Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

JAREMA - komentarze

Gość Flawia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 1 month później...
  • 3 weeks później...
  • 1 month później...

Niech magiczna noc Wigilijnego Wieczoru

Przyniesie Ci spokój i radość.

Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia

Żyje własnym pięknem,

A Nowy Rok obdaruje Ciebie i całą Waszą rodzinę

Pomyślnością i szczęściem.

Najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia

Niech spełniają się wszystkie Twe marzenia.

http://img264.imageshack.us/img264/9022/x32fx3.gif

• 4 weeks później...
  • 1 month później...
Żeby nie było ryzyka, że doniosę brakujący dokument, zażądali też ZUDu na moją wodę, po czym powiedzieli, że nawet jakbym doniosła ZUD to miałby on niewłaściwą datę!

Jakoś mam dziwne przeczucie, że cokolwiek byś nie zrobiła, to i tak bedzie źle...

Zastanawiam się czy nie można takich decyzji przenieść, podważyć jakoś, tak jak w sądzie. Żeby ci miejscowi nie mieli nic do gadania. Też mi się wymyśliło :roll:

Idź w zaparte Flawia, jak odpuścisz, to tylko urząd na tym skorzysta. A tam na stołkach ludzie się zmieniają...wytrzymaj więcej to wygrasz :D Powodzenia :wink:

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...
Flawia ja Cię proszę Ty nie czytaj tego co ja Ci napisałam w moim dzienniku. Nie miałam czasu poczytać Twojego. Ale już się poprawiłam i jestem pod ogromnym wrażeniem. Ale wstyd 1350m fajna działka......Ha ha ha 11 hektarów to dopiero jest fajna działka. No szczęka mi opadła. Będę czytać i śledzić postępy.

Będą koniki Flawia śniło mi się. I dworek też będzie ja Ci mówię. I wygrasz z tą kliką . Swoją drogą co to za kraj , że nie można jasno przepisów skonstruować tylko wszystko zależy od widzimisię jakiejś pani zza biurka lub od tego kto ma szersze plecy. Ale mnie to wkurza brrrr........

• 1 month później...