AGP 08.04.2010 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Witamy Ale fajnie, że dołączyliście. Najpierw wystąpiliśmy o nadanie numeru w gminie, a następnie stosowną tabliczke zamówiliśmy na allegro, np. tutaj: http://www.allegro.pl/item964898571_tabliczka_adresowa_numer_domu_25x30_zobacz.html A jakie u Was postępy?? Wybraliście już projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 10.04.2010 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 No to przylazłam ... jak na mnie nagdakała ... I co widzę ? Ano nic ... W dzienniku jakies pirackie wpisy ... zamiast wieści z placu boju ... Do roboty sie brać ! Majstry miały byc po świętach i gdzie są ? Haaaaaa ? Zobaczymy jak wy wystartujecie - czy wam nogi z dooopy nie powylatają - bo ja już mam luzy na łozyskach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 12.04.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 no to postępy są (u mnie też już zaczaiłam, żeby się nie pchać do dziennika ) Andzia jeśli możesz to uchyl rąbka tajemnicy ile Wam krzyknęli za okna? bo u mnie to temat gorący, jak możesz to z ceną indywidualną za drzwi balkonowe bo u nas będzie dwoje to sobie dodam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 12.04.2010 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 no to postępy są (u mnie też już zaczaiłam, żeby się nie pchać do dziennika ) Andzia jeśli możesz to uchyl rąbka tajemnicy ile Wam krzyknęli za okna? bo u mnie to temat gorący, jak możesz to z ceną indywidualną za drzwi balkonowe bo u nas będzie dwoje to sobie dodam, Kama, poszło na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 12.04.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Witam AGPy:) Gdzieś mi się zgubiliście:eek: ale już namierzyłam;) Ostanią pogawędkę odbyliśmy chyba u dulis w dzienniczku, a ja myślałam, że to u Was było:confused: No, za chwilę robota ruszy z kopyta i ani się obejrzymy jak Ciężków będzie o parapetówce legendy opowiadał Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 13.04.2010 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Hej Juka, u nas jak u nas, ale u Ciebie to normalnie jakiś pałac powstaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 13.04.2010 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Hej, ale żadnych wieżyczek nie będzie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 13.04.2010 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Ale królewny widzę śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jusiakris 13.04.2010 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Witamy Ale fajnie, że dołączyliście. Najpierw wystąpiliśmy o nadanie numeru w gminie, a następnie stosowną tabliczke zamówiliśmy na allegro, np. tutaj: http://www.allegro.pl/item964898571_tabliczka_adresowa_numer_domu_25x30_zobacz.html A jakie u Was postępy?? Wybraliście już projekt? Dzięki za namiary, numer już mam. Brakowało tabliczki. U nas przygotowania do pozwolenia na budowę idą małymi kroczkami. A projekt jest na etapie tworzenia, gdyż robimy indywidualny. No cóż, nie mogliśmy się zdecydować na gotowy. Fajnie, że trochę już drogę naprawili. Ciekawe czy w deszcze już uda się przejechać. Teraz my zaczniemy marudzić w urzędzie. To może jeszcze coś podsypią. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 13.04.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Ale królewny widzę śliczne A, to fakt:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 13.04.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Dzięki za namiary, numer już mam. Brakowało tabliczki. U nas przygotowania do pozwolenia na budowę idą małymi kroczkami. A projekt jest na etapie tworzenia, gdyż robimy indywidualny. No cóż, nie mogliśmy się zdecydować na gotowy. Fajnie, że trochę już drogę naprawili. Ciekawe czy w deszcze już uda się przejechać. Teraz my zaczniemy marudzić w urzędzie. To może jeszcze coś podsypią. Pozdrawiamy super pomęczcie panią Małgosię Obiecała, że w przyszłym tygodniu wyśle większa partię towaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 13.04.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Witam !!! Wpadłam przywitać się i pogratulować osiągniętego celu jakim jest .....PRĄD !!!! U nas lada dzień ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 14.04.2010 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 O jestem tu,jak ja to zrobiłem-jeszcze trochę się pouczę i dam radę.Pozdrawiam WAS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 14.04.2010 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Witamy, witamy. Prund zaklepany na przyszły tydzień. Jak się z Panem dogadamy (oczywiście cenowo), to podłączy nam do domu. Majstry będą w sobotę. Już się zapowiedzieli. I my zaczynamy sezon budowlany 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.04.2010 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Gratuluję przyszłej mamie, młode będą piękne jak i ona Zasiedziałam się w dzienniku, bardzo ładne robisz fotki, ciekawe ujęcia. I bardzo fajne te kociaki, zostaną z Wami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 14.04.2010 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 (edytowane) Witam Cię DarioAS. Przyszłej mamie sie nie spieszy, ale my jesteśmy już w pełnej gotowości Kotki, jeśli tylko zechcą, zostaną. Jednak do naszej wyprowadzki jeszcze jakiś rok... Tymczasem dbamy o niej, jak możemy. Fotki są częściowo moje, częściowo AGP-ONa. Nie są profesjonalne, choć marzę o tym, by takie robić Edytowane 14 Kwietnia 2010 przez AGP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 14.04.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Witamy, witamy. Prund zaklepany na przyszły tydzień. Jak się z Panem dogadamy (oczywiście cenowo), to podłączy nam do domu. Majstry będą w sobotę. Już się zapowiedzieli. I my zaczynamy sezon budowlany 2010 Brawo,to będzie się działo-już zapowiadamy się z wizytą-jak będzie strop i pogoda-przyjedziemy moto.Zdjęcia robisz najpiękniejsze-poważnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.04.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Gratuluję przyszłej mamusi :) Widzę, że na budowie też się dużo dzieje Fajowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 14.04.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Powodzenia AGP- y,będzie potrzebne trzymanie kciuków czy gdzie tam ? Mirek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 14.04.2010 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 chester, zapraszamy serdecznie w każdej chwili Megana, kurtuazyjnie nie dziękuję Mirek, kciukasy zawsze mile widziane. Możesz już zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts