Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Pchełki Ani i Grzesia

AGP

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Na warunki zabudowy czekaliśmy równe dwa tygodnie, na warunki podłączenia wody - ok 7 dni, na warunki podłączeni prądu - uwaga ... 4 godziny :D

Jednak największa zabawa jest z uzyskaniem PnB (przynajmniej w naszym powiecie). Raczej się nie zdarza żeby było krócej niż ustawowe 60 dni...

Trzymam kciuki za Ciebie (i za siebie również) i życzę duuużo cierpliwości i wytrwałości.

witam, wpadłam w odwiedziny

czytając dziennik aż się zdziwiłam

Chcieliśmy żeby nasza dziełka miała około 1000 m2, żeby była w ładnej, spokojnej i cichej okolicy, najlepiej w pobliżu lasu. Braliśmy tez pod uwagę odległość (w promieniu 15 km od granic Łodzi). Nie ukrywam, że liczyła się też cena...

:o jak byśmy o sobie czytali, tylko ta Łódź mi się nie zgadza

działka też kupiona w kwietniu (tyle że rok wcześniej) Iskierka też długo byłą tym prawie idealnym, obok Agatki(z kominkiem zewnętrznym) i Drozda.-piszę bo może Wam też się podobały?

i nawet psy mamy dwa :D , tyle ze nasze to łysonie w porównaniu z Waszymi

ale mamy też dwóch synów :wink: więc jeśli dalej ma być tak podobnie to...

wszystko przed Wami :lol:

Pozdrawiam

PS nie muszę chyba pisać że domek b. ładny sobie wybraliście :wink:

i nawet psy mamy dwa :D , tyle ze nasze to łysonie w porównaniu z Waszymi

ale mamy też dwóch synów :wink: więc jeśli dalej ma być tak podobnie to...

wszystko przed Wami :lol:

Chciałam zauważyć, że psy mamy trzy, więc musicie nadrobić :D

no to my też mamy trzy, jak już wyjaśniłam, teraz kolej na Wasze "nadrabianie"

• 2 weeks później...

witam

w Aleksandrowie idzie to dosc szybko, mysle, ze w 3 tygodnie jest szansa na pozwolenie :lol: aczkolwiek ja czekalam na PNB rowno 2 miesiace, ale bylo to spowodowane tym, ze akurat w Zgierzu zmienial sie naczelnik i nie bylo osoby, ktora podpisywalaby wnioski zatwierdzone przez p. Wisniewska z Aleksandrowa :wink: :lol: Ale to akurat taki niefart :wink: :roll:

pozdrawiam

z tymi urzędasami to różnie bywa, zależy na kogo traficie, ale z doświadczenia wiem, że najlepiej działa miły uśmiech, uprzejmość i przypominanie się byle nie za często :wink: , zdecydowanie źle odbierane jest nagabywanie, cwaniakowanie i straszenie tzw "plecami", bo wtedy mogą się "szczególnie" przyłożyć do sprawdzenia wniosku i wtedy to może potrwać

powodzenia życzę :D