areaxxxx 26.08.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 (edytowane) Witam, jestem architektem oferuję Państwu współpracę w dziedzinie: - projektowania architektonicznego, zarówno nowych budynków jak i przebudów istniejących, - obsługa całego procesu do uzyskania pozwolenia na budowę (WZ, war. tech. przyłączeń, wymagane pozwolenia i uzgodnienia..)- sporządzania inwentaryzacji budowlanych, dokładnych i profesjonalnych dokumentacji zgodnych z PN jak i szybkich szkiców obiektów, - projektów i aranżacji wnętrz mieszkalnych zgodnych z zasadami Life Time housing (=domu na całe życie, tj. z dbałością np. o osoby starsze), lokali użytkowych, - elementów małej architektury typu zadaszenia, altany, wiaty, tarasy; pasujące do istniejącej zabudowy, - wizualizacje i modele trójwymiarowe istniejących i projektowanych budynków. Mam doświadczenie zdobyte w biurach projektowych w Amsterdamie, Paryżu, Londynie, Algierze oraz we Wrocławiu. Zapraszam do obejrzenia mojej strony internetowej http://www.arealab.eu Znajdziecie tam Państwo wszystkie potrzebne informacje oraz wykonane wcześniej projekty. Oferuję przystępne i konkurencyjne ceny dla prywatnych inwestorów. Współpracuję z konstruktorem, kosztorysantem, instalatorami oraz projektantką zieleni. Mam zaprzyjaźnionych geodetów oraz geotechników. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do współpracy, mgr inż. arch. Marcin Rybczyński 660495351 Edytowane 27 Września 2013 przez areaxxxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areaxxxx 27.09.2013 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 ogłoszenie aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts