maysee 26.08.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Aloha. Pytanie jak w temacie. Ma ktos takie rozwiazanie u siebie? U nas wymurowane juz jest ale chcialbym sie dowiedziec opinii osob ktore tez maja i mieszkaja. Poza wygoda tego rozwiazania mysli moje zaprzata praktyczna strona medalu. Dobrze trzeba bedzie taka garderobe wentylowac pewnie. Co myslicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gako 27.08.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Witam, Właśnie niedawno zakończyłem budowę ścianek działowych. Miałem ten sam dylemat. Ostatecznie garderobę zrobiłem nieprzechodnią. Wejście jest tylko z sypialni. Trochę dlatego, że drzwi zajęłyby mi miejsce przeznaczone na kibelek, trochę dlatego, że zmniejszyłaby się funkcjonalność i tak małej garderoby. Poza tym kłopot z zamykaniem drzwi podczas korzystania z łazienki. Takie drobiazgi... Ostateczne można wykuć otwór i zrobić to przejście. Zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts