SemperSolus 25.08.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Profesjonalne doradztwo w zakresie wyboru sprzętu AGD. W dzisiejszych czasach wybór odpowiedniego sprzętu AGD stał się swoistą sztuką. W olbrzymiej ilości funkcji, wymiarów i możliwych konfiguracji potrafią zagubić się nawet najbardziej doświadczeni klienci. Sklepy stacjonarne posiadają ograniczoną ofertę i wyższe ceny, a sklepy internetowe oferują utrudniony kontakt z obsługą. Moja oferta gwarantuje klientowi indywidualne podejście do jego potrzeb i wyszukanie najlepszego rozwiązania na rynku gdyż nie jestem powiązany z żadnym ze sklepów i producentów, a nie posiadając własnego sklepu faktycznie biorę pod uwagę oczekiwania klienta, a nie to, co mi się opłaca sprzedać. Powiedz czego oczekujesz od swojego sprzętu ile chcesz na niego wydać, a ja znajdę go dla Ciebie. Oszczędzaj swój czas i swoje pieniądze. Twój Sprzedawca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts