KamaG 07.04.2010 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 też to mam, ale jesteśmy fajne i mondre i wogule Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 07.04.2010 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Ale trzeba sie teraz naprzewijać żeby zobaczyć koniec naszego postu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dulis 07.04.2010 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Hejka.......... no widzicie jak szybko Wam majstrów oddajemy.......Wiedziałam, że awantury z tego tytułu nie będzie.........Powodzenia na placu boju!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 07.04.2010 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Hejka.......... no widzicie jak szybko Wam majstrów oddajemy....... Wiedziałam, że awantury z tego tytułu nie będzie......... Powodzenia na placu boju!!!!!!! Hejka Dulis, to już skończyli? Gratulacje!! Dawaj foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dulis 07.04.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Kończą w sobotę , jutro zalewamy (się) ....strop.Foty jakies sa w dzienniku. Mam z tym problem na bieząco, bo jestem na działce tylko w weekendy (pracuje się i się zarabia na dom:) )W przyszłym tygodniu zaczynamy dach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 07.04.2010 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Kończą w sobotę , jutro zalewamy (się) ....strop. Foty jakies sa w dzienniku. Mam z tym problem na bieząco, bo jestem na działce tylko w weekendy (pracuje się i się zarabia na dom:) ) W przyszłym tygodniu zaczynamy dach. Skąd ja to znam??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dulis 07.04.2010 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 cholender......przeciez Kobitki to powinny się zajmować czymś przyjemniejszym np. budową domu , a nie tyraniem cały tydzień od rana do wieczora............Trzeba chłopów bardziej do roboty zagonić........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 07.04.2010 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 My oboje i pracujuemy i zajmujemy się budową. Za chwilę dojdzie jeszcze jednej poważny obowiązek.Myślę, że doba bedzie za krótka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dulis 07.04.2010 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 nie no ja sobie zartuje:) My też oboje pracujemy i zajmujemy sie w sumie budową po równo,tylko każdy w innej materii............No i ten nasz jeszcze jeden poważny obowiązek....................SYNUŚ..................ABSORBUJĄCY...................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 07.04.2010 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 AGP a przyłaź, przyłaź Jak mi jeszcze powiesz jak na nowym wiadomość wysłać, to będzie gites. Bo ja na razie z privami to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 07.04.2010 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 AGP a przyłaź, przyłaź Jak mi jeszcze powiesz jak na nowym wiadomość wysłać, to będzie gites. Bo ja na razie z privami to Z tymi privami to jakaś porażka jest!!! Myślę, że moderatorzy trochę przekombinowali. Mnie też nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 07.04.2010 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Za chwilę dojdzie jeszcze jednen poważny obowiązek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 07.04.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Pchełka nie będzie mała, życzę powodzenia. Mirek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dulis 08.04.2010 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 ogromne gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 08.04.2010 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 :D:D Efekt został osiągnięty - mamy was!!! Dementując podejrzenia, oświadczam, że przyszłą mamusią jest: Planowany poród już za tydzień http://forum.muratordom.pl/images/misc/pencil.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 08.04.2010 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 (edytowane) no patrz, ale jesteś, ja już po pierwszej wzmiance o nowych obowiązkach podejrzewałam Was o powiększanie rodziny ale tej ludzkiej:p swoja drogą jak się fotki z bliska obejrzy to ... no trudno Ciebie podejrzewać Edytowane 8 Kwietnia 2010 przez KamaG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 08.04.2010 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 no patrz, ale jesteś, ja już po pierwszej wzmiance o nowych obowiązkach podejrzewałam Was o powiększanie rodziny ale tej ludzkiej:p swoja drogą jak się fotki z bliska obejrzy to ... no trudno Ciebie podejrzewać Dzięki Kama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dulis 08.04.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Cholerka, ale nas nabrałaś...................uśmiałam się!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 08.04.2010 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Cholerka, ale nas nabrałaś...................uśmiałam się!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jusiakris 08.04.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Witam przemiłych sąsiadów. Mam małe pytanie: gdzie zamówiliście tablicę z numerem posesji? Chcemy podobną, żeby na ulicy nie było od sasa do lasa. Wyślijcie info na maila.Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts