areaxxxx 26.08.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Od pewnego czasu przeglądam to forum i postanowiłem się w końcu zarejestrować. Jestem architektem. Mam doświadczenie w pracy w Polsce i w krajach UE: NL, FR, UK. Po godzinach zajmuje się usprawnianiem mojego motocykla to w sumie też jakby na to nie patrzeć jest jakoś związane z architekturą - mam na myśli detale. Jeśli jest ktoś chętny do weekendowego wypadu za Wrocław to zachęcam! Pozdrawiam, Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 27.08.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 witaj, architekcie w tę sobotę będę we Wrocławiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts