yuka 01.07.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Pięknie, pięknie wszystko się posuwa do przodu:DA PSIACZKI CUUUDOOO:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 02.07.2010 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Megana, yuka - dziękuję. Fajnie, że wpadłyście.Sipatka - zwariowalaś??? Jedź na wakacje i używaj życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 02.07.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 :lol: - już jutro w drogę fiuuuuuuuuuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agurek 02.07.2010 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Ale prujecie, gratulacje, nie ma w ogole przestojow na Waszej budowie. I tynkowanie macie ustawione, u nas juz po tynkowaniu, nie wiem tylko dlaczego u Was tak dlugo bedzie, u nas tynkowali niecale 4 dni??? Mysle, ze dobrze zrobili, jeszcze nie widzialam ich pracy, bo ja sie znowu szlajam po szpitalach z najmlodsza corka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 02.07.2010 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 agurek, a jakie tynki sa u ciebie? My zdecydowaliśmy się na gipsowe z dogładzaniem. Powierzchni do tynkowania jest ok 400 m2. Będzie co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 02.07.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 AGP-ki - widzę, że idziemy prawie łeb w łeb:).Macie już jakieś plany związane z przeprowadzką ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agurek 03.07.2010 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 U nas tynki gipsowe, chyba tez byly z dogladzaniem, bo maz mowi, ze bardzo gladkie, nie trzeba klasc zadnej gladzi. Robili maszynowo pieciu chlopa cztery dni,. Powierzchni bylo 460 m kw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 03.07.2010 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 AGP-ki - widzę, że idziemy prawie łeb w łeb:). Macie już jakieś plany związane z przeprowadzką ? Oj Iwonko, do ciebie to nam jeszcze duuuuużo brakuje A przeprowadzka? Pewnie, że są plany - wielkanoc 2011! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 06.07.2010 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 U nas tynki gipsowe, chyba tez byly z dogladzaniem, bo maz mowi, ze bardzo gladkie, nie trzeba klasc zadnej gladzi. Robili maszynowo pieciu chlopa cztery dni,. Powierzchni bylo 460 m kw. Już wyjaśniło się z tynkami - będą w półtora tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 06.07.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Dziewczynki nie obejrzycie się , a już trzeba będzie pakować bety i przeprowadzać się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 08.07.2010 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 nikt nas nie czyta?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 08.07.2010 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Ja czytam , tylko nic mądrego do powiedzenia nie mam;) więc milczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 08.07.2010 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 No tak, mowa jest srebrem, milczenie - złotem. Więcej srebra poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 08.07.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 uważaj AGP-ka bo jak się rozgadam , to złota możesz nie zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 08.07.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 A złoto by się przydało na tym etapie:D ................a może złoty:rolleyes:A jeszcze lepiej złotych, milion złotych:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 08.07.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 I proszę , jak to w życiu kobiet budujących. Zaczęło się pięknie mądrością życiową, a jakże, że niby mowa i milczenie i takie tam. A na czym stanęło? Na milionie złotych Czyli co ? Kasa, kasa ,kasa. Och, ale któż by nie chciał, żeby za każde mądre słowo z ust wypadała złotóweczka,..... albo lepiej euro Hi hi hi obawiam się, że i wtedy nie byłabym zbyt zamożna... :no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 08.07.2010 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Ale że co, bo nie kumam, tak mało gadasz (nie wydaje mi się) Czy tak dużo wydajesz?? Podobno po sklepach nie lubisz chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 08.07.2010 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Raczej rzadko uda mi się coś mądrego powiedzieć :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 08.07.2010 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Taaaa, Tobie;)To ja zawsze coś palnę nie w porę albo nie tam gdzie trzeba i o:D:D:DA zaraz AGPka przegoni nas ze swoich komentów i tyle będzie dobregoOkaże się, że obie o doopie Maryni a nic konkretnego:)To żeby było trochę w temacie: AGPka, kto Wam robi tynki? (poważnie mnie to ineresuje:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 09.07.2010 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Siedzieć mi tu i ani myśleć byc cicho AGPka nie przegoni tylko dołączy się do gadania o doopie Maryni. Smutna jestem... Moje dwie puchate kuleczki, moje dzieciątka już w nowych domkach. Sobolowy chłopczyk przeprowadzil się tydzień temu, a wczoraj wyjechała sobolowa dziewczynka. O czwartej rano zameldowali się, że szczęśliwie dotarli do ... Rygi. Ostatnia czarna dziewczynka także wyjedzie za granicę... Już teraz jest pusto, a co będzie potem? Niby trzy psiaki zostają, ale zabraknie tupotu małych łapek. Kurcze, dały mi w kość, a mimo to je kocham i ryczę jak wyjeżdżają. To chyba nie dla mnie. Nie potrafię się nie przywiązywać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts