dulis 16.06.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 AGP-ki, jakie Wy tynki robicie ? Cem-wap czy gipsowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HaniaKrzyś 16.06.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 AGP-ki - moje ogromne GRATULACJE!!!Piękny ten domek Wam wyszedł, aż mi się miękko robi na sercu, jak sobie wyobrażam naszą pchłę.W końcu i my ruszyliśmy z budową, mamy fundamenty! Wiem, że to dopiero początek, który Wy macie dawno za sobą, no ale każdy kiedyś zaczynał od kopania dziur.Piękny domek! Jeszcze raz gratulujemy!!!Aniu - mam nadzieję, że nie pogniewaliście się na nas, że nie zaglądaliśmy tutaj, ale nie chciałam narzekać, że ciągle nic u nas się nie dzieje, więc wolałam przeczekać ten czas i nie zaglądać wogóle na forum. Teraz mam zamiar się poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 16.06.2010 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 http://mistrzowie.org/uimages/201006/1276190492_by_WujasJedras_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 16.06.2010 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 AGP-ki, jakie Wy tynki robicie ? Cem-wap czy gipsowe? gipsowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 16.06.2010 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 AGP-ki - moje ogromne GRATULACJE!!! Piękny ten domek Wam wyszedł, aż mi się miękko robi na sercu, jak sobie wyobrażam naszą pchłę. W końcu i my ruszyliśmy z budową, mamy fundamenty! Wiem, że to dopiero początek, który Wy macie dawno za sobą, no ale każdy kiedyś zaczynał od kopania dziur. Piękny domek! Jeszcze raz gratulujemy!!! Aniu - mam nadzieję, że nie pogniewaliście się na nas, że nie zaglądaliśmy tutaj, ale nie chciałam narzekać, że ciągle nic u nas się nie dzieje, więc wolałam przeczekać ten czas i nie zaglądać wogóle na forum. Teraz mam zamiar się poprawić. HaniaKrzyś, pamiętam jak my cieszyliśmy się z etapu, na którym jesteści i ani się obejrzeliśmy a dom juz stoi. Zaraz i wy będziecie mieli waszą pchełkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 16.06.2010 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Trochę śmiechu i łatwiej człowiekowi....... Ta rejstracja - obłędna a wejście na Giewont - zarąbiste Iza, jak kotek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 17.06.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Dzień dobry..........................................................................ale ładny domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 17.06.2010 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Dzień dobry..........................................................................ale ładny domek Nie słodź, nie słodź, tylko zdjęcia wklejaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 17.06.2010 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 AGP-ON ,co to za agitka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 18.06.2010 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 NO co TY? Dokładnie sie przyjżyj na co wskazuja strzałki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 18.06.2010 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Iza, jak kotek??? Kocio miał dziś pobraną rano krew na badania. Wizualnie znacznie lepsza niż w poniedziałek. Wyniki będą wieczorem. Nie ma apetytu niestety ale zrzucamy to na wczorajsze USG w wyniku którego kocio ma wygolony cały brzuszek. Miziania po brzuszku kocio nie lubi od dzieciństwa więc to cud że pozwolił nam na to badanie i nikogo nie pogryzł. Doktor mówi, że jak na sjamskiego kota to on jest bardzo ok. No i kolejny człowiek weterynarz, który stwierdza że kocio absolutnie nie wygląda na swój wiek. Dawał mu 6 -8 lat podczas gdy kocio ma 14. Reszta relacji u mnie w komentarzach. Pozdrawiam moje kochane AGP-ki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 18.06.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 AGP-ON , teraz co innego , nie przyuważyłem tego. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 18.06.2010 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Kocio miał dziś pobraną rano krew na badania. Wizualnie znacznie lepsza niż w poniedziałek. Wyniki będą wieczorem. Nie ma apetytu niestety ale zrzucamy to na wczorajsze USG w wyniku którego kocio ma wygolony cały brzuszek. Miziania po brzuszku kocio nie lubi od dzieciństwa więc to cud że pozwolił nam na to badanie i nikogo nie pogryzł. Doktor mówi, że jak na sjamskiego kota to on jest bardzo ok. No i kolejny człowiek weterynarz, który stwierdza że kocio absolutnie nie wygląda na swój wiek. Dawał mu 6 -8 lat podczas gdy kocio ma 14. Reszta relacji u mnie w komentarzach. Pozdrawiam moje kochane AGP-ki. A nam wczoraj mały szkrab stracha napędził. Szybka reakcja weta - był u nas w 20 min (tu ukłony w Jego stronę) i późnym wieczorej było znacznie lepiej. Jednak noc i tak ciężką mieliśmy. Dziś jedziemy na kontrolę. Niech ktoś zabierze ode mnie tego pecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 19.06.2010 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Ania i jak tam kudłaty wnusio? nic nie piszesz? co mu się przyplątało? napiszcie choć słówko i fotki może jakie dla ciotki:wiggle:dawno się młodzież nie pokazywała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 19.06.2010 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Prawdopodobnie zjadł kawałek zabawki i bolał go brzuszek. Na szczęście wszystko jest już ok i maluch szleje jakby nigdy nic Co do zdjęć, postaram się wkleić dzisiaj, bo przymierzamy się do zrobienia aktualnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 19.06.2010 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 no to dobrze, że nic mu nie jest, a skąd wiedZiałaś że go brzuch boli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 19.06.2010 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Był apatyczny i dostał gorączki, Przyjechał Pan Doktor i "naprawił" maluszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 19.06.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Z małym pieskiem , jak z dzieckiem. Dobrze , że wszystko w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 20.06.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 AGP-ON, mam pytanie, ile u Was wynosi różnica między poziomami parteru i garażu .Patrząc po ilości warstw bloczków fundamentowych , różnica wynosi 12 cm, w projekcie jest 25 cm.Czy to nie przeszkadzało w montażu więźby dachowej?Chodzi mi o przedłużenie płaszczyzny dachu z pchełki, na garaż,czy nie było z tym kłopotów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
corax7 20.06.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 My róznież oglądaliśmy działki w tej okolicy W Cyprianowie i Kęblinach. Toż to moja pchła ma stanąć (jeśli mi pozwolenie wydadzą...) właśnie w Kęblinach!!! :-D Aj, szkoda, że nie zdecydowaliście się jednak na działeczkę w tej okolicy. Wiem, że każda pliszka swój ogonek chwali, ale tu naprawdę się fajnie mieszka - rzekłabym nawet - najlepiej pod słońcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts