Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Pchełki Ani i Grzesia

AGP

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej AGP-ki:)

Co Wy tu o wielkanocnej przeprowadzce???? Ja myślę ,że wigilię będziecie juz u siebie spędzać:)

A ja się przyznaję , że nieczęsto zaglądam, do swojego dziennika również , bo roboty na działce i cudna pogoda jakoś zniechęcają mnie do siedzenia przed kompem:)

Taaaa, Tobie;)

To ja zawsze coś palnę nie w porę albo nie tam gdzie trzeba i o:D:D:D

A zaraz AGPka przegoni nas ze swoich komentów i tyle będzie dobrego

Okaże się, że obie o doopie Maryni a nic konkretnego:)

To żeby było trochę w temacie: AGPka, kto Wam robi tynki? (poważnie mnie to ineresuje:))

Tynki robi firma RAMA-BUD, jeszcze nie skończyli ale to co zrobili do tej pory to pierwsza liga.

Zapraszamy z AGPką na oględziny i ględziny o złocie ;)

Tynki robi firma RAMA-BUD, jeszcze nie skończyli ale to co zrobili do tej pory to pierwsza liga.

Zapraszamy z AGPką na oględziny i ględziny o złocie ;)

Hejka

My z AGPką już się umawiałyśmy :D:D:D na oględziny najpierw u yukowej rodzinki a potem u Was:D

Dzięki za info w sprawie tynków, u nas dopiero co prawda jakoś wrzesień/październik ale chyba czas już szukać.

P.S. Grześ, ten gość od dachu, co dawałeś mi namiar nie odbiera telefonu:( Możliwe, że tyle roboty ma, że nie schodzi z dachu i wyłączył tel. czy może zmienił nr:rolleyes::rolleyes::rolleyes:?

Siedzieć mi tu i ani myśleć byc cicho ;-)

AGPka nie przegoni tylko dołączy się do gadania o doopie Maryni.

Smutna jestem... Moje dwie puchate kuleczki, moje dzieciątka już w nowych domkach. Sobolowy chłopczyk przeprowadzil się tydzień temu, a wczoraj wyjechała sobolowa dziewczynka. O czwartej rano zameldowali się, że szczęśliwie dotarli do ... Rygi. Ostatnia czarna dziewczynka także wyjedzie za granicę... Już teraz jest pusto, a co będzie potem? Niby trzy psiaki zostają, ale zabraknie tupotu małych łapek. Kurcze, dały mi w kość, a mimo to je kocham i ryczę jak wyjeżdżają. To chyba nie dla mnie. Nie potrafię się nie przywiązywać... :cry:

:hug::hug::hug::hug::hug:

Witam mam na imię Ilona i wpadłam się przywitać, dobrze że zdążyłam przed końcem budowy, bo idziecie jak burza.mam pytanie już historyczne, a mianowicie ile kosztowało Was drewno na więźbę dachową i gdzie ją nabyliście, bo ja dostałam wycenę swojej i myślę że toszku dużo.pozdrawiam i gratuluję tempa robót.:wave:

Dzisiaj AGPy pojechały do Królestwa Yestiego "w interesach"(...)

No ładnie! Chwila nieuwagi i już mnie obcykali i obsmarowali!;)

Trzeba było uprzedzić że fotoreportaż będzie, to bym chociaż trawę zgolił i trochę retuszy wprowadził :rolleyes:

Dzięki za wizytę. Sorki, że ja tak "w biegu" was przyjąłem - siła wyższa:(, ...ale właściwie to sami sobie jesteście winni - trzeba było zaplanować sobie na mnie więcej czasu:p.

Ale nic to - czekam na was za te obiecane 2tyg. i lepiej sobie opiekę do inwentarza załatwcie, bo jak będziecie chcieli tak szybko prysnąć to bramę na klucz zamknę powietrze z dętek pospuszczam i każę asfalt we wsi zwinąć :mad:

No i namówcie jeszcze kogoś (tak jak rozmawialiśmy): może Kolczasta się na rybkę złapie:rolleyes:, albo Gepardzica..., a może Yuka przyjedzie zobaczyć swoją imienniczkę jak kwitnie(?)...

Zostawiam wam wolną rękę;), bo ja teraz bardzo rzadko zaglądam w internet.

Yuka, jeśli szukacie tynkarza, to wystrzegajcie się polecanego kiedyś na Łódzkiej Tablicy pana Niesiołkiewicza (ojciec i syn).

Żeby nie układać opowieści od nowa - wklejam to co napisałem o nich na innym forum:

"...a mnie właśnie tynkarz w balona zrobił http://forum.budujemydom.pl/style_emoticons/default/icon_twisted.gif http://forum.budujemydom.pl/style_emoticons/default/angry.gif http://forum.budujemydom.pl/style_emoticons/default/icon_evil.gif

Najpierw odkładał w nieskończoność termin rozpoczęcia (miał wejśćw maju) i nigdy nie zdarzyło mu się oddzwonić, ale ja głupi tłumaczyłem to lanymi pogodami i zapracowaniem.

Na początku tego tygodnia umówił się na czwartek i ...po prostu nie przyjechał - bez żadnego słowa wytłumaczenia.

Z różnymi oryginałami już na budowie kontakt miałem, ale takiego jeszcze nie spotkałem.

Gdy wczoraj do niego zadzwoniłem z innego numeru w jakąś godzinę po tym jak miał się zjawić u mnie, to usłyszałem pewnym głosem: "Syn już do pana jedzie. Miał tylko jeszcze coś do załatwienia po drodze w mieście. Już do niego dzwonię ..". Po tym jak wyraziłem swoją obawę, czy w ogóle do mnie dotrze, zapewnił mnie, że "na pewno" i żeby się nie niepokoić.

Po prostu cham w żywe oczy bezczelnie łże.

Od wczoraj wykonałem do niego z tysiąc telefonów. Żadnego nie odebrał. Na noc wyłącza komórkę "

Edytowane przez Yeti

No ładnie! Chwila nieuwagi i już mnie obcykali i obsmarowali!;)

Trzeba było uprzedzić że fotoreportaż będzie, to bym chociaż trawę zgolił i trochę retuszy wprowadził :rolleyes:

No jasne!! Gdzie ty chcesz retusze wprowadzać? Chyba, że mnie ;-)

U Ciebie jest poprostu ślicznie!!!!

Przyjedziemy na grabienie ;-) Ekipę też się skrzyknie.

Witam mam na imię Ilona i wpadłam się przywitać, dobrze że zdążyłam przed końcem budowy, bo idziecie jak burza.mam pytanie już historyczne, a mianowicie ile kosztowało Was drewno na więźbę dachową i gdzie ją nabyliście, bo ja dostałam wycenę swojej i myślę że toszku dużo.pozdrawiam i gratuluję tempa robót.:wave:

koszt na pw

No i namówcie jeszcze kogoś (tak jak rozmawialiśmy): może Kolczasta się na rybkę złapie:rolleyes:, albo Gepardzica..., a może Yuka przyjedzie zobaczyć swoją imienniczkę jak kwitnie(?)...

Zostawiam wam wolną rękę;), bo ja teraz bardzo rzadko zaglądam w internet.

Kolczasta "przetwarza dane" ...;)

Jeżyk straszy okrutnie, że urlop może dostać :jawdrop: to byłby wyczyn ...

Ale jak mi te groźby spełni to zwijamy kolce i jedziemy ... po rybki :rolleyes::wiggle: ... noooo do was też ...troszkę:rotfl:

Tylko drinki musi mi podawać cudzy mąż ...nie mój ... bo to się źle kończy ;)