Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

po której stronie łóżka śpi kobieta ?

malka

Po której stronie łóżka śpi kobieta?  

100 użytkowników zagłosowało

1. 1. Po której stronie łóżka śpi kobieta?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 83
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie widziałam wątku co o nim pisałyście, dziewczyny, ale ja śpie zwykle tak, żeby dalej od drzwi, bo jestem okropnym tchórzem :lol:

i tak apropos czego się Asia boisz we własnej sypialni :o

(staram się zawsze zasnąć przed moim małżem, bo jak zaczynam nasłuchiwać to budzę go i błagam, żeby słuchał ze mną ... :lol: ) ...tak mnie jakoś zaintrgowało...czego wy tak słuchacie? :o :o :o Może ja też powinnam nasłuchwiać :-?

- jeżeli to jest lewa strona to jestem dodatkowo usatysfakcjonowana 8)

Torebka na prawej, małż podczas spaceru po lewej, ale ja jestem leworęczna ... więc trzymam go w garści :D

:D :D :D

E tam..jestem praworęczna to śpię z lewego boku Męża Osobistego.

:oops: :D

Na lewą rękę jakoś nie poręcznie.. :lol:

też pięknie :D

ja spałam po lewej długo długo - chyba z 6 lat. Niedawno się zamieniliśmy - bynajmniej nie dlatego że ja się nagle stałam leworęczna, raczej dlatego że małżowi się przypomniało że też jest praworęczny ;) hihi

ale zasadniczo jestem zmienno-stronna. We wszystkim. Ustawiam się wg potrzeb ;) Z torebką, na spacerze, w łóżku :lol: i w samochodzie też - czasem ja prowadzę , czasem on

ja dawniej spałam od ściany (bo często spadałam z łóżka ;-) ) ale odkąd urodziła nam się córka (ponad 7 lat temu) śpię po lewej stronie- chyba to bardziej względy praktyczne a nie zwyczajowe. Po prostu z mojej strony schodzi się z łóżka- a w czasie niemowlęctwa i wczesnego dzieciństwa częste nocne wstawanie do dziecka zmusiło mnie do spania po lewej. Nawet do tej pory, jak Młoda ma złe sny, wstaję by pocieszyć. Poza tym szybciej i łatwiej wstać z łózka, a jak nagła potrzeba do toalety- myk, myk i nikogo nie budząc zmykam do łazienki :lol: