rzepik74 28.08.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Mam pytanie jak w temacie spotykam się z różnymi wersjami pół roku,dwa lata czy to w ogóle definiuje prawo budowlane? Ile taka mapka kosztuje w Małopolsce-wieś.Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bod_man 28.08.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 ostatnio bylem u geodety,z tym samym pytaniem. powiedzial ze mapa sytuacyjno wysokosciowa jest wazna bezterminowo o ile wykazuje aktualny stan rzeczy. Cena w w woj malopolskim powiat tarnwoski to 600zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 28.08.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Potwierdzę i cenę i ważność mapki, tym razem w Bielsku-Białej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
p.Lukasz 07.09.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 to ciekawe , ja słyszałem ze 3 lata,ale być może ktoś się nie znal cena 1000 zl , powiat krakowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oskar0259 07.09.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 ostatnio bylem u geodety,z tym samym pytaniem. powiedzial ze mapa sytuacyjno wysokosciowa jest wazna bezterminowo o ile wykazuje aktualny stan rzeczy. Własnie tak (czyli do pierwszej zmiany sytuacji w terenie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daguska_85 01.06.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 MAM PYTANIE MINAL MI TERMIN WAZNOSCI MAPY SYTUACYJNO -WYSOKOSCIOWEJ A MAM JUZ PLANY CZY MUSZE PONOWNIE ROBIC daguska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts