martu 09.09.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 noo i decyzja zapadła cały dół w WOODENTIC OCHRA!! mam nadzieję że to był dobry pomysł i będzie to "wyglądało" w Twoim układzie mieszkania tylko i wyłącznie jeden rodzaj płytek. Mam nadzieje,że dałas poczytać panu od kładzenia woodentica odpowiedni wątek? Ostatnio w jednej z gazet na reklamie tych płytek ,tez była informacją,że musza być układanie przez świetnego fachowca,żeby dobrze wyglądały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paula8122 09.09.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Ja również planuję położyć w kuchni, wiatrołapie, dookoła kominka gres polerowany beżowy a w salonie panele laminnowane. Ładnie oddzielone łukiem od gresu. Bardzo mi się podoba gres polerowany, bardzo!!!! Ślicznie to wygląda. Boje się jednak żeby nie wyszły plamy. I tego efektu jakbym nie posprzątała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 09.09.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 U nas też jest jednakowy gres polerowany na dużej powierzchni - salon, kuchnia, holl, wiatrołap...udało się go położyć bez progów (pomysł podpatrzony na forum muratora ), wygląda ładnie, tylko mycia i polerowania sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts