Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Pchełki Ani i Grzesia

AGP

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja też obserwuję i czekam na dalszy ciąg wydarzeń budowlanych. AGP-y a właściwie to jak Wasza łazieneczka na dole będzie zagospodarowana???? Czy tak jak w projekcie??? Hm ciągle mnie zastanawia jaka odległość będzie między ścianą od kotłowni a tym spocznikiem od schodów, tam gdzie ja planuję tą maleńką wanienkę z kabiną. :)

Kama, kominek ładny, mały i niedrogi - idealny do pchełki ;-)

sipatka, spiesz się soiesz, bo w takim tempie to dopiero na parapetówę przyjedziesz ;-)

No siem śpieszem, lecem, pendzem na łopacie.....

I co ja mam zrobić jak mój małż się "oszalał" i codziennie, a teraz to nawet po nocnej zmianie, chce jechać na wieś i robić. Niedługo zapomni o spaniu a ja osiwieję ze zmartwienia że mi zejdzie z przemęczenia :eek:. Dzisiaj też pojechał bo się z elektrykiem umówił, żeby nam gniazdka pozakładał bo my doopy nie umiemy :yes:. Może w sobotę jak będziemy wracać to w Aleksandrowie skręcem w lewo miast w prawo i......................... wpadniem do was. Się obaczy, jeszcze dam znać, bo może znowu cosik wymyśli :mad:.

Witać AGP-y! Witać sąsiadów! Widzieliśmy że i Wy przerabiacie temat POŚ. Co słychać w temacie i czy Wy też rozmawialiście z tym Szpecem który ma robić u AgiJeżyk?

Gadamy z przedstawicielem tej samej firmy. Umówiliśmy się na sobotę. Aco to za nowy sąsiad nas odwiedza? Taki tajemnyczy...

Michasia, widziałaś na żywo dolną łazienkę?? Ja tam wanny nie wcisnę. Nie ma szans!

sipatka, a o której byś była? Ja na bank będę gdzieś do 11.00