chester633 11.05.2010 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 chester, to kiedy na inspekcję przyjedziecie?? Jak będzie pogoda ,tzn.bez deszczu to może w niedzielę 16.05,ale oczywiście wcześniej zadzwonię do Grzesia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 11.05.2010 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Byłem w dzienniku,ale tempo, to co ,święta Bożego Narodzenia 2010 w swoim domku...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 11.05.2010 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 11.05.2010 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 świetną macie więźbę, normalnie najmodniejszy kolor sezonu u Was ścianka kolankowa została taka jak w projekcie? tak się zastanawiam jaki Wy porządek macie, nawet trochę trawy zostało nienaruszone, a moja działka wygląda jakby kto przez nią tornado puścił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 11.05.2010 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 ścianka kolankowa nienaruszona. Wszystko zgodnie z projektem. Wiem, że to najprostszy i najtańszy sposob na powiększeni kubatury ale kosztem bryły budynku. Nie chcieliśmy żeby wyszedł jak garnek przykryty za mała pokrywką Mało kto pamieta o wydłużeniu krokwi a potem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 11.05.2010 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 poszło na PRIV Doszło, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michasia 11.05.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Jeszcze nie otynkowany a już wygląda ślicznie.... i tak czyściutko dookoła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
draxi 11.05.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Witam Czy jak robiłaś ogrodzenie z siatki leśnej to słupki po prostu wkopałaś, czy wmurowywałaś. Jeśli wkopałaś to na jaką głębokość, żeby się nie poprzechylały. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 11.05.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Wkopałem je na jakieś 50-60 cm cmTo wystarczyło żeby sie nie ruszały.Oczywiście narożne sa podparte bocznymi słupkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 11.05.2010 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Witam Czy jak robiłaś ogrodzenie z siatki leśnej to słupki po prostu wkopałaś, czy wmurowywałaś. Jeśli wkopałaś to na jaką głębokość, żeby się nie poprzechylały. Pozdrawiam Wkopałam przy pomocy męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 11.05.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 to znowu ja, czemu ten kominek? poza tym że jest ładny napiszcie coś więcej, specyfikację sobie przeczytałam w necie ale ciekawi mnie jak się sprawdzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 11.05.2010 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Ale zasuwacie z robotą. Przy moim tempie w odwiedzinach, jak zajadę to już tynki będą na ścianach . A dlaczego wasze drewno w takim fajnym fioletowym kolorze? Moje tradycyjne jakieś zielone takie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 11.05.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Gratuluję wiechy! Mam nadzieję, że została opita, bo inaczej to więźba z dachu się zsuwa (ponoć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 11.05.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 A mnie kazali chociaż usta umoczyc ... bo robale dom wpier... Podobno słyszeli jak mlaszczą No to umoczyłam ... a resztę po kątach rozlałam ...tak na szczęście. Gratuluję ! Tempo macie zawrotne i ... mam nadzieję, ze wciąż zadowoleni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 11.05.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Hej AGP Dawno mnie tu nie było , ale juz jestem i co widzę? Niesamowite postępy budowy!!!! Gratuluję serdecznie, domeczek rośnie aż miło! pozdrawiam cieplutko M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 12.05.2010 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201005/1273593391_by_rrolka199_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 12.05.2010 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 1. drewno fioletowe bo jakimś siakimś preparatem solnm nasączane. 2. z postępów jesteśmy zadowoleni i to bardzo 3. do tynków dojdziemy.... wkrótce Po dachówkach będzie instalacja odkurzacza, elektryk i hydraulik. potem tynk, posadzka, kominek, tynk zewnętrzny, ogrodzenie,kostka, itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 12.05.2010 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 to znowu ja, czemu ten kominek? poza tym że jest ładny napiszcie coś więcej, specyfikację sobie przeczytałam w necie ale ciekawi mnie jak się sprawdzają Kama, kominek ładny, mały i niedrogi - idealny do pchełki Ale zasuwacie z robotą. Przy moim tempie w odwiedzinach, jak zajadę to już tynki będą na ścianach . A dlaczego wasze drewno w takim fajnym fioletowym kolorze? Moje tradycyjne jakieś zielone takie... sipatka, spiesz się soiesz, bo w takim tempie to dopiero na parapetówę przyjedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 12.05.2010 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Gratuluję wiechy! Mam nadzieję, że została opita, bo inaczej to więźba z dachu się zsuwa (ponoć) A mnie kazali chociaż usta umoczyc ... bo robale dom wpier... Podobno słyszeli jak mlaszczą No to umoczyłam ... a resztę po kątach rozlałam ...tak na szczęście. Gratuluję ! Tempo macie zawrotne i ... mam nadzieję, ze wciąż zadowoleni ? Iwona, Aga, ależ oczywiście, że "ochrzczona" Przeciez nie pozwolimy, żeby się rozeschła Aga, z panów jesteśmy bardzo zadowoleni. Oby kolejna ekipa taka sama była. Tylko pan od oczyszczalni tylko żerować na nas chce. Muszę z nim poważnie porozmawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 12.05.2010 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Hej AGP Dawno mnie tu nie było , ale juz jestem i co widzę? Niesamowite postępy budowy!!!! Gratuluję serdecznie, domeczek rośnie aż miło! pozdrawiam cieplutko M. madmegs, musisz kobeito wcześniej wpadać, bo przegapisz sso A moje szczeniory widziałaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts