Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

szukam zdjęcia szarej kuchni z drewn. blatem - ktoś pamięta?

iwona0506

Recommended Posts

Witam

poszukuję zdjęcia grafitowej kuchni z drewnianym blatem, z wyspą na środku (na pierwszym planie zdjęcia). Kilka razy przewijało się to zdjęcie przez forum, a teraz nie mogę go znaleźć. Przeszukałam wnętrza w szarościach, bo to wydało mi się najbardziej oczywiste, ale nie ma. Wiem, że kiedyś ktoś pytał o drewniany blat i tam pojawiło się to zdjęcie.

Ktoś pamięta to zdjęcie?

Z góry dziękuję.

Minia Pynia

Z czego masz fronty szafek - lakierowane czy okleina?

Ja właśnie wybieram materiał na blat i fronty i już na początku pojawił się problem. Firma, która będzie robić mi kuchnię zaproponowała lakierowanie frontów, ale próbka nie spodobała mi się. Właśnie szukam na własną rękę okleiny w kolorze ciemny szary, ale producenci najczęściej proponują niebieski grafit, który jest bardziej niebieski niż grafitowy lub jasny szary, co nie wchodzi w grę.

Minia Pynia

Z czego masz fronty szafek - lakierowane czy okleina?

Ja właśnie wybieram materiał na blat i fronty i już na początku pojawił się problem. Firma, która będzie robić mi kuchnię zaproponowała lakierowanie frontów, ale próbka nie spodobała mi się. Właśnie szukam na własną rękę okleiny w kolorze ciemny szary, ale producenci najczęściej proponują niebieski grafit, który jest bardziej niebieski niż grafitowy lub jasny szary, co nie wchodzi w grę.

Mam w okleinie szarej, fakturą przypomina drobny papier ścierny.

Meble mam z płyty, facet pokazywał mi z lakierowanego fornitu, ale ja chciałam żeby pasowało kolorem i materiałem do okien więc wyciągnął więcej próbek i przykładaliśmy do ram okiennych i jedna zgrała się idealnie i ją właśnie wybrałam.

Mynia Pynia

Dzięki za odpowiedź, ale chciałabym ciebie jeszcze trochę pomęczyć. Czy orientujesz się, czy facet który robił twoją kuchnię zamawia gotowe fronty w jakiejś innej firmie, zajmującej się tylko frontami, czy sam kompleksowo robi fronty i następnie kuchnie? W każdym bądź razie, czy mogłabyś podać mi jakiś kontakt albo do faceta od twojej szarej kuchni, albo do producenta frontów?

Proszęęęęęęęęęęęęęęęęęę.