Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

proj. architektoniczne, inwentaryzacje bud. (Dolny Śląsk)

Recommended Posts

Witam,

jestem architektem oferuję Państwu współpracę w dziedzinie:

- projektowania architektonicznego, zarówno nowych budynków jak i przebudów istniejących,

- obsługa całego procesu do uzyskania pozwolenia na budowę (WZ, war. tech. przyłączeń, wymagane pozwolenia i uzgodnienia..)

- sporządzania inwentaryzacji budowlanych, dokładnych i profesjonalnych dokumentacji zgodnych z PN jak i szybkich szkiców obiektów,

- projektów i aranżacji wnętrz mieszkalnych zgodnych z zasadami Life Time housing (=domu na całe życie, tj. z dbałością np. o osoby starsze), lokali użytkowych,

- elementów małej architektury typu zadaszenia, altany, wiaty, tarasy; pasujące do istniejącej zabudowy,

- wizualizacje i modele trójwymiarowe istniejących i projektowanych budynków.

Mam doświadczenie zdobyte w biurach projektowych w Amsterdamie, Paryżu, Londynie, Algierze oraz we Wrocławiu.

Zapraszam do obejrzenia mojej strony internetowej http://www.arealab.eu

Znajdziecie tam Państwo wszystkie potrzebne informacje oraz wykonane wcześniej projekty.

Oferuję przystępne i konkurencyjne ceny dla prywatnych inwestorów.

Współpracuję z konstruktorem, kosztorysantem, instalatorami oraz projektantką zieleni. Mam zaprzyjaźnionych geodetów oraz geotechników.

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do współpracy,

mgr inż. arch. Marcin Rybczyński

660495351

Edytowane przez areaxxxx

• 4 years później...