Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Co jedzą Wasze koty?

morfeusz1

Recommended Posts

Ja polecam przeróżne kocie przekąski ale z naturalnym składem. Teraz jest tego naprawdę dużo. Prawie każda firma ma swoją chociaż jedną naturalną linie, wystarczy sobie poprzeglądać w sklepach internetowych składy. To co ja polecam to np. Wiejska Zagroda kurze filety suszone, Brit Super Fruits, Pasta pasztet z wątróbką John Dog Lovi Cat. Kupuję na :spam:. :) Edytowane przez Greengaz

• 4 weeks później...
  • Odpowiedzi 90
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 3 months później...
  • 5 months później...

Nie mogą podnosić cen w nieskończoność to lecą po jakości. Ja daje Brytyjczykowi 6 rok suchy applaws ok 70gram i co kilka dni saszetkę z dużą ilością mięsa, bezbożową z B.... Odpukać, szczupły (6,5kg), zdrowy. Czesem zamieniam na Purizon, Acana ale ta ostatnio poleciała z ceną drastycznie.

Warto kupować markowe, drogie karmy, wychodzi na to samo co najtanszy shit z 3 % białka i 80% zbóż, których musisz dać 300 gram dziennie.

Edytowane przez pandzik

Mam wrażenie, że jakość karm ostatnio spadła (albo moje bydlaki zrobiły się bardziej wybredne) - czego bym nie kupił ( Purina, One, Dolina Noteci, MiAmore i tym podobne) jedzą z łaski i niechętnie.

Moje 3 koty nie jedzą tych noteci sorry nie znają się na lansie i kicie dla brajanków jedzą tylko łiskas maluchy dziecięcy a kotka dorosła tylko tasty mix w białym sosie innych nie i co ja mam zrobić że mam niemodne koty.

• 1 month później...
Moje 3 koty nie jedzą tych noteci sorry nie znają się na lansie i kicie dla brajanków jedzą tylko łiskas maluchy dziecięcy a kotka dorosła tylko tasty mix w białym sosie innych nie i co ja mam zrobić że mam niemodne koty.

Whiskas to wcale nie jest dobra karma a nawet pokusiłabym się o stwierdzenie, że to rozreklamowany badziew. Koty jedzą bo jedzą, tak samo jak ludzie jedzą fastfoody chociaż wiedzą, że to syf. Koty to mięsożercy, nie trawią zbóż a w whiskasach jest ich pełno, wystarczy poczytać skład. Moje koty jedzą suchą karmę dla kota Acana Cat Wild Prairie i czasami mokrą Shelma.

• 4 months później...