Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Pchełki Ani i Grzesia

AGP

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tak po prawdzie to za drugim razem ocieplałbym fundament razem z budynkiem. Przy ocieplaniu budynku był z nim problem bo ciężko było się zrównać z grubością styropianu, my dodawaliśmy 1 cm bo z jednej strony zabrakło ;-)

Wystarczy nie zasypywac fundamentu i ocieplić go razem z cokołem budynku.

Hej AGP-y :)

u nas tez prądu NIET..........

nauczka na przyszłość dla nas: kiedy tylko prąd gaśnie łapać szybko wodę we wszystkie możiwe naczynia w domu, bo jakoś ciężko jest się rano szykowac do pracy i myć praktycznie w szklance wody :(

Edytowane przez dulis
.

;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

Witam serdecznie,

Czy mogłabym prosic o podanie mi namiarów na stolarza , który robił u Was szafy i drzwi wewnetrzne. Bardzo mi się podobaja i chciałabym podobne zrobic u siebie w domku.

Poprosze o numer tel do Pana stolarza ewentualnie równiez o cene drzwi.

Pozdrawiam i życze gorącej wiosny.

Agrazka z Adamowa Starego

Witam serdecznie,

Czy mogłabym prosic o podanie mi namiarów na stolarza , który robił u Was szafy i drzwi wewnetrzne. Bardzo mi się podobaja i chciałabym podobne zrobic u siebie w domku.

Poprosze o numer tel do Pana stolarza ewentualnie równiez o cene drzwi.

Pozdrawiam i życze gorącej wiosny.

Agrazka z Adamowa Starego

Stolarz od kuchni i szaf - M. Barnik 501703088

Stolarz od schodów i drzwi wewnętrznych - J. Jagiełło 669852441

Jednego możemy być pewni - adrenalony na wsi nie zabraknie ;-) Kto powiedzia, że wioch jest nudna, niech wpadnie do nas.

Po wycięciu krzaczorów "przyrownych" (to takie jak przydrożne, tylko przy rowie, a w zasadzie w nim rosnące) mamy tu totalne wygwizdowo. Sipatka pisała, że musi się od wiatrów chronić, my też już strategię obmyślamy. Najdziwniejsza sprawa, że ekipa udożniająco-czyszcąca przyjechała dokładnie w dniu, kiedy mieliśmy pismo w tej sprawie kierować do gminy - albo mają tam proroka, albo nam podsłuch założyli ;-)

;-(

Też jestem wściekły. Awaria ma potrwac do jutra - to jakiś kosmos jest.

W kominku się napali i będzie ciepło ale bez wody to lipa.

Witajcie,mam do sprzedania tanioooo-agregat prądotwórczy-prawie cała budowa kręciła się przy jego pomocy-diesel,2 x 230V 1 x 380V-ekonomiczny,pali z rozrusznika,kosę spalinową Stihl-zyłka-nóż,glebogryzarkę f-my Viking-super stan.W razie co macie tel.do mnie.Pozdrawiamy.

Najdziwniejsza sprawa, że ekipa udożniająco-czyszcąca przyjechała dokładnie w dniu, kiedy mieliśmy pismo w tej sprawie kierować do gminy - albo mają tam proroka, albo nam podsłuch założyli ;-)

Im się po prostu tak już to wasze ciągłe jęczenie utrwaliło w głowach, że teraz uprzedzają wasz kolejny krok. Pomyśleli: drogę im zrobililiśmy, no to jaka może być teraz ich reakcja? Na pewno nie pełnia szczęścia, tylko kolejny problem se wymyślą. A z czego można zrobić problem na wiosnę? No przecież nie z odśnieżania - wiadomo, że z niedrożnych rowów. Przecież po ostatnim roku powodzie są na topie.

Ja myślę, że oni w tej gminie mają już wydzieloną specjalną jednostkę d/s AGP-ów i teraz znów muszą biedni główkować, co będzie następne.

:p:lol2: