AGP 29.08.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Zapraszam do komentowania Wszelkie dobre rady i uwagi mile widziane, wszelkie krytyki przyjmowane z pokorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asaf 29.08.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Witam. Przeczytałem wszystko. Jesteście już i tak daleko.Jesteśmy też na etapie załatwiania wiec wiem o czym piszesz.Napisz proszę jak długo czekaliście na "Warunki Zabudowy "Życzę cierpliwości i wytrwałości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 29.08.2009 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Na warunki zabudowy czekaliśmy równe dwa tygodnie, na warunki podłączenia wody - ok 7 dni, na warunki podłączeni prądu - uwaga ... 4 godziny Jednak największa zabawa jest z uzyskaniem PnB (przynajmniej w naszym powiecie). Raczej się nie zdarza żeby było krócej niż ustawowe 60 dni... Trzymam kciuki za Ciebie (i za siebie również) i życzę duuużo cierpliwości i wytrwałości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 31.08.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 witam, wpadłam w odwiedziny czytając dziennik aż się zdziwiłam Chcieliśmy żeby nasza dziełka miała około 1000 m2, żeby była w ładnej, spokojnej i cichej okolicy, najlepiej w pobliżu lasu. Braliśmy tez pod uwagę odległość (w promieniu 15 km od granic Łodzi). Nie ukrywam, że liczyła się też cena... jak byśmy o sobie czytali, tylko ta Łódź mi się nie zgadza działka też kupiona w kwietniu (tyle że rok wcześniej) Iskierka też długo byłą tym prawie idealnym, obok Agatki(z kominkiem zewnętrznym) i Drozda.-piszę bo może Wam też się podobały? i nawet psy mamy dwa , tyle ze nasze to łysonie w porównaniu z Waszymi ale mamy też dwóch synów więc jeśli dalej ma być tak podobnie to... wszystko przed Wami Pozdrawiam PS nie muszę chyba pisać że domek b. ładny sobie wybraliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 31.08.2009 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Ale miło gościć "Pchełkowców". Można się pomylić patrząc na avatarki. Dobrze, że chociaż mamy lustrzane odbicia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 31.08.2009 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 i nawet psy mamy dwa , tyle ze nasze to łysonie w porównaniu z Waszymi ale mamy też dwóch synów więc jeśli dalej ma być tak podobnie to... wszystko przed Wami Chciałam zauważyć, że psy mamy trzy, więc musicie nadrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 31.08.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 rombnęłam się a mąż mi wciąż powiada że z liczeniem to u mnie na bakier ale żeby nie było my też mamy trzy dowody w moim dzienniku z tym, że sucz jest na stałe w domu a psiury siedzą na działce i one są takie całkiem nasze, bo sucz wspólna z mym tatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 06.09.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 i nawet psy mamy dwa , tyle ze nasze to łysonie w porównaniu z Waszymi ale mamy też dwóch synów więc jeśli dalej ma być tak podobnie to... wszystko przed Wami Chciałam zauważyć, że psy mamy trzy, więc musicie nadrobić no to my też mamy trzy, jak już wyjaśniłam, teraz kolej na Wasze "nadrabianie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 06.09.2009 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Kurcze, ale wyzwanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 10.09.2009 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Mamy juz opinie geologa!! Szybciutko przekazaliśmy ją do architekta i w przyszłym tygodniu składamy dokumenty w Urzędzie.Pozostanie nam tylko czekać na PnB, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 20.09.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 złożyliście wniosek? ile się u Was czeka na pozwolenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.09.2009 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 złożyliście wniosek? ile się u Was czeka na pozwolenie? Wniosek został złozony w czwartek. Ile się czeka - zobaczymy... Ale wątpię, żebyśmy zrealizowali w tym roku plan minimum, czyli fundamenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CykuCyku 22.09.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Przepraszam nie zauwazyłam, że komentarze tu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 23.09.2009 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Nie ma żadnego problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 23.09.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 witam w Aleksandrowie idzie to dosc szybko, mysle, ze w 3 tygodnie jest szansa na pozwolenie aczkolwiek ja czekalam na PNB rowno 2 miesiace, ale bylo to spowodowane tym, ze akurat w Zgierzu zmienial sie naczelnik i nie bylo osoby, ktora podpisywalaby wnioski zatwierdzone przez p. Wisniewska z Aleksandrowa Ale to akurat taki niefart pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 23.09.2009 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 No właśnie usłyszłam wczoraj, że teraz to juz nie ma tak dobrze i załamałam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 28.09.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 z tymi urzędasami to różnie bywa, zależy na kogo traficie, ale z doświadczenia wiem, że najlepiej działa miły uśmiech, uprzejmość i przypominanie się byle nie za często , zdecydowanie źle odbierane jest nagabywanie, cwaniakowanie i straszenie tzw "plecami", bo wtedy mogą się "szczególnie" przyłożyć do sprawdzenia wniosku i wtedy to może potrwać powodzenia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 28.09.2009 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Jesteśmy po pierwszym telefonie do "miłej pani" urzędniczki. Jest jedna na całą gminę i dlatego tak długo to trwa. Mamy sie przypomnieć w połowie paźdzernika. Zadzwonimy lub podjedziemy troszkę wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 29.09.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 bardzo ładne te płytki w kwiatuszki, nie obawiasz się zimnej podłogi przy płytkach na całym parterze? też mnie kuszą, ale chyba pójdzie jakiś panel przemysłowy-też ze względu na psiaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 30.09.2009 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Dla psiaków to nawet lepiej bo reguluja swoją temperaturę poduszkami łapek. Ważne aby nie były śliskie. Na całym dole będzie podłogówka więc dla nas to też dobrze - boso bedziemy biegać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts