dorota7602 27.01.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Aniu , Grześ ....Wy już zapewne mieszkacie w swoim domku ja z mężem dopiero dzisiaj dokonałam zakupu działki....( oczywiście na niszczący nas kredyt ) mam nadziej że i my też będziemy mięli swoje miejsce na ziemi :):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 27.01.2012 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Mieszkamy już prawie rok (jak ten cza leci). Z tym kredytem to tak już jest, ale bez niego... nie spełnialibyśmy marzeń Życzymy powodzenia w realizacji planu i zapraszamy częściej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 29.01.2012 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Wczoraj mieliśmy ogromną przyjemność gościć u Yuki. Ma przepiękny wielki dom (z powodzeniem pomieściłby ze trzy pchły ). Gospodarze są niesamowicie sympatyczni i ... cierpliwi. W miarę upływu czasu towarzystwo coraz bardziej się rozkręcało. Panowie w kominiarkach nie byli potrzebni - sami wyszliśmy. Bardzo dziękujemy za zaproszenie i mile spędzony czas. Tego nam było trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 29.01.2012 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 29.01.2012 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Dzisiaj mija okrągły rok od zamieszkania w naszym domku. Nie będę się rozczulać... Z tej okazji sprawiłam sobie nowe firanki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asarius 29.01.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Ale ten czas mija, Śledziłem Wasz dziennik od początku, przeczytałem od deski do deski zawalając nie jeden dzień w pracy. To wasz dziennik był początkiem moich marzeń. W lutym zacząłem dokumentacje, niespełna rok temu postanowiliśmy budować, a tu już rok... Rok mieszkacie Wy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 29.01.2012 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Witaj asarius. Jest nam bardzo miło. Idę do ciebie podglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 05.02.2012 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Leżę w domu chora... Dopadło mnie jakieś okropne przeziębienie. Pierwszy od dłuższego czasu wolny weekend a ja nie mam na nic siły Na szczęście widoki z okna są całkiem przyjemne Pięcioosobnikowe stado saren pasło się całe popołudnie na polanie przed naszym domkiem. Były także dwa lisy, ale za szybko szły koło drogi. Nie zostały uwiecznione. Całkiem wcześnie pokazał się dziś księżyc: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 05.02.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 GP - Widzę, że nie tylko ja siedzę w domu przeziębiona Od niedzieli zeszłego tygodnia próbuję się kurować, ale coś słabo mi idzie. W piątek wzięłam wolne, myślałam, że przez trzy dni leżenia pomoże - nie pomogło. Wzięłam jeszcze jutro wolne, ale czy to coś da, wątpię. Widoki masz super U nas sarenki od czasu do czasu, ale częściej myszołów, bażanty i kuropatwy przylatują Oczywiście nie razem Zdrowia życzę, a co z tymi okularami jest nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 06.02.2012 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Hej Megana. Ja mam taka niemoc od czwartku. Dzisiaj już było lepiej, a w zasadzie musiało być, bo praca wzywała. O okularach zaraz napiszę w komentarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 12.02.2012 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Piękna słoneczna mroźna pogoda zachęca do spacerów. Oto kilka zdjęć z wczorajszej penetracji okolicy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 12.02.2012 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 cd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 12.02.2012 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 cdcd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 12.02.2012 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 cdcd...... W karmniku widać ślady ucztowania: Świąteczna jemioła: Żeby była na czasie, powiem, że jest Walentynkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 12.02.2012 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 A dzisiaj odrobina zabawy i mnóstwo dobrego humoru w doborowym towarzystwie Na początek trochę ruchu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 12.02.2012 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Gimnastyki ciąg dalszy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 12.02.2012 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Ćwiczenia cd. Zwycięzcą został Tomasz, jednak niekwestionowaną mistrzynią stylu była Iza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 12.02.2012 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Po intensywnym wysiłku poszliśmy uzupełnić kalorie do chińczyka. Na koniec deser na tzw. Gubałówce (tym razem nie trzeba było wysiłku; nie trzeba było się wspinać). A tutaj wypiłam najlepszego drinka jakiego dotąd piłam. Takich wrażeń długo nie zapomnę Pozdrawiam Was wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 12.02.2012 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 I jeszcze nasze psice: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 14.02.2012 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Wszystkim odwiedzającym nasz dziennik życzymy: http://a.dryicons.com/files/graphics_previews/happy_valentines_day.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts