AGP-ON 26.12.2012 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 26.12.2012 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2012 i druga choinka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 29.12.2012 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 (edytowane) Jakiś czas temu gościliśmy u nas przedstawicieli pracowni MG Projekt, w której zrodził się projekt naszego domu. Udzieliliśmy krótkiego wywiadu, a Pchełka została uwieczniona na zdjęciach i filmie. Dziękujemy za miłą wizytę! REPORTAŻ Edytowane 12 Marca 2013 przez AGP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 12.03.2013 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Klika zdjęć część pierwsza. Śnieg się rozpuścił a nowy jeszcze nie spadł Część druga ... znowu śnieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 23.03.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Został tydzień do świąt a tu mróz i śnieg. Wczoraj padało niewiele ale za to przedwczoraj spadło jakieś 30 cm białego puchu :cry3: Przed Bożym Narodzeniem pewnie bym się cieszył ale przed Wielkanocą?!! W Śmigus Dyngus można komuś krzywdę zrobić Dzisiaj świeci piękne słońce więc idę lepić wielkanocnego bałwana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 08.04.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Ku pokrzepieniu serc, zdjęcia z dzisiejszego popołudnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 13.04.2013 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Od samego ran ciąłem, grabiłem, sadziłem, kopałem ..... Został jeszcze trawnik :jeez: Po niedzieli ma być 20 st więc trzeba się spieszyć Zrobiłem kilka nowych zdjęć krokusów i kosaćców Zacząłem robić pergolę przy tarasie, dzisiaj założyłem część frontową, została jeszcze boczna i malowanie. Chyba posadzimy tu róże pnące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 12.05.2013 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Skalnica Wierzba palmowa Serduszka biała Klony palmowe Perukowiec podolski Golden Spirit Mięta właściwa Oregano aurea Skrzynki z mieczykami i gipsówką Dzisiaj dostaliśmy od kolegi 1,5 kg cebulek z wyprzedaży w Tesco Goździk zeszłoroczne sadzenie Rododendron Jodła grecka Maleńki Wiąz holenderski Tulipan botaniczny Wilczomlecz Stokrotka języczkowata Powojnik Westerplatte Winobluszcz Żórawka ??? Trawnik po regeneracji i koszeniu Sosna Jeffreya Śliwa dziecięca Tulipan ICE CREAM Tiarella Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 12.05.2013 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Skalnica Wierzba palmowa Serduszka biała Klony palmowe Perukowiec podolski Golden Spirit Mięta właściwa Oregano aurea Skrzynki z mieczykami i gipsówką Dzisiaj dostaliśmy od kolegi 1,5 kg cebulek z wyprzedaży w Tesco Goździk zeszłoroczne sadzenie Rododendron Jodła grecka Maleńki Wiąz holenderski Tulipan botaniczny Wilczomlecz Stokrotka języczkowata Powojnik Westerplatte Winobluszcz Żórawka ??? Trawnik po regeneracji i koszeniu Sosna Jeffreya Śliwa dziecięca Tulipan ICE CREAM Tiarella Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 17.03.2014 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 W Pchełkowie WIOSNA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 02.04.2014 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 02.04.2014 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts