sipatka 25.01.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Ocet. ocet, ocet - radzą moje koleżanki z pracy - na kurz i pył po budowach najlepszy. Dolej kropli kilka do miski z wodą a smug białych nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 25.01.2011 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 muszę spróbować tego octu na razie nakupowałam cud miód środków a mąż się ciągle skarży, że mu mazy na panelach zostają a mnie na płytkach żeby nie było, że tylko on na ścierze lata ostatnio zostawiłam wszystkie wspomagacze i lecę na często wymienianej samej wodzie, jest lepiej ! jak nie zapomnę dziś octu kupić to jutro opowiem jak było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 25.01.2011 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Będzie dobrze. Sprawdzone w pracy po remontach. Tylko trochę więcej lej niż parę kropel. Smrodek jest niewielki, a efekt wręcz przeciwnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agurek 25.01.2011 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 AGPy ale tempo narzucacie, prawie wszystko gotowe. Brawo!A teraz pytanko nie zwiazane z budowa, a kierowane do Specjalistow. Zatem, dzieciaki prosza mnie o psiaka, nie wiem tylko jakiego, czy malego szczeniaka czy wiekszego np. ze schroniska. Ostatnio natknelam sie na zdjecia corgiego welsha, maly psiak w sam raz na dzialke i do domku, tylko cena jest troche wysoka. Poradzcie mi jakiegos pieska pzryjaznego dla dzieci i madrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 25.01.2011 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201101/1295863892_by_ProtezaWaginy_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 25.01.2011 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Fantastyczne te pomysły!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 25.01.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 AGPy ale tempo narzucacie, prawie wszystko gotowe. Brawo! A teraz pytanko nie zwiazane z budowa, a kierowane do Specjalistow. Zatem, dzieciaki prosza mnie o psiaka, nie wiem tylko jakiego, czy malego szczeniaka czy wiekszego np. ze schroniska. Ostatnio natknelam sie na zdjecia corgiego welsha, maly psiak w sam raz na dzialke i do domku, tylko cena jest troche wysoka. Poradzcie mi jakiegos pieska pzryjaznego dla dzieci i madrego. To taki piesek jak królowej angielskiej? Ja gustuję w west terierku lub terierku szkockim - oba to by był szczyt marzeń - kiedyś takie dwa widziałam - biały i czarny. Ale w moim mieszkanku ledwie kot znajduje miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 25.01.2011 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Agurek, ras jest całe mnóstwo. Musicie zadecydować, czy chcecie psiaka dużego czy też niewielkiego. Nie mam tu na myśli jego wieku. Jeśli nie jesteście zdecydowani na konretną rasę, moze warto przejechać się do schroniska i popatrzeć na mordki biednych psiaków. Może któryś skradnie wasze serce.Co do corgi, przede wszystkim, napisz, czy któreś z was miało w przeszłości psa?W jakim wieku są wasze dzieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 26.01.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201101/1295963859_by_esperrr_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 26.01.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 a ja tylko dodam, że może jeszcze rozważyć psiaka z domu tymczasowego, wolontariuszki zwierzęce np. działające przy schroniskach często mają u siebie psiaki do zaadoptowania, te zwierzaki są już często sporo nauczone i sprawdzone pod kątem reakcji w warunkach domowych, ja polecam jako zwolenniczka bezdomniaków ten sposób, gdybyś się zdecydowała lub chciała pogadać, to tu na forum jest kilka dziewczyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agurek 26.01.2011 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Co do psiakow, to chcielibysmy raczej malego, tzn. nie chodzi mi o wiek, ale jak bedzie dorosly, to zeby nie byl zbyt duzy, czesto wyjezdzamy i chcemy psiaka brac ze soba. Moje dzieci sa w wieku 10, 6 i 4 lata. Bardzo lubia zwierzeta, u rodziny sa psiaki takze chetnie sie z nimi bawia i wiedza, jak sie z nimi obchodzic.Tez myslalam o psie ze schroniska, ale po kilku telefonach do roznych schronisk, przekonalam sie, ze sa to psy po przejsciach i raczej odradzono mi brac je do domu z dziecmi???i co mi radzicie? Aha, moj maz chce aby to byl piesek nie suczka, poniewaz w domu ma juz 4 baby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 26.01.2011 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 ja wciąż przy swoim, albo piesek dorosły z domu tymczasowego, taki sprawdzony pod kątem reakcji, lub szczeniak, też z bezdomniaków, przypomnij mi z której części Polski jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 26.01.2011 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 [quote name=AGP;4530704. Jeśli nie jesteście zdecydowani na konretną rasę' date=' moze warto przejechać się do schroniska i popatrzeć na mordki biednych psiaków. Może któryś skradnie wasze serce.Co do corgi, przede wszystkim, napisz, czy któreś z was miało w przeszłości psa?QUOTE] w schroniskach są szczeniaki-chyba warto dać szczęście za dozgonną przyjaźń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 26.01.2011 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Aż miło popatrzeć na pracę która,,wykonaliście'',a ten regalik z pucharami to w którym miejscu stoi?Pozdrowienia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agurek 26.01.2011 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Wlasnie jestem umowiona na obejrzenie psiaka w schronisku, co prawda w Dworze Maz., ja jestem z Lodzi, ale w pon. bede w Warszawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 26.01.2011 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Agurek,za dobry uczynek dostaniesz od tego Pana z góry-nagrodę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 26.01.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Aż miło popatrzeć na pracę która,,wykonaliście'',a ten regalik z pucharami to w którym miejscu stoi? Pozdrowienia . Wschowku w skosie za drzwiami przesuwnymi - sam im pucharki do ustawiania podawałem:p:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 26.01.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Agurek a w łódzkim schornisku też milusie bidoczki som. Oglądałam w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 26.01.2011 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Wschowku w skosie za drzwiami przesuwnymi - sam im pucharki do ustawiania podawałem:p:lol: A musiałeś zdradzać gdzie je poukrywaliśmy?? Yetus, obleka wymieniona i bebechy do twojego centrum nadawania też już są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 26.01.2011 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Aż miło popatrzeć na pracę która,,wykonaliście'',a ten regalik z pucharami to w którym miejscu stoi? Pozdrowienia . Regalik z pucharami stoi przy kominie w górnym pokoju (w tym zaułku przy drzwiach). Jednak z uwagi na poprawki, jakie majstry muszą wykonać na kominie, został chwilowo przestawiony, a puchary wylądowały w schowku za łazienką - jak już Yeti wypaplał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts