Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

woda wycieka mi spod brodzika- pomocy!

bansz

Recommended Posts

No właśnie m.in. w tym celu planuję to:

http://forum.muratordom.pl/instrukcja-uzytkowania-domu,t167728.htm

ale mnie forowicze zrypali żem "człowiek pierdoła" :oops:

a gdyby taką Instrukcję czy może jej szablon-wszak większość instalacji jest powtarzalna-wspólnie stworzyć, to może niejednemu/niejednej by pomogła w trudnych chwilach...

Tia... i olewając tryskające fontanny wody user poszuka instrukcji (gdzie też ona jest???), przeczyta ze zrozumieniem i znajdzie informację o kurku za pralką na stronie 368. Po czym będzie w stanie tą wodę zakręcić (w międzyczasie jak dobrze pójdzie zaleje tylko połowę chaty ;)).

Tak naprawdę to KAŻDY naprawdę każdy powinien wiedzieć gdzie są główne: wyłącznik prądu, zawór gazu, wody i co zrobić jak się pali. Reszta jest prawie nieistotna (można wezwać fachowca i poczekać).

...i pewnie sirota montująca brodzik zapomniała o luku rewizyjnym... :wink:

ja mam brodzik półokrągły. cały z pcv będzie stał bezpośrednio na podłodze - jak niby mam w nim założyć luk rewizyjny? Mam go rżnąć ? :o Jak on wtedy będzie wyglądał?

To co ma powiedzieć ten co nie ma brodzika?.Trzeba było pomyśleć wcześniej jaki chce się mieć brodzik?Przesadzasz z tym rżnięciem :o :roll:

• 8 years później...