AGP 09.07.2010 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 a tych złotych, to parę by sie przydało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dulis 09.07.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Hej AGP-ki:) Co Wy tu o wielkanocnej przeprowadzce???? Ja myślę ,że wigilię będziecie juz u siebie spędzać A ja się przyznaję , że nieczęsto zaglądam, do swojego dziennika również , bo roboty na działce i cudna pogoda jakoś zniechęcają mnie do siedzenia przed kompem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 09.07.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Taaaa, Tobie;) To ja zawsze coś palnę nie w porę albo nie tam gdzie trzeba i o:D:D:D A zaraz AGPka przegoni nas ze swoich komentów i tyle będzie dobrego Okaże się, że obie o doopie Maryni a nic konkretnego:) To żeby było trochę w temacie: AGPka, kto Wam robi tynki? (poważnie mnie to ineresuje:)) Tynki robi firma RAMA-BUD, jeszcze nie skończyli ale to co zrobili do tej pory to pierwsza liga. Zapraszamy z AGPką na oględziny i ględziny o złocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.07.2010 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 Tynki robi firma RAMA-BUD, jeszcze nie skończyli ale to co zrobili do tej pory to pierwsza liga. Zapraszamy z AGPką na oględziny i ględziny o złocie Hejka My z AGPką już się umawiałyśmy :D:D na oględziny najpierw u yukowej rodzinki a potem u Was:D Dzięki za info w sprawie tynków, u nas dopiero co prawda jakoś wrzesień/październik ale chyba czas już szukać. P.S. Grześ, ten gość od dachu, co dawałeś mi namiar nie odbiera telefonu:( Możliwe, że tyle roboty ma, że nie schodzi z dachu i wyłączył tel. czy może zmienił nr:rolleyes::rolleyes:? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.07.2010 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 Siedzieć mi tu i ani myśleć byc cicho AGPka nie przegoni tylko dołączy się do gadania o doopie Maryni. Smutna jestem... Moje dwie puchate kuleczki, moje dzieciątka już w nowych domkach. Sobolowy chłopczyk przeprowadzil się tydzień temu, a wczoraj wyjechała sobolowa dziewczynka. O czwartej rano zameldowali się, że szczęśliwie dotarli do ... Rygi. Ostatnia czarna dziewczynka także wyjedzie za granicę... Już teraz jest pusto, a co będzie potem? Niby trzy psiaki zostają, ale zabraknie tupotu małych łapek. Kurcze, dały mi w kość, a mimo to je kocham i ryczę jak wyjeżdżają. To chyba nie dla mnie. Nie potrafię się nie przywiązywać... :hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 10.07.2010 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 Hejka My z AGPką już się umawiałyśmy :D:D na oględziny najpierw u yukowej rodzinki a potem u Was:D oj tam, oj tam, kolejność nie była ustalona, a nawet jeśli była, zawsze można zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 12.07.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 trochę mnie nie było a u Was takie postępy, no no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 12.07.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 oj tam, oj tam, kolejność nie była ustalona, a nawet jeśli była, zawsze można zmienić Można...... ale po co?? Tak też dobrze:D Zapraszamy do nas:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 13.07.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 http://kotburger.pl/uploads/201006/1276704331_by_filipkarpowicz_500.jpg http://kotburger.pl/uploads/201007/1278079340_by_domanii_500.jpg http://kotburger.pl/uploads/201005/1274634895_by_kari360_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 13.07.2010 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Witam mam na imię Ilona i wpadłam się przywitać, dobrze że zdążyłam przed końcem budowy, bo idziecie jak burza.mam pytanie już historyczne, a mianowicie ile kosztowało Was drewno na więźbę dachową i gdzie ją nabyliście, bo ja dostałam wycenę swojej i myślę że toszku dużo.pozdrawiam i gratuluję tempa robót. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 13.07.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 A ja w sprawie tych kotów :D Są zarąbiste Nasza Suri nie prosi o rybkę, czeka tylko na chwilę nieuwagi Oli przy czyszczeniu akwarium i sama rusza na łowy.... ostatnio wyłowiła dwie rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 13.07.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 (edytowane) Dzisiaj AGPy pojechały do Królestwa Yestiego "w interesach"(...) No ładnie! Chwila nieuwagi i już mnie obcykali i obsmarowali! Trzeba było uprzedzić że fotoreportaż będzie, to bym chociaż trawę zgolił i trochę retuszy wprowadził Dzięki za wizytę. Sorki, że ja tak "w biegu" was przyjąłem - siła wyższa:(, ...ale właściwie to sami sobie jesteście winni - trzeba było zaplanować sobie na mnie więcej czasu:p. Ale nic to - czekam na was za te obiecane 2tyg. i lepiej sobie opiekę do inwentarza załatwcie, bo jak będziecie chcieli tak szybko prysnąć to bramę na klucz zamknę powietrze z dętek pospuszczam i każę asfalt we wsi zwinąć No i namówcie jeszcze kogoś (tak jak rozmawialiśmy): może Kolczasta się na rybkę złapie:rolleyes:, albo Gepardzica..., a może Yuka przyjedzie zobaczyć swoją imienniczkę jak kwitnie(?)... Zostawiam wam wolną rękę, bo ja teraz bardzo rzadko zaglądam w internet. Yuka, jeśli szukacie tynkarza, to wystrzegajcie się polecanego kiedyś na Łódzkiej Tablicy pana Niesiołkiewicza (ojciec i syn). Żeby nie układać opowieści od nowa - wklejam to co napisałem o nich na innym forum: "...a mnie właśnie tynkarz w balona zrobił http://forum.budujemydom.pl/style_emoticons/default/icon_twisted.gif http://forum.budujemydom.pl/style_emoticons/default/angry.gif http://forum.budujemydom.pl/style_emoticons/default/icon_evil.gif Najpierw odkładał w nieskończoność termin rozpoczęcia (miał wejśćw maju) i nigdy nie zdarzyło mu się oddzwonić, ale ja głupi tłumaczyłem to lanymi pogodami i zapracowaniem. Na początku tego tygodnia umówił się na czwartek i ...po prostu nie przyjechał - bez żadnego słowa wytłumaczenia. Z różnymi oryginałami już na budowie kontakt miałem, ale takiego jeszcze nie spotkałem. Gdy wczoraj do niego zadzwoniłem z innego numeru w jakąś godzinę po tym jak miał się zjawić u mnie, to usłyszałem pewnym głosem: "Syn już do pana jedzie. Miał tylko jeszcze coś do załatwienia po drodze w mieście. Już do niego dzwonię ..". Po tym jak wyraziłem swoją obawę, czy w ogóle do mnie dotrze, zapewnił mnie, że "na pewno" i żeby się nie niepokoić. Po prostu cham w żywe oczy bezczelnie łże. Od wczoraj wykonałem do niego z tysiąc telefonów. Żadnego nie odebrał. Na noc wyłącza komórkę " Edytowane 13 Lipca 2010 przez Yeti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 14.07.2010 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 No ładnie! Chwila nieuwagi i już mnie obcykali i obsmarowali! Trzeba było uprzedzić że fotoreportaż będzie, to bym chociaż trawę zgolił i trochę retuszy wprowadził No jasne!! Gdzie ty chcesz retusze wprowadzać? Chyba, że mnie U Ciebie jest poprostu ślicznie!!!! Przyjedziemy na grabienie Ekipę też się skrzyknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 14.07.2010 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 A ja w sprawie tych kotów :D Są zarąbiste Nasza Suri nie prosi o rybkę, czeka tylko na chwilę nieuwagi Oli przy czyszczeniu akwarium i sama rusza na łowy.... ostatnio wyłowiła dwie rybki Widziałam koteczkę. Cudeńko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 14.07.2010 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Witam mam na imię Ilona i wpadłam się przywitać, dobrze że zdążyłam przed końcem budowy, bo idziecie jak burza.mam pytanie już historyczne, a mianowicie ile kosztowało Was drewno na więźbę dachową i gdzie ją nabyliście, bo ja dostałam wycenę swojej i myślę że toszku dużo.pozdrawiam i gratuluję tempa robót. koszt na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 14.07.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Dziękuję za szybką odpowiedź i pozdrawiam serdecznie. Ilona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agurek 14.07.2010 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 AGPy, gratukuje postepow, tynki piekne, ja moich jeszcze nie widzialam, ale zdaniem mojego meza juz sa przeschniete.Gdzie wypatrzylismy tanie plytki, co o tym pisaliscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 15.07.2010 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 http://demotywatory.pl/uploads/201007/1279113047_by_xDarest_500.jpg http://demotywatory.pl/uploads/201007/1278982856_by_bartektg_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 15.07.2010 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 No i namówcie jeszcze kogoś (tak jak rozmawialiśmy): może Kolczasta się na rybkę złapie:rolleyes:, albo Gepardzica..., a może Yuka przyjedzie zobaczyć swoją imienniczkę jak kwitnie(?)... Zostawiam wam wolną rękę, bo ja teraz bardzo rzadko zaglądam w internet. Kolczasta "przetwarza dane" ... Jeżyk straszy okrutnie, że urlop może dostać to byłby wyczyn ... Ale jak mi te groźby spełni to zwijamy kolce i jedziemy ... po rybki ... noooo do was też ...troszkę Tylko drinki musi mi podawać cudzy mąż ...nie mój ... bo to się źle kończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 19.07.2010 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 no, bo już myślałam, żeście zaginęli gdzieś i nic nie piszecie, a Wy tynki gładziliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts