Robak 27.08.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 ile potrzebuję cementu aby zalać murek pod ogrodzenie - 22 metry szerokości działki; murek na 35 cm wysoki i 16 cm głębokidrugie - czy koniecznie należy taki murek zaczynać od wykopu w ziemii czy też mogę rozpocząć jego wysokość od podłoża które jest w tej chwili? czyli bez konieczności kopania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Erol 1 28.08.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Ja na murek o długości 3m, wysokości 30 cm i szerokości 15 cm dawałem 2 worki cementu i 26 łopat piasku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 28.08.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 zwystarczy wprost na ziemi jakieś gazony poukładać i zasypać je ziemią, Możesz to opisac jakoś dokładniej? Ewentualnie sprawdzić znaczenie słowa "gazon"? J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 28.08.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 przeca sam murek można zrobić tylko z cementu... wystarczy worki z cementem poukładać, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 29.08.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 OK, gazon to dla mnie całe życie był rodzaj foremnego trawnika i wizja takichże trawników układanych w jakikolwiek sposób był dość przerażająca Swoją drogą taka kształtka powinna się nazywać raczej "pustak gazonowy", importowanie do niej nazwy "gazon" to trochę przegięcie producentów jest. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts