maja.kot 23.03.2017 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Dla mnie zdecydowanie rolety, bardziej mi się podobają i chyba są praktyczniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuza_25 23.03.2017 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Wydaje mi się, że pod kątem wizualnym ciekawiej prezentują się rolety plisowane, ale to jest chyba kwestia osobistego gustu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 29.04.2019 03:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2019 Rolety są bardzo pospolite, dlatego nie sprawdzają się tak idealnie. [ATTACH=CONFIG]429718[/ATTACH] Przepraszam, co mm argument popularności do faktu, że coś się nie sprawdza? Bardzo pospolitym rozwiązaniem w plskich mieszkaniach jest malowanie ścian i co nie sprawdza się? A jak plisy będą w co 2 domu to nie będą się sprawdzać tak idealnie jak teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RafiRuX 29.04.2019 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2019 Ja zdecydowałbym się na rolety typu dzień-noc i nie jednokolorowe tylko tzw.: "brudne", czyli mieszaninę barw (może bez/krem przetykany ciemnymi nićmi) w takim celu, aby nie rzucał się w oczy kurz lub wszelkie inne drobinki brudu które osiądą na tym. Rolerty mają to do siebie, że najlepiej ich nie czyścić dlatego najlepiej postawić na taki materiał, który wygląd będzie miał niejednolity. Takie jest przynajmniej moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts