Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Pchełki Ani i Grzesia

AGP

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No to przylazłam ... jak na mnie nagdakała ...:mad:

I co widzę ? Ano nic ...

W dzienniku jakies pirackie wpisy ... zamiast wieści z placu boju ...:p

Do roboty sie brać ! Majstry miały byc po świętach i gdzie są ? Haaaaaa ?

Zobaczymy jak wy wystartujecie - czy wam nogi z dooopy nie powylatają - bo ja już mam luzy na łozyskach ...:o

no to postępy są (u mnie też już zaczaiłam, żeby się nie pchać do dziennika ;) )

Andzia jeśli możesz to uchyl rąbka tajemnicy ile Wam krzyknęli za okna? bo u mnie to temat gorący, jak możesz to z ceną indywidualną za drzwi balkonowe bo u nas będzie dwoje to sobie dodam,

Kama, poszło na PW ;)

Witam AGPy:)

Gdzieś mi się zgubiliście:eek: ale już namierzyłam;)

Ostanią pogawędkę odbyliśmy chyba u dulis w dzienniczku, a ja myślałam, że to u Was było:confused:

No, za chwilę robota ruszy z kopyta i ani się obejrzymy jak Ciężków będzie o parapetówce legendy opowiadał;)

Pozdrawiam

Witamy :D Ale fajnie, że dołączyliście.

Najpierw wystąpiliśmy o nadanie numeru w gminie, a następnie stosowną tabliczke zamówiliśmy na allegro, np. tutaj: http://www.allegro.pl/item964898571_tabliczka_adresowa_numer_domu_25x30_zobacz.html

A jakie u Was postępy?? Wybraliście już projekt?

Dzięki za namiary, numer już mam. Brakowało tabliczki.

U nas przygotowania do pozwolenia na budowę idą małymi kroczkami. A projekt jest na etapie tworzenia, gdyż robimy indywidualny. No cóż, nie mogliśmy się zdecydować na gotowy.

Fajnie, że trochę już drogę naprawili. Ciekawe czy w deszcze już uda się przejechać. Teraz my zaczniemy marudzić w urzędzie. To może jeszcze coś podsypią. :)

Pozdrawiamy

Dzięki za namiary, numer już mam. Brakowało tabliczki.

U nas przygotowania do pozwolenia na budowę idą małymi kroczkami. A projekt jest na etapie tworzenia, gdyż robimy indywidualny. No cóż, nie mogliśmy się zdecydować na gotowy.

Fajnie, że trochę już drogę naprawili. Ciekawe czy w deszcze już uda się przejechać. Teraz my zaczniemy marudzić w urzędzie. To może jeszcze coś podsypią. :)

Pozdrawiamy

super

pomęczcie panią Małgosię

Obiecała, że w przyszłym tygodniu wyśle większa partię towaru ;)

Witam Cię DarioAS. Przyszłej mamie sie nie spieszy, ale my jesteśmy już w pełnej gotowości ;)

Kotki, jeśli tylko zechcą, zostaną. Jednak do naszej wyprowadzki jeszcze jakiś rok... Tymczasem dbamy o niej, jak możemy.

Fotki są częściowo moje, częściowo AGP-ONa. Nie są profesjonalne, choć marzę o tym, by takie robić :(

Edytowane przez AGP

Witamy, witamy. Prund zaklepany na przyszły tydzień. Jak się z Panem dogadamy (oczywiście cenowo), to podłączy nam do domu.

Majstry będą w sobotę. Już się zapowiedzieli. I my zaczynamy sezon budowlany 2010 :wave:

Brawo,to będzie się działo-już zapowiadamy się z wizytą-jak będzie strop i pogoda-przyjedziemy moto.Zdjęcia robisz najpiękniejsze-poważnie.