Anna Broc 26.08.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Gdyby ktoś z forumowiczow mogl mi polecic dobrego prawnika od spraw rozwodowo-majątkowych, byłabym wdzięczna. Potrzebuję dla koleżanki, jest po rozwodzie bez orzekania o winie.Były mąż chce od niej pieniezy za prace którą włożył w dom i ogród w trakcie trwania małżeństwa ( jakby ona nie pracowala na równi, dodatkowo straty moralne jakie poniosła gdy awanturował sie i dokuczał jej i dzieciom) Więcej szczegółów to już prawnikowi, w każdym razie wykorzystuje on beszczelnie wszystko co jest w domu, niby wyprowadził się ale pojawia sie aby nie miała podstaw do wymeldowania go,przy okazji robi pranie. Ona ma już dosyc takiej sytuacji ale jest zbyt delikatna i uczciwa więc kompletnie bezradna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milena202 29.08.2010 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 polecam adwokata Dariusza Staniszewskiego z Warszawy Powiśle. tel. do mecenasa 605 131 260. Bardzo dobry specjalista od rozwodów. Wiem bo prowadził moją sprawę rozwodową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts