Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Pchełki Ani i Grzesia

AGP

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

AGP-ki - moje ogromne GRATULACJE!!!

Piękny ten domek Wam wyszedł, aż mi się miękko robi na sercu, jak sobie wyobrażam naszą pchłę.

W końcu i my ruszyliśmy z budową, mamy fundamenty! Wiem, że to dopiero początek, który Wy macie dawno za sobą, no ale każdy kiedyś zaczynał od kopania dziur.

Piękny domek! Jeszcze raz gratulujemy!!!

Aniu - mam nadzieję, że nie pogniewaliście się na nas, że nie zaglądaliśmy tutaj, ale nie chciałam narzekać, że ciągle nic u nas się nie dzieje, więc wolałam przeczekać ten czas i nie zaglądać wogóle na forum. Teraz mam zamiar się poprawić.

AGP-ki - moje ogromne GRATULACJE!!!

Piękny ten domek Wam wyszedł, aż mi się miękko robi na sercu, jak sobie wyobrażam naszą pchłę.

W końcu i my ruszyliśmy z budową, mamy fundamenty! Wiem, że to dopiero początek, który Wy macie dawno za sobą, no ale każdy kiedyś zaczynał od kopania dziur.

Piękny domek! Jeszcze raz gratulujemy!!!

Aniu - mam nadzieję, że nie pogniewaliście się na nas, że nie zaglądaliśmy tutaj, ale nie chciałam narzekać, że ciągle nic u nas się nie dzieje, więc wolałam przeczekać ten czas i nie zaglądać wogóle na forum. Teraz mam zamiar się poprawić.

HaniaKrzyś, pamiętam jak my cieszyliśmy się z etapu, na którym jesteści i ani się obejrzeliśmy a dom juz stoi. Zaraz i wy będziecie mieli waszą pchełkę ;-)

Iza, jak kotek???

Kocio miał dziś pobraną rano krew na badania. Wizualnie znacznie lepsza niż w poniedziałek. Wyniki będą wieczorem. Nie ma apetytu niestety ale zrzucamy to na wczorajsze USG w wyniku którego kocio ma wygolony cały brzuszek. Miziania po brzuszku kocio nie lubi od dzieciństwa więc to cud że pozwolił nam na to badanie i nikogo nie pogryzł. Doktor mówi, że jak na sjamskiego kota to on jest bardzo ok. No i kolejny człowiek weterynarz, który stwierdza że kocio absolutnie nie wygląda na swój wiek. Dawał mu 6 -8 lat podczas gdy kocio ma 14.

Reszta relacji u mnie w komentarzach.

Pozdrawiam moje kochane AGP-ki.

Kocio miał dziś pobraną rano krew na badania. Wizualnie znacznie lepsza niż w poniedziałek. Wyniki będą wieczorem. Nie ma apetytu niestety ale zrzucamy to na wczorajsze USG w wyniku którego kocio ma wygolony cały brzuszek. Miziania po brzuszku kocio nie lubi od dzieciństwa więc to cud że pozwolił nam na to badanie i nikogo nie pogryzł. Doktor mówi, że jak na sjamskiego kota to on jest bardzo ok. No i kolejny człowiek weterynarz, który stwierdza że kocio absolutnie nie wygląda na swój wiek. Dawał mu 6 -8 lat podczas gdy kocio ma 14.

Reszta relacji u mnie w komentarzach.

Pozdrawiam moje kochane AGP-ki.

A nam wczoraj mały szkrab stracha napędził. Szybka reakcja weta - był u nas w 20 min (tu ukłony w Jego stronę) i późnym wieczorej było znacznie lepiej. Jednak noc i tak ciężką mieliśmy. Dziś jedziemy na kontrolę.

Niech ktoś zabierze ode mnie tego pecha :bash:

AGP-ON, mam pytanie, ile u Was wynosi różnica między poziomami parteru i garażu .Patrząc po ilości warstw bloczków fundamentowych , różnica wynosi 12 cm, w projekcie jest 25 cm.Czy to nie przeszkadzało w montażu więźby dachowej?Chodzi mi o przedłużenie płaszczyzny dachu z pchełki, na garaż,czy nie było z tym kłopotów?

My róznież oglądaliśmy działki w tej okolicy

W Cyprianowie i Kęblinach.

:wave:

Toż to moja pchła ma stanąć (jeśli mi pozwolenie wydadzą...) właśnie w Kęblinach!!! :-D :-D

Aj, szkoda, że nie zdecydowaliście się jednak na działeczkę w tej okolicy. Wiem, że każda pliszka swój ogonek chwali, ale tu naprawdę się fajnie mieszka - rzekłabym nawet - najlepiej pod słońcem :cool: :rolleyes: