AGP-ON 07.04.2011 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201104/1302107682_by_Usmiech_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 10.04.2011 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 kochani potrzebuje waszej pomocy czy pamietacie może jak mieliście pionowo ocieplane fundamenty, bo ja już sfiksuję ani chybi.czy styro powinien się stykać z ławą fundamentową czy może do niej nie sięgać wisi nad nią 10 cm. i co wy na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 10.04.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 U nas ławy wylane były w foliowe "tunele". Fundament ocieplaliśmy na koniec. Styropian położony był tylko od wysokości bloczków fundanetpwych. Ław nie ocieplaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 11.04.2011 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 dzięki bardzo za informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 11.04.2011 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Tak po prawdzie to za drugim razem ocieplałbym fundament razem z budynkiem. Przy ocieplaniu budynku był z nim problem bo ciężko było się zrównać z grubością styropianu, my dodawaliśmy 1 cm bo z jednej strony zabrakło Wystarczy nie zasypywac fundamentu i ocieplić go razem z cokołem budynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 11.04.2011 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201104/1302428258_by_ReVolted_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dulis 12.04.2011 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 (edytowane) Hej AGP-y u nas tez prądu NIET.......... nauczka na przyszłość dla nas: kiedy tylko prąd gaśnie łapać szybko wodę we wszystkie możiwe naczynia w domu, bo jakoś ciężko jest się rano szykowac do pracy i myć praktycznie w szklance wody Edytowane 12 Kwietnia 2011 przez dulis . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 12.04.2011 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 ;-( Też jestem wściekły. Awaria ma potrwac do jutra - to jakiś kosmos jest. W kominku się napali i będzie ciepło ale bez wody to lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dulis 12.04.2011 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Do jutra????????????Cholera.......my nie mamy kominka:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dulis 12.04.2011 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Dzwoniłam właśnie do teściowej...........już jest PRUND Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 12.04.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 12.04.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Bądźcie dzielni! Jak coś, to świeczek dowieziemy ...i wody ciepłej w termosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 12.04.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Już zaczęłam pisać zaproszenie do Sipatkowa po wiadro wody i prundu ale dalej doczytałam że już wszystko wróciło do należytego porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agrazka 12.04.2011 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) Witam serdecznie, Czy mogłabym prosic o podanie mi namiarów na stolarza , który robił u Was szafy i drzwi wewnetrzne. Bardzo mi się podobaja i chciałabym podobne zrobic u siebie w domku. Poprosze o numer tel do Pana stolarza ewentualnie równiez o cene drzwi. Pozdrawiam i życze gorącej wiosny. Agrazka z Adamowa Starego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 12.04.2011 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Dzięki za dobre chęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 12.04.2011 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Witam serdecznie, Czy mogłabym prosic o podanie mi namiarów na stolarza , który robił u Was szafy i drzwi wewnetrzne. Bardzo mi się podobaja i chciałabym podobne zrobic u siebie w domku. Poprosze o numer tel do Pana stolarza ewentualnie równiez o cene drzwi. Pozdrawiam i życze gorącej wiosny. Agrazka z Adamowa Starego Stolarz od kuchni i szaf - M. Barnik 501703088 Stolarz od schodów i drzwi wewnętrznych - J. Jagiełło 669852441 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 12.04.2011 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Jednego możemy być pewni - adrenalony na wsi nie zabraknie Kto powiedzia, że wioch jest nudna, niech wpadnie do nas. Po wycięciu krzaczorów "przyrownych" (to takie jak przydrożne, tylko przy rowie, a w zasadzie w nim rosnące) mamy tu totalne wygwizdowo. Sipatka pisała, że musi się od wiatrów chronić, my też już strategię obmyślamy. Najdziwniejsza sprawa, że ekipa udożniająco-czyszcąca przyjechała dokładnie w dniu, kiedy mieliśmy pismo w tej sprawie kierować do gminy - albo mają tam proroka, albo nam podsłuch założyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 13.04.2011 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 ;-( Też jestem wściekły. Awaria ma potrwac do jutra - to jakiś kosmos jest. W kominku się napali i będzie ciepło ale bez wody to lipa. Witajcie,mam do sprzedania tanioooo-agregat prądotwórczy-prawie cała budowa kręciła się przy jego pomocy-diesel,2 x 230V 1 x 380V-ekonomiczny,pali z rozrusznika,kosę spalinową Stihl-zyłka-nóż,glebogryzarkę f-my Viking-super stan.W razie co macie tel.do mnie.Pozdrawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 13.04.2011 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Chester podaj ceny, wrzucę na grupę łódzką. Na pewno ktoś się znajdzie.Sam rozmyślam nad kosa i glebogryzarką ale chyba na razie fundusze nie pozwolą ;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 13.04.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Najdziwniejsza sprawa, że ekipa udożniająco-czyszcąca przyjechała dokładnie w dniu, kiedy mieliśmy pismo w tej sprawie kierować do gminy - albo mają tam proroka, albo nam podsłuch założyli Im się po prostu tak już to wasze ciągłe jęczenie utrwaliło w głowach, że teraz uprzedzają wasz kolejny krok. Pomyśleli: drogę im zrobililiśmy, no to jaka może być teraz ich reakcja? Na pewno nie pełnia szczęścia, tylko kolejny problem se wymyślą. A z czego można zrobić problem na wiosnę? No przecież nie z odśnieżania - wiadomo, że z niedrożnych rowów. Przecież po ostatnim roku powodzie są na topie. Ja myślę, że oni w tej gminie mają już wydzieloną specjalną jednostkę d/s AGP-ów i teraz znów muszą biedni główkować, co będzie następne. :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts