Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Pchełki Ani i Grzesia

AGP

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Michasia, widziałaś na żywo dolną łazienkę?? Ja tam wanny nie wcisnę. Nie ma szans!
No właśnie o to chodzi, że nie widziałam :( , dlatego bardzo Was proszę po tym jak zrobią Wam schodki, żebyście mi wymierzyli wymiary w szczególności odległość między spocznikiem schodów a ścianką lewą. (wg moich obliczeń powinno być tam 115 cm) A jeśli chodzi o wannę to znalazłam taką na 100 cm długą i tak pomyślałam że zamiast głębokiego brodzika to bym chciała taką wannę i na to kabinę :)

Och, AGPy Wy to już macie superaśnie:D

A żeby deszcz nie padał, to wiecie, taniec antydeszczowy;)

:wave::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wave:

Tańczyłam u ciebie i ... nie pomogło :bash:

Mogę potweirdzić, że majstry to czyściochy bo Ci sami robili u mnie. W przeciwieństwie do dachowców...............

AGP-y nie martwcie się o pogodę i tynk mozajkowy. U nas dzisiaj robili i zrobili do tego "namiocik" z folii , i deszcz nie ma szans!!!!!!!!!!!!!!!!

To fakt, pomysłów im nie brakuje. Oby tak dalej!

meg, dulis juz ci napisała, jak to robimy

Tutaj raczej tego wszytskiego nie zmieścisz.
Hej AGP-ON z tego zdjęcia to ta nasza łazieneczka wygląda jak mały kibelek. Trochę mnie to niemile zaskoczyło. Według wymiarów miała być większa. :/ Dopóki nie dowiem się jakie są jej prawdziwe wymiary, będę podtrzymywać moją aranżację. Sądzę że to jest nawet fajne rozwiązanie a gdybym zmieniła zdanie co do tej małej wanienki to zawsze może być zamiast niej prysznic :)

Właśnie zauważyłam nowe zdjęcia, schody wyglądają super i już tak domowo się u Was robi. A fachowcy to po prostu wymarzeni!!! Wszystko czysciutkie i eleganckie!!!! Proszé was na litosc zmierzcie mi ta odleglosc. Szerokosc spocznika schodow i odleglosc od niego do lewej sciany. Pleaseeeeeeeeee :)

Brawo,elektryk ,,debeściak'',z wyjazdu do was wyszły ,,mokre'' nici,dobrze że obsypałem budynek-woda pieknie spływała od ścian,ale już nastepny ,,weckend'' ma być ok.to może w końcu dojedziemy......Wczoraj przyjechały do nas ,wszystkie drzwi kpl.,panele na dół,wanna na górę,zestaw podtynkowy,umywalka,kabina na dół-tzn.drzwi.Pozdrawiamy.

Dzisiaj ponownie odwołaliśmy przyjazd Dekarzy ;(

Aż sie boje pomysleć jaki potop mamy na działce!

Wczoraj ulice wyglądały tak:

http://lh5.ggpht.com/_Wh2D7U9e_pU/S_IxQ5HrNZI/AAAAAAAAAL4/454ZXbEooOk/woda.jpg

Trza będzie auto sprzedać i kajak kupić.

Dzisiaj o 15 mam spotkanie w sprawie oczyszczalni i kotła. Zobaczmy co uda się ugrać ;-)

kilka dni temu podczas wizyty w castoramie, AGPka wszperała nowe płytki.

http://lh3.ggpht.com/_Wh2D7U9e_pU/S_IxRZybUwI/AAAAAAAAAL8/uGuqYKScUl0/plytki1.jpg

http://lh4.ggpht.com/_Wh2D7U9e_pU/S_IxSVRss_I/AAAAAAAAAMA/pEBBBXE1BAA/plytki2.jpg

Przyznaję bez bicia ... nie pojechałam wczoraj na budowę ...

Droga wyglada jak świeżo zarobione ciasto - znam ten stan i ani myslę walczyc tam o życie i ...kierownice.

Na podwórku mam zapewne drugi staw :eek: ...

Grunt, że modułki pojechały ... u siebie nie mogą robć bo leje - dziubią u mnie. Jeden , jedyny pożytek z ulewy ...