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 ja mam faac 414 na dwuskrzydlowej... jest ok... uwag zero... dziala bezproblemowo, ale dopiero pol roku... zobaczymy po zimie... pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 06.09.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 popatrz co ma włoski LIFE, cenowo jak FAAC, ale podobno użyteczniejszy funkcjonalnie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 08.09.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 A jaki jest orientacyjny koszt do lekkiej dwuskrzydłowej bramy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annecy 09.09.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 1700pln za faaca p414... z pilotami , centralkami oraz koszty montażu... u mnie to były 2 stówki... pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 09.09.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Już mam zamówiony: LineaMatic do bram przesuwnych, cena 1400 zł brutto z montażem. Ponoć jest dość silny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 12.09.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 ja wybrałam HATO 1000N do bramy 5000x2250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosa 01.03.2010 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 ja mam faac 414 na dwuskrzydlowej... jest ok... uwag zero... dziala bezproblemowo, ale dopiero pol roku... zobaczymy po zimie... pozdr Już jest prawie po zimie. Jak się sprawił ten napęd? Czy pilot może być wspólny razem z bramą garażową? Czy możesz dać fotkę swojego napędu? Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 02.03.2010 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 ja mam faac 414 na dwuskrzydlowej... jest ok... uwag zero... dziala bezproblemowo, ale dopiero pol roku... zobaczymy po zimie... pozdr Już jest prawie po zimie. Jak się sprawił ten napęd? Czy pilot może być wspólny razem z bramą garażową? Czy możesz dać fotkę swojego napędu? Pzdr. jak masz odpowiednia ilosc "kabelkow" aby wszystkie napedy poalaczyc do jednego odbiornika to wszystko mozesz ja mam nawet elektromagnes furtki otwierany tym samym pilotem co brame garazowa, brame wjazdowa i alarm w chalupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 22.03.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 a ile to jest "odpowiednia ilość kabelków",pytam, bo jestem na etapie pisania wytycznych dla elektryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts