morfeusz1 28.08.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Zamiast płytek w łazience będziemy miec wylewkę zywiczną dekoracyjna (BASF MASTERTOP 1326). W całym mieszkaniu bedziemy miec taką podłogę. Nie będziemy mieć tez brodzika pod prysznicem, tylko odpowiedni spadek podłogi. I tu mam pytanie: Czy ktoś z Was wie, jak można uzyskac antyposlizgową powierzchnię na tej części wylewki? Wykonawca mowi nam, że po prostu tutaj dodaje się jakiś "piasek", ale obawiam się, że wtedy ona będzie ostra i może ranić stopy. Znacie cos innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz1 29.08.2009 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Wczoraj kilka godzin wertowałam internet i nic ciekawego nie znalazłam. Dlatego podniosę, bo moze jednak, ktoś ma jakiś pomysł na te podłogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 30.08.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Chcę podobnie - bez brodzika. Mój kafelkarz proponuje wtedy mozaikę - nawet drobniutką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts