Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Pchełki Ani i Grzesia

AGP

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale prujecie, gratulacje, nie ma w ogole przestojow na Waszej budowie. I tynkowanie macie ustawione, u nas juz po tynkowaniu, nie wiem tylko dlaczego u Was tak dlugo bedzie, u nas tynkowali niecale 4 dni??? Mysle, ze dobrze zrobili, jeszcze nie widzialam ich pracy, bo ja sie znowu szlajam po szpitalach z najmlodsza corka...

I proszę , jak to w życiu kobiet budujących.

Zaczęło się pięknie mądrością życiową, a jakże, że niby mowa i milczenie i takie tam. A na czym stanęło? Na milionie złotych Czyli co ? Kasa, kasa ,kasa. Och, ale któż by nie chciał, żeby za każde mądre słowo z ust wypadała złotóweczka,..... albo lepiej euro :);)

Hi hi hi obawiam się, że i wtedy nie byłabym zbyt zamożna... :D:no:

Taaaa, Tobie;)

To ja zawsze coś palnę nie w porę albo nie tam gdzie trzeba i o:D:D:D

A zaraz AGPka przegoni nas ze swoich komentów i tyle będzie dobrego

Okaże się, że obie o doopie Maryni a nic konkretnego:)

To żeby było trochę w temacie: AGPka, kto Wam robi tynki? (poważnie mnie to ineresuje:))

Siedzieć mi tu i ani myśleć byc cicho ;-)

AGPka nie przegoni tylko dołączy się do gadania o doopie Maryni.

Smutna jestem... Moje dwie puchate kuleczki, moje dzieciątka już w nowych domkach. Sobolowy chłopczyk przeprowadzil się tydzień temu, a wczoraj wyjechała sobolowa dziewczynka. O czwartej rano zameldowali się, że szczęśliwie dotarli do ... Rygi. Ostatnia czarna dziewczynka także wyjedzie za granicę... Już teraz jest pusto, a co będzie potem? Niby trzy psiaki zostają, ale zabraknie tupotu małych łapek. Kurcze, dały mi w kość, a mimo to je kocham i ryczę jak wyjeżdżają. To chyba nie dla mnie. Nie potrafię się nie przywiązywać... :cry: