Grand77 12.09.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 a potem jeszcze obsypanie fundamentu,,,,poczekaj z tym entuzjazmem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
insah 14.09.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 U mnie 90 zł za godzinę pracy koparki, niezależnie co się robiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darsalam 17.09.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Tydzień temu koparka obsypywała fundamenty-80 zł za godzine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr6319 17.09.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 U mnie koparkowy zakrzyknął dziś 90 zł. I z tego co widzę nie przesadził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k i a 17.09.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 my placilismy 80zl za godz plus 100zl dojazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgolebiowski 20.09.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Ja płaciłem 75 zł za godzinę plus pół godziny dojazd.6 godzin pracy ,operator uwijał się jak mrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza_i_pawel 11.01.2010 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Witam,Dowiadywałem się już na termin WIOSNA 2010 - dolnośląskie i ten przedział zostaje 80-100zł/h.Zdarzają się jednak i tacy co mówią, że tak po cichu to i za 65-70 zrobią, ale to jakieś podejżane: "wie Pan, my panu zrobimy za 65PLN/h, ale jakby ktoś pytał to niech Pan mówi, że za 80PLN/h" - hmmm!?Jakaś NIEZDROWA KONKURENCJA, czy co?Pzdr. Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geller 28.01.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Ile godzin może trwać wykopanie fundamentów pod piwnice?Grunt to prócz warstwy humusu sama glina, do wykopania ok. 260 m3, wykop głębokości 2 metrow. Zastanawiam się, czy koparko-ładowarka typu JCB da rade. Może lepiej cięższy sprzęt typu UDS, choć ceny 2razy wyższe za godzine niż przy JCB.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartek2006 29.01.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 jaka jest cena koparki za ściągnięcie humusu? sprawa wygląda tak: umówiłam się ze swoim budowlańcem że on wszystko załatwia i załatwił koparkę do wykopania humusu za 1500zł , po rozmowie z kolegą który także się buduje powiedział że on płacił 380zł rozczarowałam się , ale najpierw wykonałam pare telefonów do osób wykonujących taką prace i okazało się że faktycznie biorą ok. 90 zł/h jak to wyglądało u Was i teraz drugie pyt. trzeba jeszcze wykopać rowy pod fundamenty i to kosztuje 600 zł i kto pokrywa te koszty skoro umówiłam się z budowlańcem za stan surowy za tyle....... wraz z fundamentami , to czy on wykopie to łopatą czy weźmie koparkę to chyba już jego sprawa, jak to wyglądało u Was proszę pilnie o odpowiedźa jak jest w umowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartek2006 29.01.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 jaka jest cena koparki za ściągnięcie humusu? sprawa wygląda tak: umówiłam się ze swoim budowlańcem że on wszystko załatwia i załatwił koparkę do wykopania humusu za 1500zł , po rozmowie z kolegą który także się buduje powiedział że on płacił 380zł rozczarowałam się , ale najpierw wykonałam pare telefonów do osób wykonujących taką prace i okazało się że faktycznie biorą ok. 90 zł/h jak to wyglądało u Was i teraz drugie pyt. trzeba jeszcze wykopać rowy pod fundamenty i to kosztuje 600 zł i kto pokrywa te koszty skoro umówiłam się z budowlańcem za stan surowy za tyle....... wraz z fundamentami , to czy on wykopie to łopatą czy weźmie koparkę to chyba już jego sprawa, jak to wyglądało u Was proszę pilnie o odpowiedźa jak jest w umowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts