MonkaD 07.09.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Podobno Ringskar strasznie rozbryzguje wodę, a Tarnan strumień leci pod kątem i dlatego zgłupiałam i nie wiem którą wybrać, a uparłam się na Ikea. Może użytkownicy się wypowiedzą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina81 07.09.2010 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 ja bym wybrała inną firmę - Hansgrohe albo Kludi, solidna firma, a dla IKEI nie wiadomo kto robi baterie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina81 07.09.2010 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 tu jest sporo ciekawych info: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?143251-co-s%C4%85dzicie-o-bateriach-z-Ikea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 08.09.2010 03:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Ja mialam Ringskara - koszmar z tym rozbryzgiwaniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sondragon 08.09.2010 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Ja mam Lovikenta i jestem zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonkaD 08.09.2010 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Nina81, mało na podanym przez ciebie temacie jest informacji o bateriach. Ja uparłam się na baterie z Ikei, ponieważ mały jest wybór w innych sklepach (przynajmniej u mnie), a z netu boję się zamawiać bo nie wiem jak w rzeczywistości będzie wyglądała. Ta bateria Tarnan ma siteczko w rurce tak ustawione, że woda nie leci prosto w dół tylko pod kątem, jak myślicie, czy to będzie sprawiało problem ? Może macie tak też u siebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommaszz 08.09.2010 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Ja bym wybrał Geberit. Mają bardzo duży wybór wszelakich baterii a poza tym to znana i lubiana firma na naszym rynku z tego co się orientuję. Pozdrawiam i życzę trafnego wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina81 08.09.2010 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Monka - ja zamawiałam swoje baterie łazienkowe i w ogóle całą armaturę w sklepie stacjonarnym, ale widząc sprzęt tylko w katalogu są marki, którym można zaufać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina81 08.09.2010 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 ostatnio widziałam Hansgrohe w Castoramie za 300 zł - kuchenną własnie ten sam model w LR ok. 500 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 08.09.2010 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 (edytowane) A moze widzieliscie gdzies z dluga wylewka, ponad 30cm?Mialam juz upatrzona kludi, ale wycofana.Nigdzie nie moge znalezc.Nie dodalam, ze scienne. Edytowane 8 Września 2010 przez ellaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 08.09.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 użytkuję baterię tarnan od roku, wersja z wyciąganą wylewką, jest ok, raz po raz trzeba dokręcić wężyki od spodu, bo częste wyciąganie wylewki je nieco obluźnia, to była jedyna bateria z wyciąganą wylewką i normalnym (nie prysznicowym) sitkiem, jestem b.zadowolona, kupiłabym ją drugi raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommaszz 09.09.2010 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Tak, wstaw jakieś zdjęcie bo nie wiemy o czym dokładnie mówisz. Jak widać jeśli chodzi o baterie umywalkowe wybór jest spory bo każdy poleca co innego. Ja bym się nie sugerował ceną lecz marką i funkcjami jakimi się charakteryzują. Ja mam geberit i go polecam, wybór należy do każdego z nas z osobna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 09.09.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=286466Od sciany do srodka zlewu mam 32 cm.Wiekszosc baterii ma cala dlugosc okolo 26cm. Woda bedzie mi leciala na blat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommaszz 10.09.2010 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 A oglądałaś stronę Geberita? Weź sobie wejdź i zobacz jakie maja baterie łazienkowe. Ja kilka dni temu jak potrzebowałem baterii to przejrzałem pół internetu żeby jakąś konkretną znaleźć. W końcu poszedłem do sklepu i kupiłem polecanego geberita. Jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonkaD 10.09.2010 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Kupiłam TARNAN, zobaczymy co to będzie. Ma 10 lat gwarancji, co jest pocieszające. Byłam wcześniej w Leroy, ale dostałam oczopląsu od ilości baterii i poszłam sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 10.09.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Sprawdzilam, ale geberit nic takiego nie ma.Tylko umywalkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts