Konstru 22.11.2016 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 Moj kot je tylko suche jedzenie, całkowicie gardzi mokrym.. niezależnie od tego co to za jedzenie, nawet te najdroższe są niedobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszekbud 27.02.2017 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Mój kot je suchą karmę dla kotów sterylizowanych, po innych ma problem z wypróżnianiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hamstergong 13.10.2017 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2017 Sprawdzam ceny w wyszukiwarce i wybieram najlepsze ceny, tak najłatwiej zaoszczędzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ILoveMyHouse 16.10.2017 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2017 Ja jestem zwolenniczką zwykłego jedzenia niż karm. Czasami kupowałam whiskas i kitekat, ale wolę kupić skrawki mięsa, np kurczaka i je ugotować. Kicia też lubi żółty ser. Oczywiście pamiętam o podawaniu wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikrona 23.08.2018 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2018 Moja kotka je suchy pokarm i saszetki (ale nie przepada za tymi pasztecikami, tylko musi mieć kawałki mięsa). Poza tym uwielbia tuńczyka z puszki, surowego łososia i indyka gotowanego w rosole Niby nic specjalnego, ale chyba jej takie menu smakuje. Na szczęście nie jest zbyt wybredna, więc nie muszę sprowadzać jakiegoś specjalnego jedzenia, co też czasami się zdarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 23.08.2018 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2018 (edytowane) Moje koty najchętniej zjadły by to co jedzą inni!Nawet jak jest to śledź z octu czy kiszony ogórek.Jedzą a kotu nie dają - znaczy dobre jest i trzeba to ZDOBYĆ! Lubią kurczaka, chrupki i karmę z puchy.Był czas, że przegryzały myszka czy jaszczurką, ale chyba im przeszło.Za ciepło na łowy.Leżą pod autkiem "pozdychane". Kiedyś tu gdzieś wyczytałem...Co je kot?- Kot je zwierz drapieżny, pluchaty, mruczący. Adam M. Edytowane 23 Sierpnia 2018 przez adam_mk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczyslaw_s 28.08.2018 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2018 Ja jestem zwolenniczką zwykłego jedzenia niż karm. Czasami kupowałam whiskas i kitekat, ale wolę kupić skrawki mięsa, np kurczaka i je ugotować. Kicia też lubi żółty ser. Oczywiście pamiętam o podawaniu wody. Koty mojej mamy mieszkają na wsi i ona podaje im suchą karmę, za którą przepadają oraz od czasu do czasu trochę mięsa na wagę (skrzydełka, itp.) Mają dużo ruchu, więc nie mają problemów z wagą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka. 02.04.2019 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 (edytowane) Najlepsze i najtańsze karmienie kotów to . Jest to surowe mięso odpowiednio suplementowane. Mam 2 niewychodzące koty i wychodzi mnie ich miesięczne jedzenie ok 70zł.. Jako, że są to odpowiednio zbilansowane mieszanki to jedzą ich mniej. Suche karmy obciążają nerki i niestety zupełnie nie czyszczą zębów jest to mit niezależnie od jakości karmy. Kot przyjmuje wtedy zbyt mało wody - nawet jeśli dodatkowo pije. Koty dość często nie tolerują laktozy więc raczej lepiej dawać takie mleko czy od czasu do czasu jogurt naturalny... Z racji tego, że to surowe mięso i nie każdy lubi/potrafi polecałabym jednak puszki chociażby która jest bardzo budżetowa a w sklepach internetowych można zamówić i dodatkowo zbierać punkty na zabawki dla pupila. Każda mokra karma jest lepsza od suchej... Jakby ktoś był zainteresowany to chętnie podpowiem więcej o takim jedzeniu. Edytowane 2 Kwietnia 2019 przez Greengaz lokowanie produktu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciarma 09.09.2019 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2019 No nie wiem... jednak dobre karmy polecane są przez weterynarzy i wątpię, aby tylko po to, by zarobić.. Mój kot dostaje dobrą suchą i mokrą karmę nie dałabym rady tak go rozpieszczać, by mu jeszcze surowe mięsko podawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowa7 09.09.2019 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2019 skąd wiesz czy karma jest dobra? z reklamy od weterynarza :D:D oni są opłacani przez firmy od karm pomijając juz fakt że temat żywienia kotów psów na studiach weterynaryjnych leży i kwiczy. ( BTW na lekarskich nie jest lepiej odnośnie żywienia człowieka temat maksymalnie po łepkach info od znajomej lekarki) Aby znależć dobrą karme trzeba się troche zaszukać i naczytać, ze wszystkim tak teraz jest . Polecam wpisac w wyszukiwarke "ranking karm dla kotów", chodzi mi o te suche karmy, natomiast mokrych najlepiej nie dawać tylko surowe mieso, podroby plus suplementy. Nie ma lepszego żarcia dla kota a wszystkie wiskasy mozna sobie w buty wsadzić, to tak jakby dziecko karmic ciastkami i chipsami na okrągło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brencik 09.09.2019 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2019 A skąd mam wiedzieć co je "mój" kot? Wychodzi sobie na pole, do lasu i wraca, mniemam najedzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anDzika 25.06.2021 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2021 Mój kot niestety tylko kitekata i whiskasa toleruje, próbowałam przestawić go na karmy z innym składem, ale nie ma szans. Więc się poddałam, bo walka trwała kilka tygodni. Chyba jest już za stara na takie rewolucje w diecie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 25.06.2021 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2021 Moim kotom smakuje akurat to co JA jem!Nawet jak to są ziemniaczki ostro piepszem posypane....Naczy - KOTOM daje sie to GORSZE!Ludzie jedza LEPSZENo, to trzeba to ZDOBYĆ! Adam M,. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 28.06.2021 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2021 A mój je whiskas mokrą i suchą, myszy, ptaki, jakieś robaki w tym chrabąszcze, ostatnio upolował zajączka, a teraz znosi i je chomiki Jest to kot typowo domowy dachowiec - mieszka w garażu, nauczony by do domu nie wchodzić - z działki wypłoszył lub zabił wszystkie nornice i krety zaprzyjaźniony z jeżem z którym dzieli się zdobyczą. Ot taki kocur - nie kocur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucindaaa3 27.08.2021 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2021 U mnie tylko suchą karme, mokrej całkowicie nie dotyka. Zdarza się tez, że jakąś mysz schrupie hah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swierol 27.08.2021 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2021 Moja kotka uwielbiała wątróbkę wieprzową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 27.08.2021 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2021 Przy kurczaczych też stają na ogonkach...Szlemik, chłpak-łobuz-kot, ukradł mi dziś sledzia opiekanego w occie.Wystarczyło sie odwrócic...Krzywił sie - ale zjadł!Chyba nic mu nie będzie? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Puzyke 12.09.2021 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2021 U mnie kot zje wszystko. Dostaje suchą jak i mokrą karmę, ale że lubi też sam polować to samodzielnie się dokarmia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 29.11.2021 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2021 Coś odkryłem...Mój KOT Szlemik jest gentelman!!!!NIC nie zje zanim się kotki nie najedzą!Normalnie - szok!Siedzi, patrzy, czeka...Odejdą "pełne" to dopiero ON.Skubnie to co zostało...Jednego serca (kurczaczego) tak mało ! tak maało!... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 29.11.2021 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2021 Spoko!Patrzę, widzę i dokarmiam!JEST wodzem całej okoloicy! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts