Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Pchełki Ani i Grzesia

AGP

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

piorunem się uwijacie, w tym tempie to przeprowadzka w wakacje :) Was czeka,

Ania, uważaj.... ta potfora palca Ci zeźre... ;) czarny patrzy i się cieszy, a toto łaciate to aż się ze śmiechu obaliło, niezły TEAM Wam się kroi

W wakacje to może jeszcze nie, ale coraz bardziej wierzę, że przyszła Wielkanoc będzie już w DOMU ;-)

Psi team mamy naprawdę niezły. Maluchy rozwijają się w zastraszającym tempie. Już zaczynają mamie zaglądać do miski, a to dopiero poczatek czwartego tygodnia :jawdrop:Charakterki tez mają niczego sobie - poradzą sobie w życiu. Są odważne i ciekawskie, a przy tym lgną strasznie do ludzi. Można gapić się na nie godzinami...

Hej AGPy:jawdrop: takiego tempa to ja chyba nie widziałam jeszcze u nikogo:jawdrop: Normalnie szczena mi opadła na podłogę i do tej pory podnieść jej nie mogę;) Może podrzucicie mi namiary na tę Waszą ekipę od dachu, bo my jeszcze nadal dachowców wybranych nie mamy a będziemy chcieć układać wtedy, kiedy wszyscy:bash: i już wiem, że są problemy z terminami:(

Pzdrawiam i cały czas oglądam :D

Hej AGPy:jawdrop: takiego tempa to ja chyba nie widziałam jeszcze u nikogo:jawdrop: Normalnie szczena mi opadła na podłogę i do tej pory podnieść jej nie mogę;) Może podrzucicie mi namiary na tę Waszą ekipę od dachu, bo my jeszcze nadal dachowców wybranych nie mamy a będziemy chcieć układać wtedy, kiedy wszyscy:bash: i już wiem, że są problemy z terminami:(

Pozdrawiam i cały czas oglądam :D

poszło na PRIV