LUKASZSLASK 26.08.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 NAJLEPSZY EKOGROSZEK JAKI MOŻNA DOSTAĆ NA RYNKU POCHODZI Z KWK KAZIMIERZ JULIUSZ, wiem bo testowałem już chyba każdy! Wcześniej spalałem ponad 5t (piec Funke Silwer 25KW) odkąd biore z kazimierz julisz spalam 3t!!!MAM NAMIAR DO PEWNEGO GOŚCIA, nazwy firmy nie znam ale mam tel. 507 449 339. Tak jak pisałem wcześniej dużo ludzi podszywa się że ma groszek z Juliusza a w rzeczywistości mieszają z innymi badziewiami, od tego gościa biorę 4 lata i jestem jego pewien wiec szczerze polecam. Najlepsze jest to że popiołu praktycznie wcale niemam (w zime 1 wiaderko na 2 tygodnie w lato 1 wiaderko na 2 miesiace) Kupuję w workach po 25kg i jestem pewien że mnie nikt nie okrada na wadze. Jedyna wada jest to że czasami nawet ponad tydzien trzeba czekać na dostawe ale przekonalem sie ze warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bambus23 09.03.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 taaaa, tak...A ja mam pół wiadereczka popiołu na cały sezon... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 10.03.2010 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 taaaa, tak... A ja mam pół wiadereczka popiołu na cały sezon... niemożliwe z gazu chyba to ja... to ja... mam taki ekogroszek że już w workach wydziela ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinmichu 28.07.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 witam czy są jakies osoby ktore paliły tym groszkiem i mogą powiedziec cos o nim?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts