Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

po której stronie łóżka śpi kobieta ?

malka

Po której stronie łóżka śpi kobieta?  

100 użytkowników zagłosowało

1. 1. Po której stronie łóżka śpi kobieta?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 83
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Śpię obecnie po prawej stronie. Też jestem odmieniec. Wcześniej po lewej. W zasadzie zależy to od ustawienia łóżka, względem drzwi. Duży chce mieć bliżej do wiania, choć i tak ja pierwsza wstaję :wink:

Zastanawiam się jakie to ma znaczenie pod względem zasad sawuar-wiwru /tak się chyba pisze/ Do ślubu u nas ustawiają kobietę po prawej, mężczyznę po lewej.

Cieszynianko, nie powiem... trochę mi po Twoim wyznaniu ulżyło :lol: Śpiąc po prawej doszłam do bardziej dramatycznych wniosków - mianowicie stwierdziłam, iż nie jestem kobietą :oops: :roll:

A co powiesz o mnie? :)

"Kobieta zmienną jest" czyli jesteś płeć żeńska jak się patrzy :D

Ja najpierw spałam bliżej ściany, czyli po swojej prawej, ale potem przeniosłam się na drugą stronę -tę od drzwi i to jest lewa strona.

Torebkę noszę zdecydowanie na lewym ramieniu, bo jestem praworęczna i jakoś lepiej mi sięgać telefon, czy klucze itp. co tam kobieta ma :wink:

Ale jest problem z ta torebką, kiedy idę pod ramię z Miskiem a on od lewej jest... to z prawego mi spada i niosę ją w ręku. :wink:

A co powiesz o mnie? :)

Po głębszej analizie stwierdzam: bardzo racjonalnie podchodzisz do pozycji spania i wierzysz w medycynę niekonwencjonalną nie odurzając się pochopnie środkami nasennymi

Ważne, żeby była od strony telewizora (zdarza mi się bezsenność).
(Z mojego doświadczenia leksykon Vat ma podobnie zbawienne działanie usypiające...)

Nawet w ekstremalnych sytuacjach nie tracisz głowy i nie wiercisz się bez potrzeby

czasem kładę się nogami tam gdzie głowa, bo na przykład bok mi zdrętwiał

no i nosisz torebkę na właściwym (czyli na tym co ja :wink: ) ramieniu

Nie widziałam wątku co o nim pisałyście, dziewczyny, ale ja śpie zwykle tak, żeby dalej od drzwi, bo jestem okropnym tchórzem :lol: (staram się zawsze zasnąć przed moim małżem, bo jak zaczynam nasłuchiwać to budzę go i błagam, żeby słuchał ze mną ... :lol: ) - jeżeli to jest lewa strona to jestem dodatkowo usatysfakcjonowana 8)

Torebka na prawej, małż podczas spaceru po lewej, ale ja jestem leworęczna ... więc trzymam go w garści :D

torebka-prawe ramię

spacer-po prawej czyli małż z lewej :wink:

łóżko-zawsze małż od strony drzwi (dla bezpieczeństwa)

spanie w łóżku-po prawej stronie bo małż po lewej od strony drzwi (dla bezpieczeństwa)

po .... w łóżku-różnie :oops: ale nad ranem po prawej stronie bo małż od strony drzwi (dla bezpieczeństwa)