Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pchełka Ani i Grzesia

AGP

Recommended Posts

• Odpowiedzi 751
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wczoraj mieliśmy ogromną przyjemność gościć u Yuki. Ma przepiękny wielki dom (z powodzeniem pomieściłby ze trzy pchły ;-) ). Gospodarze są niesamowicie sympatyczni i ... cierpliwi. W miarę upływu czasu towarzystwo coraz bardziej się rozkręcało. Panowie w kominiarkach nie byli potrzebni - sami wyszliśmy.

Bardzo dziękujemy za zaproszenie i mile spędzony czas. Tego nam było trzeba :wiggle:

2801201203.jpg

2801201207.jpg

2801201220.jpg

Leżę w domu chora... Dopadło mnie jakieś okropne przeziębienie. Pierwszy od dłuższego czasu wolny weekend a ja nie mam na nic siły :(

Na szczęście widoki z okna są całkiem przyjemne :-)

4.jpg

1.jpg

Pięcioosobnikowe stado saren pasło się całe popołudnie na polanie przed naszym domkiem. Były także dwa lisy, ale za szybko szły koło drogi. Nie zostały uwiecznione.

Całkiem wcześnie pokazał się dziś księżyc:

2.jpg

3.jpg

GP - Widzę, że nie tylko ja siedzę w domu przeziębiona :(

Od niedzieli zeszłego tygodnia próbuję się kurować, ale coś słabo mi idzie.

W piątek wzięłam wolne, myślałam, że przez trzy dni leżenia pomoże - nie pomogło.

Wzięłam jeszcze jutro wolne, ale czy to coś da, wątpię.

Widoki masz super :)

U nas sarenki od czasu do czasu, ale częściej myszołów, bażanty i kuropatwy przylatują :)

Oczywiście nie razem :)

Zdrowia życzę, a co z tymi okularami jest nie tak?

Po intensywnym wysiłku poszliśmy uzupełnić kalorie do chińczyka.

Na koniec deser na tzw. Gubałówce (tym razem nie trzeba było wysiłku; nie trzeba było się wspinać).

kawiarnia.jpg

A tutaj wypiłam najlepszego drinka jakiego dotąd piłam. Takich wrażeń długo nie zapomnę ;-)

Pozdrawiam Was wszystkich!