Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Pchełki Ani i Grzesia

AGP

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a na poważnie

w sprawie POŚ facecik podjął temat ale po jednym telefonie sprawa umilkła. AGP-y mówią że u nich że ma się odezwać jak wody opadną.

Nie, nie ma się odezwać, tylko ma z łopatą przybyć i kupozbieracza nam zakopać i do użytku przystosować.

Edytowane przez AGP

Te wijska to mi się bzykło tak ... cipka na oko wlazła ( zmęczenie materiału - oka znaczy )

Poprawiłam przecie ...

Z poważności ... jakby cosik nie tak - daj znać ok ?

U mnie już zamontowana. Sprawnie, szybko, profesjonalnie i ...tanio.

Jestem zadowolona jak cholercia :D

Gwarancja na 10 lat ... podwórko na koniec zagrabili prawie całe. Jak zrzucę fotki to zrobie wpis do dziennika ... tylko aparat zostawilam u siostry :evil:

Pewnie że dam znać. Ta cholerna "wiosna" we wszystkim i wszystkim przeszkadza. Miejmy nadzieję że za chwilkę wszystko ruszy z kopyta. My jesteśmy troszkę z tyłu za AGAP-ami więc nie mamy aż takiego pośpiechu z POŚ.Tak czy inaczej wolimy wiedzieć wcześniej niż na ostatnią chwilę.

PS. Co to znaczy że ..... wlazła na oko?!?!?!?

Oj w taki deszcz, to ja płota latać nie będę. Wolę już zęby zagryźć i chcicę powstrzymać ;-)

A Jędrusek, to może żonie nóżki rozgrzać. Nie wie jak??

o proszę:

http://www.mojegotowanie.pl/var/self/storage/images/przepisy/obiady/przyrumienione_nozki_z_kurczaka/543284-1-pol-PL/przyrumienione_nozki_z_kurczaka_popup_watermark.jpg

oj, nie nie, nie to miało być. upssss. Tego nie próbuj z nózkami żony.

o tak:

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:gslvAyn4v8F68M:http://media5.mojageneracja.pl/706438450494a54f607cd8.jpg

Dach jak mówiłam wcześniej cudny:yes: , ale ławę widziałam tylko jedną i ani jednego stopnia na razie,póki co;). Mam jeszcze pytanie,czy będziecie dawać coś na tę rurę ceramiczną która wystaje z pięknego komina;)?

a dziekuję, dziękuję ;-)

Stopnie są. Tylko chłopaki wymyślili, że na dach to przez okno będzie się wychodzić. Ja chciałam po drabinie na stopnie. No nie wiem jak to będzie..

A rura ma metalową czapeczkę, tylko jeszcze nie założona. Może nie chcieli żeby zardzewiała??

nie pomyślałam o oszczędności materiałów ;):D, u nas też kominiarz będzie wychodził przez okno,bo nie było innej możliwości. Gdyby miało tak zostać jak było w oryginale,to musiałby się przeciskać ślizgiem przez te maleńkie poddasze ;)

Kominiarz? U nas stwierdzili, że przeciśnie się w miarę lekka osoba i nie wiem dlaczego spojrzeli na mnie. Bardzo zabawne