AGP 02.06.2010 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Jak na płocie pisze dupa to nie trzeba lecieć ...i całować nie ? Jak sie nie ma co się lubi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jędruśki 02.06.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Byłbym zapomniał..... w sprawie tego że się nażarł to wręcz przeciwnie! Właśnie pitrasi..... Zimne nózki bo taki czas.... Czy zaszkodzą.....nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 02.06.2010 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 (edytowane) a na poważnie w sprawie POŚ facecik podjął temat ale po jednym telefonie sprawa umilkła. AGP-y mówią że u nich że ma się odezwać jak wody opadną. Nie, nie ma się odezwać, tylko ma z łopatą przybyć i kupozbieracza nam zakopać i do użytku przystosować. Edytowane 2 Czerwca 2010 przez AGP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jędruśki 02.06.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Jak sie nie ma co się lubi ... ....to sobie poszukać trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 02.06.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Te wijska to mi się bzykło tak ... cipka na oko wlazła ( zmęczenie materiału - oka znaczy ) Poprawiłam przecie ... Z poważności ... jakby cosik nie tak - daj znać ok ? U mnie już zamontowana. Sprawnie, szybko, profesjonalnie i ...tanio. Jestem zadowolona jak cholercia Gwarancja na 10 lat ... podwórko na koniec zagrabili prawie całe. Jak zrzucę fotki to zrobie wpis do dziennika ... tylko aparat zostawilam u siostry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 02.06.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 I zejść już z tego płotu proszę ... banda zboczeńców. Jędruśkowa ma zimnie nóżki a AGP-onego na delegację wywiało ... i proszę co się wyrabia. Zaraz będą płoty lizać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jędruśki 02.06.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Pewnie że dam znać. Ta cholerna "wiosna" we wszystkim i wszystkim przeszkadza. Miejmy nadzieję że za chwilkę wszystko ruszy z kopyta. My jesteśmy troszkę z tyłu za AGAP-ami więc nie mamy aż takiego pośpiechu z POŚ.Tak czy inaczej wolimy wiedzieć wcześniej niż na ostatnią chwilę. PS. Co to znaczy że ..... wlazła na oko?!?!?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 02.06.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Dach jak mówiłam wcześniej cudny:yes: , ale ławę widziałam tylko jedną i ani jednego stopnia na razie,póki co;). Mam jeszcze pytanie,czy będziecie dawać coś na tę rurę ceramiczną która wystaje z pięknego komina;)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 02.06.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Jędrusiek ...znaczy, że ja już ledwo widzę i dawno "spać" powinnam uprawiać - nie blablać na FM ... ...i pewnie zaraz polegnę ... bo mnie zmęcznie już po plecach klepie, że przeginam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 02.06.2010 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Oj w taki deszcz, to ja płota latać nie będę. Wolę już zęby zagryźć i chcicę powstrzymać A Jędrusek, to może żonie nóżki rozgrzać. Nie wie jak?? o proszę: http://www.mojegotowanie.pl/var/self/storage/images/przepisy/obiady/przyrumienione_nozki_z_kurczaka/543284-1-pol-PL/przyrumienione_nozki_z_kurczaka_popup_watermark.jpg oj, nie nie, nie to miało być. upssss. Tego nie próbuj z nózkami żony. o tak: http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:gslvAyn4v8F68M:http://media5.mojageneracja.pl/706438450494a54f607cd8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 02.06.2010 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Dach jak mówiłam wcześniej cudny:yes: , ale ławę widziałam tylko jedną i ani jednego stopnia na razie,póki co;). Mam jeszcze pytanie,czy będziecie dawać coś na tę rurę ceramiczną która wystaje z pięknego komina;)? a dziekuję, dziękuję Stopnie są. Tylko chłopaki wymyślili, że na dach to przez okno będzie się wychodzić. Ja chciałam po drabinie na stopnie. No nie wiem jak to będzie.. A rura ma metalową czapeczkę, tylko jeszcze nie założona. Może nie chcieli żeby zardzewiała?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 02.06.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Grześ ...wracaaaaaj ! Baba ci się zbiesiła ! Po necie się szlaja za erotyzmami ! AGP-inka ...to my ci jutro bromu podrzucimy ... W wojsku pomaga ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 02.06.2010 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 No dobra, skoro Jeżykowa zarządziła spanie, to i ja idę. Pewnie i tak za chwilę dziecki się obudzą i cyca będą chciały. Może zdążę chociaż na chwilę głowę do poduchy przytulić Do juterka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 02.06.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 nie pomyślałam o oszczędności materiałów , u nas też kominiarz będzie wychodził przez okno,bo nie było innej możliwości. Gdyby miało tak zostać jak było w oryginale,to musiałby się przeciskać ślizgiem przez te maleńkie poddasze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 02.06.2010 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Grześ ...wracaaaaaj ! Baba ci się zbiesiła ! Po necie się szlaja za erotyzmami ! AGP-inka ...to my ci jutro bromu podrzucimy ... W wojsku pomaga ! oj wracaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jędruśki 02.06.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Hmmmm...czyli Jeżyk spać, AGAP-y na masażyk a ja do garów I tak trzymać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 02.06.2010 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 nie pomyślałam o oszczędności materiałów , u nas też kominiarz będzie wychodził przez okno,bo nie było innej możliwości. Gdyby miało tak zostać jak było w oryginale,to musiałby się przeciskać ślizgiem przez te maleńkie poddasze Kominiarz? U nas stwierdzili, że przeciśnie się w miarę lekka osoba i nie wiem dlaczego spojrzeli na mnie. Bardzo zabawne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 02.06.2010 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Hmmmm...czyli Jeżyk spać, AGAP-y na masażyk a ja do garów I tak trzymać! Nie ma AGP-ONa, nie ma masażu :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 02.06.2010 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Nie ma AGP-ONa, nie ma masażu :cry: I tej wersji sie trzymajmy ... bo sie jeszcze jaki masażysta trafi AGP-ince Lepiej niech da tego cycka potrzebujacym (kupiłas ochraniacze w aptece ... toć one już zęby mają ! ) ... i spac ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 02.06.2010 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Hmmmm...czyli Jeżyk spać, AGAP-y na masażyk a ja do garów I tak trzymać! No Jędruśki taka postawa mi się podoba:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts