hana.montana 26.08.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Tutaj proszę o komentarze do mojego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enata 26.08.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Hana na jakiej stronie można obejrzeć Wasz projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hana.montana 27.08.2009 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 całkowicie zapomniałam o tym napisać jest to projekt z pracowni Grzegorza Kossakowskiego a oto link http://www.kossakowski.com.pl/beta.html Można też zobaczyc na innych stronach między innnymi http://www.wybieramydom.pl/projekty_domow/3277-beta_i.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Meggi56 26.09.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Bardzo lubię parterówki, jak "z grubsza" oceniasz koszty budowy tego domu?? Jaki jest kąt nachylenia dachu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hana.montana 29.09.2009 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 W projekcie kąt nachylenia dachu jest 25 stopni jednak my mami coś tam minimalnie podniesiony ale tylko o jakieś 2 - 3 stopnie. Jeśli chodzi o koszty budowy całego domu to nie mogę w tej chwili tego ocenić dokładnie. Koszt budowy stanu surowego powinien wynieść jakieś 110 000. Dom jest naprawdę prosty w budowie, bez większych komplikacji. Dużo ponieśliśmy kosztów związanych z ziemią i piaskiem. Spowodowane to było tym iż działeczka miała spadek, jak się nam na początku wydawało niewielki. Okazało się jednak że potrzeba nam dużo ziemi, dużo piachu koparkę samochód no i trochę więcej kosztów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owmar 27.10.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Witaj! Miło mi będzie zajrzeć do Ciebie, tym bardziej, że sami wybudowaliśmy Betę. Rzeczywiście domek nie był skomplikowany w budowie. Mieliśmy podobne założenia i z setek przejrzanych projektów tylko ten spełniał nasze oczekiwania. Życzę bezproblemowej budowy i wiele radości z późniejszego wykańczania. Mam nadzieję, że starczy Ci zapału, aby kontynuować dziennik. Na pewno warto! Pozdrawiam! Mariola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hana.montana 27.10.2009 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Cześć Mariola. Ciesze się że będziesz mnie odwiedzać. Prawdę powiedziawszy my się już znamy Pisałam do Ciebie w sprawie zdjęć ale pod innym nickiem, niestety całkowicie zapomniałam hasła do tamtego profilu i jakoś nie udało mi się już tam zalogować dlatego też musiałam stworzyć nowy. Wysyłałaś mi wtedy zdjęcia swojego domu i dzięki temu zdecydowaliśmy się na ten dom. Pozdrawiam! Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owmar 28.10.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 OOO! Bardzo mi miło! Cieszę się, że pomogłam w podjęciu decyzji. W domku mieszka się naprawdę wygodnie. Pozdrawiam! M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts