_ZBYCH_ 28.08.2009 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 http://biznes.interia.pl/wiadomosci-dnia/news/masowy-wykup-stuwatowych-zarowek,1358646 No to pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 28.08.2009 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 to już od dawna wiadomoteraz w pie... chlewie, mej wypasionej sławojce i innych bele jakich sraczach będą nawet "energooszczędne", lub żadnecóż, chciało się eurokomuny to się ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 28.08.2009 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 to już od dawna wiadomo teraz w pie... chlewie, mej wypasionej sławojce i innych bele jakich sraczach będą nawet "energooszczędne", lub żadne cóż, chciało się eurokomuny to się ma Nie dramatyzuj - możesz założyć 4x25W - setka jest - no ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 28.08.2009 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 he hete też pójdą pod nóżino późniejpotem będzie (jest?) ryk eurokomuchów, że syf z energooszczędnych zatruwa środowisko, powołają do tego kolejną instytucję, ogromnym nakładem sił i energii postroją następne fabryki, przerabiające ten szit na breloczki czy coś równie potrzebnegoi tak w kółko Maciejuaż zaczną wcinać własny ogonszoł mast gołon gdzie tu te PRAWDZIWE oszczędności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 28.08.2009 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Jak nic pojawi się czarny rynek i spekulanci. Zamiast narzekać trzeba gdzieś w Chinach zamówić, przemycić w baku i zarabiać, zarabiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 28.08.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 aaaa, szmugiel poniał czarny rynek mlecznych zarówek mpoplaw - dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.08.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Barbossa przypomnij sobie stare PRL-owskie nawyki, jak wejdziesz do sklepu mrugnij znacząco, chrząknij, dyskretnie wsuń kopertę w kieszeń, a za 5 min na zapleczu odbierzesz swoją paczuszkę nowiutkich 100W najprawdopodobniej wyprodukowanych w Pile jaaaapierniczeeeee ... ja słyszałam , że można dawać za : operację, załatwienie pracy , załatwienie mieszkania , intratny kontrakt tudzież przetarg .... ale za kuźwa ... żarówki zwykłe setki ....to już przegięcie jest trza zapierniczać do sklepu , kupić se z 20 na zapas .... ino gdzie? dziś już wszędzie deficyty - wykupione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 28.08.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 hmmm...się tak zastanawiam...co jest złego w tych nowych żarówkach, że ich tak nienawidzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 28.08.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 hmmm...się tak zastanawiam...co jest złego w tych nowych żarówkach, że ich tak nienawidzicie? uważaj bo zmarszczek sobie narobisz tym zastanawianiem... nie spotkałem "energooszczędnej" dającej światło poczciwej 100 a Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 28.08.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 hmmm...się tak zastanawiam...co jest złego w tych nowych żarówkach, że ich tak nienawidzicie? A daj mi jeden przykład, że są takie cacy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 28.08.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 hmmm...się tak zastanawiam...co jest złego w tych nowych żarówkach, że ich tak nienawidzicie? Nie to, że nienawidzimy, ale spróbuj taką energooszczędną podpiąć pod ściemniacz Życzę powodzenia w walce o naprawę gwarancyjną PS: a do kibelka to po co 100-tka od razu? Wystarczy 40-tka, w ostateczności 60-tka Światełka do czytania wystarczy Chyba, że masz kibelek 40m2... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 28.08.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 hmmm...się tak zastanawiam...co jest złego w tych nowych żarówkach, że ich tak nienawidzicie? A daj mi jeden przykład, że są takie cacy? Widać wszystkie zmarszczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 28.08.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Nie to, że nienawidzimy, ale spróbuj taką energooszczędną podpiąć pod ściemniacz Życzę powodzenia w walce o naprawę gwarancyjną no to, to już nóż w plecy... nawet nie wiedziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 28.08.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Nie to, że nienawidzimy, ale spróbuj taką energooszczędną podpiąć pod ściemniacz Życzę powodzenia w walce o naprawę gwarancyjną no to, to już nóż w plecy... nawet nie wiedziałem A po co ściemniacz w sławojce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 28.08.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Nie to, że nienawidzimy, ale spróbuj taką energooszczędną podpiąć pod ściemniacz Życzę powodzenia w walce o naprawę gwarancyjną no to, to już nóż w plecy... nawet nie wiedziałem A po co ściemniacz w sławojce ? Nie wiesz? W celu dostosowania natężenia oświetlenia do rodzaju wykonywanej czynności. Domowe BHP się kłania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zulus1 28.08.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 nie spotkałem "energooszczędnej" dającej światło poczciwej 100 np. Osram Twist - mam taka w kuchni 18W ktora odpowiada teoretycznie zarowce tradycyjnej 100W lecz w porownaniu z tradycyjna zarowka "naocznie" widac ze daje wiecej swiatla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.08.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 hmmm...się tak zastanawiam...co jest złego w tych nowych żarówkach, że ich tak nienawidzicie? A daj mi jeden przykład, że są takie cacy? Widać wszystkie zmarszczki. naprrrrrawdęęęęęęęęęęęęę??? ło matko ... w pracy to musowo trza mi wymienić z powrotem na zwykłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 28.08.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 hmmm...się tak zastanawiam...co jest złego w tych nowych żarówkach, że ich tak nienawidzicie? A daj mi jeden przykład, że są takie cacy? Widać wszystkie zmarszczki. naprrrrrawdęęęęęęęęęęęęę??? ło matko ... w pracy to musowo trza mi wymienić z powrotem na zwykłe Łomatko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.08.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 żartowałam ... zmarszczki widać w każdym świetle ... żeby ich nie było widać to trza ich nie mieć jedyny wyjatek - światło świecy ....nienadarmo kobiety usidlając niczego nie podejrzewających niewinnych facetów serwują im kolację przy swiecach ... a facetom też na ręke ... czasem lepiej zbyt dużo nie widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 28.08.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Proponuje założyć Polską Partię Zwolenników Żarówek Tradycyjnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts