AGP 19.10.2009 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 momencik, 1. nie jest mi wszystko jedno 2 w planie zagospodarowania jasno napisali " Dachy jednakowego koloru" - sąsiad ma czerwony. 3. czerwony dach w połaczeniu z ciepłym kolorem elewacji jest bardzo ładny. mówiłam o moim ON Z jednej strony Ci zazdroszczę, bo czasem chciałabym usłyszeć - wybierz sama. Ale z reguły wtedy mój ON ma wiele do powoedzenia i wie lepiej. A z drugiej, gdy potrzebuję pomocy w wyborze lub podjęciu decyzji, wtdy słyszę "nie znam się" Faceci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.10.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 momencik, 1. nie jest mi wszystko jedno 2 w planie zagospodarowania jasno napisali " Dachy jednakowego koloru" - sąsiad ma czerwony. 3. czerwony dach w połaczeniu z ciepłym kolorem elewacji jest bardzo ładny. mówiłam o moim ON Z jednej strony Ci zazdroszczę, bo czasem chciałabym usłyszeć - wybierz sama. Ale z reguły wtedy mój ON ma wiele do powoedzenia i wie lepiej. A z drugiej, gdy potrzebuję pomocy w wyborze lub podjęciu decyzji, wtdy słyszę "nie znam się" Faceci... łot ci życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 19.10.2009 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 przynajmniej nie jest nudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 19.10.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 ja tez chce ciemna dachówkę brąz albo grafit. to co sie dzieje na czerwonych na domkach dopiero co postawiony to masakra- 3 lata temu kładli a teraz mech jak lesie na nich. i to w cale nie są mokre tereny.-nie wiem od czego to zalezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.10.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 ja tez chce ciemna dachówkę brąz albo grafit. to co sie dzieje na czerwonych na domkach dopiero co postawiony to masakra- 3 lata temu kładli a teraz mech jak lesie na nich. i to w cale nie są mokre tereny.-nie wiem od czego to zalezy na cementowych nakłada się mech....od strony północnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 19.10.2009 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 dlatego ja chciałabym mieć angobowana ceramiczną i, jeśli ciemną, to barwiona w masie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 19.10.2009 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 dlatego ja chciałabym mieć angobowaną ceramiczną i jeśli ciemną, to barwioną w masie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 19.10.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Ja mam blache, wiec sie nie wypowiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 20.10.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Witam się w ten deszczowy poranek i życzę wszystkim słoneczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.10.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 też wpadłam sie przywitac!!! u nas nie pada, ale mgła jak cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 20.10.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 http://www.acala.pl/aaa/pchlablack.jpg http://www.acala.pl/aaa/pchlabio.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 20.10.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 dzien dobry widze ze temat elewacji macie ,ogólnie fajnie domek w tych kolorka bedzie wygladał ,może jedynie ciut jasniejsza elewacja i bedzie ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 20.10.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 widzę, że wstaliście piękne elewacje kremowa bombowa! żółta z tym dachem też, zdecydowanie lepiej niż z czerwonym, ale to moje subiektywne odczucie bo ja mam przesyt czerwonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.10.2009 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Ta pierwsza wersja jest brzydka Przy takim kolorze elewacji - dach czerwony. Drugi domek - ładniutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 20.10.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 oooooo ta druga elewacja to ładna kremowa i czarny dach ,ja własnie podobna planuję u siebie z tym ze jeszcze bedzie u mnie kamien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.10.2009 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 I np taka dachóweczka: http://www.roben.pl/upload_module/katalog/dachowki/dsfp-single-antracyt.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 20.10.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 ja o podobnych mysle zastanawiam sie na Koramc czarną lub antracytową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.10.2009 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 albo pierwsza z prawej: http://www.monier.pl/uploads/pics/syrius_13.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.10.2009 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 ja o podobnych mysle zastanawiam sie na Koramc czarną lub antracytową my zastanawiamy się nad Robenem lub Rupp Ceramiką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.10.2009 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 a jeśli czerwona, to z tych powyżej druga od lewej lub: http://www.roben.pl/upload_module/katalog/dachowki/dsf-single-miedz.jpg w rzeczywistości jest troszkę inna lub: http://www.roben.pl/upload_module/katalog/dachowki/dsfp-single-miedziana.jpg[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts