Tomkii 31.08.2009 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 No właśnie m.in. w tym celu planuję to: http://forum.muratordom.pl/instrukcja-uzytkowania-domu,t167728.htm ale mnie forowicze zrypali żem "człowiek pierdoła" a gdyby taką Instrukcję czy może jej szablon-wszak większość instalacji jest powtarzalna-wspólnie stworzyć, to może niejednemu/niejednej by pomogła w trudnych chwilach... Tia... i olewając tryskające fontanny wody user poszuka instrukcji (gdzie też ona jest???), przeczyta ze zrozumieniem i znajdzie informację o kurku za pralką na stronie 368. Po czym będzie w stanie tą wodę zakręcić (w międzyczasie jak dobrze pójdzie zaleje tylko połowę chaty ). Tak naprawdę to KAŻDY naprawdę każdy powinien wiedzieć gdzie są główne: wyłącznik prądu, zawór gazu, wody i co zrobić jak się pali. Reszta jest prawie nieistotna (można wezwać fachowca i poczekać). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 31.08.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 może być też tak, że ktoś będzie śledził instruktaż Q-BIS na bieżąco i utkwią mu w pamięci najważniejsze rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 01.09.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 ...i pewnie sirota montująca brodzik zapomniała o luku rewizyjnym... ja mam brodzik półokrągły. cały z pcv będzie stał bezpośrednio na podłodze - jak niby mam w nim założyć luk rewizyjny? Mam go rżnąć ? Jak on wtedy będzie wyglądał? To co ma powiedzieć ten co nie ma brodzika?.Trzeba było pomyśleć wcześniej jaki chce się mieć brodzik?Przesadzasz z tym rżnięciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majade540 26.07.2018 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2018 Ja mam podobny problem,tyko u mnie woda cieknie strumieniem ,jesli stoję pod prysznicem.W jednym miejscu puscil silikon i teraz nie wiem czy wystarczy uzyc silikonu,czy caly brodzik podnieść,bo moze pod spodem cos się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts