Gość 12.12.2003 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 Ja też miałem problemy z przedstawicielem YTONGA z Poznania firma się BOREX nazywa pewnie o tą samą nam chodzi! Człowieku w Polsce mieszkamy a to kraj oszustów, cwaniaków i kombinatorów (bez obrazy dla dobrych ludzi). Poczytaj forum to zobaczysz jak ludzie się uzerają w każdej branży...Dobrze że jest takie forum następnym razem nie damy się tak łatwo wykiwać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość GOŚĆ 2 12.01.2004 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 A ja nie dam złego słowa powiedzieć na tą firmę. To najlepszy dystrybutor YTONGa w Wielkopolsce. Sprawdziłem kilku. Do mnie wszystko dojechało zgodnie z moim planem (uzgodnionym z dostawcą). Jeśli nie umiecie zorganizować budowy, to Wasz problem. A może chcieliście (jak to ładnie piszecie) nie zapłacić i stąd taka kombinacja. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariof 12.01.2004 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 Witamy firmę BOREX na naszym forum !!!! Wstyd taka podobno wielka i porządna firma a występuje anonimowo... Nie lepiej sie zalogowac a nie "gościa2" z siebie robić ????? Cieszymy się że obserwujecie nasz wątek! Mamy nadzieję że ubędzie wam przynajmniej kilku klientów po przeczytaniu słów prawdy o waszej wspaniałej firmie. Ja ze swojej strony gwarantuję dożywotnią reklamę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szymeq 12.01.2004 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 U mnie było tak: Zawsze na dwa dni wcześniej zamawiałem towar (wiedziałem, że poślizgi trzeba brać pod uwagę ) Zamówiłem BK i dostawca jak zwykle powiedział , że będzie(wcześniej było kilka dostaw). Dzień przed dostawą zadzwoniłem: -Tak, będzie. Kierowca rano pojedzie do fabryki i przywiezie. -usłyszałem. Myślę ok. W dniu dostawy godz 8 (miał być towar) nie ma, myślę sobie dam jeszcze chwilkę może gdzieś utknął albo co innego. I tak czekaliśmy z majstrem do wieczora. Telefonu oczywiście nikt nie odbierał. Rano musiałem udać się do pracy, dzwonię jeszcze raz, odbiera szef i tłumaczy, że w fabryce taaaakie kolejki. Ok myślę sobie (że wali w .....)poczekam. Przekazałem informację mojemu majstrowi........ Nie będę pisał co on mówił, ale była jatka . Po powrocie z pracy jadę na budowe patrze chłopaki siedzą na murach i machają kielniami - O towar przywieźli.-sobie pomyślałem. Tak przywieźli ale majster z robotnikami. Pojechali z przyczepką i powiedzieli, że jak nic nie dostaną to będą stali tak długo dopóki towaru nie będzie (mówił mi to dostawca). No i zabrali mu jedną paletkę co była dla "kogoś" odstawiona. A faktycznie fabryka nawaliła i od tej pory mam tel kom szefa i tylko z nim załatwiam PS troche długi post, ale chciałem się "pochwalić" majstrem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariof 13.01.2004 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2004 no to majstra masz git !!!szczęściarz............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts