wawerek 28.08.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 28.08.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 pierwsza Witam Cię serdecznie.... Piękna jest Twoja historia....przeczytałam jednym tchem....poproszę o więcej Mam nadzieję, że Twoje marzenie o budowie domku się urzeczywistni - to jest piękne marzenie...dla mnie chyba najpiękniejsze.....czuję się ogromną szczęściarą, że u mnie się to marzenie właśnie spełnia.... Nie daj się odwieść od tego pomysłu.....postawić dom w dodatku na wymarzonej działce....dla siebie, dla rodziny....to piękny cel w życiu i trzeba robić wszystko, żeby go osiągnąć..... Pozdrawiam i będę tu zaglądać by Ci kibicować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.08.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 no no ... ładnie zacząłeś ... ale wiesz, że mężczyznę poznaje się .... itd. .... więc pisz dalej ... zobaczymy Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 28.08.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 oooo proszę kogo moje piękne oczy widzą Też mam nadzieję, że rozwinie się ładny wątek... Ps.Wawerku....jak zaczniesz budowę, to zapewne przyda Ci się informacja, że gwoździk ma fabrykę gwoździ .....(ale to tak między nami ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 30.08.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Wawerku urocza historia ... czekam na kolejne opisy Twojej historii ... i wierzę, że Twoje marzenie o wymarzonym domu na wymarzonej działce się spełni ... ... zobacz zresztą, że to forum jest pełne takich marzycieli którzy powoli je spełniają więc jest do namacalny dowód na to, że jak się czegoś bardzo pragnie to staję się to możliwe .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 11.10.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 witam serdecznie ....przegapiłam Twój ostatni wpis w dzienniku ....ale strasznie jestem ciekawa czy coś znaleźliście.......fakt pracownia dom na horyzoncie ma ładne niektóre projekty.....a szukałeś na http://www.archon.pl ????? Uważam, że mają piękne domy i duuuuuuży wybór.... dla każdego znajdzie się coś odpowiedniego...sama buduje z tego biura i mnóstwo - na prawdę dużo jest tu na Forum dzienników budowy co budują według projektu archonu..... Życzę powodzenia w trafnym wyborze projektu a jak juz wybraliscie to pochwal się na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiagasz 07.09.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Witam! Jestem bardzo ciekawa co u Was slychać? Mam nadzieję że spelniacie dalej swoje marzenie!!! pozdrawiam Asia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts