AGP 19.10.2009 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 dzięki Wam U nas są dwa warianty - albo domek słodki, czyli czerwony dach i piaskowo-żólta elewacja, albo tak, jak w avatarze, czyli antracytowy dach i elewacja ecru. Niestety chyba będziemy musieli zrezygnować z drewna na elewacji... Nie wiem, czy wtedy domek nie straci swego pierwotnego uroku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 19.10.2009 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 oJ oJ Żonę mi podburzasz. Ona też chce ciemny dach Przekonujcie go dalej [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 19.10.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 a mnie to się to drewno podooooba. ale koszty ;( To może jakieś głosy za moją koncepcją..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 19.10.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 To i ja wpadłam z rewizytą Piękny projekt, super działeczka i psiaki przesłodkie Będę podglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 19.10.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 W avatarze kolorystyka jest piekna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 19.10.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 a mnie to się to drewno podooooba. ale koszty ;( To może jakieś głosy za moją koncepcją..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 19.10.2009 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Wiem, że jest piękna - to mnie urzekło. Domek, malutki, ale z klasą. Jednak koszt porządnej drewnianej elewacji jest dość duży i co 4-5 lat trzeba ją odnawiać... To troszkę demotywuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 19.10.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 momencik, 1. nie jest mi wszystko jedno 2 w planie zagospodarowania jasno napisali " Dachy jednakowego koloru" - sąsiad ma czerwony. 3. czerwony dach w połaczeniu z ciepłym kolorem elewacji jest bardzo ładny. U nas w gminie w planach napisali, ze dachy musza byc spadziste min. kat nachylenia 35 st, a my mamy 10/18 st. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 19.10.2009 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 My mamy, że kolorystyka dachu taka sama, jak na sąsiednich budynkach. Sąsiad właśnie położył czerwony dach... (inni sąsiedzi jeszcze nie budują). Pani w gminie powiedziała jednak, że jeśli w pozwoleniu, nie będzie podniesione ponownie, że dach ma nawiązywać kolorem do sąsada, to mamy robić, jaki nam się podoba (kolor oczywiście, bo sad też ma być - max 40 stopni). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 19.10.2009 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 momencik, 1. nie jest mi wszystko jedno 2 w planie zagospodarowania jasno napisali " Dachy jednakowego koloru" - sąsiad ma czerwony. 3. czerwony dach w połaczeniu z ciepłym kolorem elewacji jest bardzo ładny. Nie mówię, że wariant "słodki" nie jest ładny. Jednak po dodaniu drewna na elewację, może być już "przesłodzony". Więc albo rybki, albo ... akwarium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 19.10.2009 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Zaraz będziemy mieli rodzinną bitwę na forum o kolor dachówki A tymczasem, mężu mój, szykuj się, jadę po Ciebie Reszcie mówię - do wieczora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 19.10.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 nie chcę siać zamieszania, bo może i taka cukierkowa pchła będzie fajna, ale mnie właśnie urzekła kolorystyka z projektu:http://www.mgprojekt.com.pl/domki/pchelkag/images/e.jpgu nas będzie właśnie takdach już zakupiony, tylko nie mogę się na okna zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 19.10.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Patrzac na projekt to tego drewna nie ma tak duzo, a co do konserwacji to podbitke drewniana tez co kilka lat trzeba konserwowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 19.10.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 momencik, 1. nie jest mi wszystko jedno 2 w planie zagospodarowania jasno napisali " Dachy jednakowego koloru" - sąsiad ma czerwony. 3. czerwony dach w połaczeniu z ciepłym kolorem elewacji jest bardzo ładny. U nas w gminie w planach napisali, ze dachy musza byc spadziste min. kat nachylenia 35 st, a my mamy 10/18 st. Z kątomierzem nie każda komisja chodzi a sądzę że daltonistów raczej mają niewielu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 19.10.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 momencik, 1. nie jest mi wszystko jedno 2 w planie zagospodarowania jasno napisali " Dachy jednakowego koloru" - sąsiad ma czerwony. 3. czerwony dach w połaczeniu z ciepłym kolorem elewacji jest bardzo ładny. Nie mówię, że wariant "słodki" nie jest ładny. Jednak po dodaniu drewna na elewację, może być już "przesłodzony". Więc albo rybki, albo ... akwarium Mamy i rybki i akwarium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 19.10.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Zaraz będziemy mieli rodzinną bitwę na forum o kolor dachówki A tymczasem, mężu mój, szykuj się, jadę po Ciebie Reszcie mówię - do wieczora jesteście świadkami -grozi mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 19.10.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Mamy i rybki i akwarium my też 170l mam problem, gdzie my je w pchełce wciśniemy, brakuje mi ścian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 19.10.2009 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 My mamy mniejsze akwarium i jak narazie planujemy postawić je w pokoju na górze przy kominie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.10.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 pewnie nie będe obiektywna w tym temacie.... ale ja uwielbiam drewno!!!! więc elewacja drewniana , za nią glosuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.10.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 momencik, 1. nie jest mi wszystko jedno 2 w planie zagospodarowania jasno napisali " Dachy jednakowego koloru" - sąsiad ma czerwony. 3. czerwony dach w połaczeniu z ciepłym kolorem elewacji jest bardzo ładny. mówiłam o moim ON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts