Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy to koniec zwykłych żarówek???

Recommended Posts

• Odpowiedzi 185
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

he he

te też pójdą pod nóż

ino później

potem będzie (jest?) ryk eurokomuchów, że syf z energooszczędnych zatruwa środowisko, powołają do tego kolejną instytucję, ogromnym nakładem sił i energii postroją następne fabryki, przerabiające ten szit na breloczki czy coś równie potrzebnego

i tak w kółko Macieju

aż zaczną wcinać własny ogon

szoł mast gołon

gdzie tu te PRAWDZIWE oszczędności?

Barbossa przypomnij sobie stare PRL-owskie nawyki, jak wejdziesz do sklepu mrugnij znacząco, chrząknij, dyskretnie wsuń kopertę w kieszeń, a za 5 min na zapleczu odbierzesz swoją paczuszkę nowiutkich 100W najprawdopodobniej wyprodukowanych w Pile

jaaaapierniczeeeee ... ja słyszałam , że można dawać za : operację, załatwienie pracy , załatwienie mieszkania , intratny kontrakt tudzież przetarg .... ale za kuźwa ... żarówki zwykłe setki ....to już przegięcie jest :-?

trza zapierniczać do sklepu , kupić se z 20 na zapas .... ino gdzie? dziś już wszędzie deficyty - wykupione :roll:

hmmm...się tak zastanawiam...co jest złego w tych nowych żarówkach, że ich tak nienawidzicie? :roll:

Nie to, że nienawidzimy, ale spróbuj taką energooszczędną podpiąć pod ściemniacz ;) Życzę powodzenia w walce o naprawę gwarancyjną :lol:

PS: a do kibelka to po co 100-tka od razu? Wystarczy 40-tka, w ostateczności 60-tka :) Światełka do czytania wystarczy :lol: Chyba, że masz kibelek 40m2... :-? :o :roll:

Nie to, że nienawidzimy, ale spróbuj taką energooszczędną podpiąć pod ściemniacz ;) Życzę powodzenia w walce o naprawę gwarancyjną :lol:

no to, to już nóż w plecy... :-?

nawet nie wiedziałem

A po co ściemniacz w sławojce ?

Nie wiesz? :o W celu dostosowania natężenia oświetlenia do rodzaju wykonywanej czynności.

Domowe BHP się kłania :lol:

hmmm...się tak zastanawiam...co jest złego w tych nowych żarówkach, że ich tak nienawidzicie? :roll:

A daj mi jeden przykład, że są takie cacy?

Widać wszystkie zmarszczki. :)

naprrrrrawdęęęęęęęęęęęęę??? :o :o :o

ło matko ... w pracy to musowo trza mi wymienić z powrotem na zwykłe :oops: :roll: :lol: :wink:

A daj mi jeden przykład, że są takie cacy?

Widać wszystkie zmarszczki. :)

naprrrrrawdęęęęęęęęęęęęę??? :o :o :o

ło matko ... w pracy to musowo trza mi wymienić z powrotem na zwykłe :oops: :roll: :lol: :wink:

Łomatko :o

żartowałam ... zmarszczki widać w każdym świetle ... żeby ich nie było widać to trza ich nie mieć :wink: :lol:

jedyny wyjatek - światło świecy ....nienadarmo kobiety usidlając niczego nie podejrzewających niewinnych facetów serwują im kolację przy swiecach ... a facetom też na ręke ... czasem lepiej zbyt dużo nie widzieć :lol: :lol: :lol: