Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Pchełki Ani i Grzesia

AGP

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

muszę spróbować tego octu ;)

na razie nakupowałam cud miód środków a mąż się ciągle skarży, że mu mazy na panelach zostają ;)

a mnie na płytkach żeby nie było, że tylko on na ścierze lata

ostatnio zostawiłam wszystkie wspomagacze i lecę na często wymienianej samej wodzie, jest lepiej !

jak nie zapomnę dziś octu kupić to jutro opowiem jak było :D

AGPy ale tempo narzucacie, prawie wszystko gotowe. Brawo!

A teraz pytanko nie zwiazane z budowa, a kierowane do Specjalistow. Zatem, dzieciaki prosza mnie o psiaka, nie wiem tylko jakiego, czy malego szczeniaka czy wiekszego np. ze schroniska. Ostatnio natknelam sie na zdjecia corgiego welsha, maly psiak w sam raz na dzialke i do domku, tylko cena jest troche wysoka. Poradzcie mi jakiegos pieska pzryjaznego dla dzieci i madrego.

AGPy ale tempo narzucacie, prawie wszystko gotowe. Brawo!

A teraz pytanko nie zwiazane z budowa, a kierowane do Specjalistow. Zatem, dzieciaki prosza mnie o psiaka, nie wiem tylko jakiego, czy malego szczeniaka czy wiekszego np. ze schroniska. Ostatnio natknelam sie na zdjecia corgiego welsha, maly psiak w sam raz na dzialke i do domku, tylko cena jest troche wysoka. Poradzcie mi jakiegos pieska pzryjaznego dla dzieci i madrego.

To taki piesek jak królowej angielskiej?

Ja gustuję w west terierku lub terierku szkockim - oba to by był szczyt marzeń - kiedyś takie dwa widziałam - biały i czarny. Ale w moim mieszkanku ledwie kot znajduje miejsce :(

Agurek, ras jest całe mnóstwo. Musicie zadecydować, czy chcecie psiaka dużego czy też niewielkiego. Nie mam tu na myśli jego wieku.

Jeśli nie jesteście zdecydowani na konretną rasę, moze warto przejechać się do schroniska i popatrzeć na mordki biednych psiaków. Może któryś skradnie wasze serce.

Co do corgi, przede wszystkim, napisz, czy któreś z was miało w przeszłości psa?

W jakim wieku są wasze dzieci?

a ja tylko dodam, że może jeszcze rozważyć psiaka z domu tymczasowego, wolontariuszki zwierzęce np. działające przy schroniskach często mają u siebie psiaki do zaadoptowania, te zwierzaki są już często sporo nauczone i sprawdzone pod kątem reakcji w warunkach domowych, ja polecam jako zwolenniczka bezdomniaków ten sposób, gdybyś się zdecydowała lub chciała pogadać, to tu na forum jest kilka dziewczyn ;)

Co do psiakow, to chcielibysmy raczej malego, tzn. nie chodzi mi o wiek, ale jak bedzie dorosly, to zeby nie byl zbyt duzy, czesto wyjezdzamy i chcemy psiaka brac ze soba.

Moje dzieci sa w wieku 10, 6 i 4 lata. Bardzo lubia zwierzeta, u rodziny sa psiaki takze chetnie sie z nimi bawia i wiedza, jak sie z nimi obchodzic.

Tez myslalam o psie ze schroniska, ale po kilku telefonach do roznych schronisk, przekonalam sie, ze sa to psy po przejsciach i raczej odradzono mi brac je do domu z dziecmi???

i co mi radzicie? Aha, moj maz chce aby to byl piesek nie suczka, poniewaz w domu ma juz 4 baby...

[quote name=AGP;4530704.

Jeśli nie jesteście zdecydowani na konretną rasę' date=' moze warto przejechać się do schroniska i popatrzeć na mordki biednych psiaków. Może któryś skradnie wasze serce.

Co do corgi, przede wszystkim, napisz, czy któreś z was miało w przeszłości psa?

QUOTE]

w schroniskach są szczeniaki-chyba warto dać szczęście za dozgonną przyjaźń.

Aż miło popatrzeć na pracę która,,wykonaliście'',a ten regalik z pucharami to w którym miejscu stoi?

Pozdrowienia .

Regalik z pucharami stoi przy kominie w górnym pokoju (w tym zaułku przy drzwiach). Jednak z uwagi na poprawki, jakie majstry muszą wykonać na kominie, został chwilowo przestawiony, a puchary wylądowały w schowku za łazienką - jak już Yeti wypaplał ;-)