Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Pchełki Ani i Grzesia

AGP

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mój procesor nie ... ale Jeżykowe straszenie ... jak zwykle lipa ...

Podobno do końca tygodnia zakończą budowę i będzie urlop ... ale jak go nie pomacam ( w domu ) to nie uwierzę :p

Coś mam złe przeczucia na temat tego waszego przyjazdu:rolleyes:. No bo, jak Jeżu nie dojedzie to się nie ruszysz, a jak dojedzie i się za to macanie zabierzesz, to pewnie też wam dzionek zleci:cool:

...a ja już trawę skosiłem, żebyście nie narzekali na brak atrakcji...:D;)

Kolczasta postaraj się, bo przecież AGPy nie dadzą rady sami cały hektar obgrabić:p:lol2:

Edytowane przez Yeti

Jeśli obiecasz, że nie utniesz sobie i otoczeniu nic cennego:rolleyes:, to dam.

Mogę przygotować też inne zabawki: szpadelki, grabki, kosę, wędkę, pontonik i motylki do pływania... Jakby wam jeszcze było mało, to: wkrętarka, fleks, młotek...;).

No właśnie, nie zapomnijcie kostiumów, bo po robocie - kąpiel obowiązkowa przed uroczystym grilem:D;)

(Kogo wam się udało jeszcze namówić oprócz niepewnej Jeżatej?)

PS

Iglasta, stawaj na kolcach, żeby dojechać - mam pożyczoną profesjonalną siatkę do narybku:cool:

Jeśli obiecasz, że nie utniesz sobie i otoczeniu nic cennego:rolleyes:, to dam.

Mogę przygotować też inne zabawki: szpadelki, grabki, kosę, wędkę, pontonik i motylki do pływania... Jakby wam jeszcze było mało, to: wkrętarka, fleks, młotek...;).

No właśnie, nie zapomnijcie kostiumów, bo po robocie - kąpiel obowiązkowa przed uroczystym grilem:D;)

(Kogo wam się udało jeszcze namówić oprócz niepewnej Jeżatej?)

PS

Iglasta, stawaj na kolcach, żeby dojechać - mam pożyczoną profesjonalną siatkę do narybku:cool:

Yeti wystraszył się, że AGPkę w kostiumie z kosą zobaczy i co zrobił??

O proszę co:

http://img195.imageshack.us/img195/4845/pogodai.jpg

Yeti, to Ci nie pomoże! Ty wiesz, że ja pamiętliwa jestem. Po pół roku, ale przyjadę ;-) A teraz proszę mi ten deszcz odtańczyć!!

Ty mi tu nie pitol. Wcale się nie przestraszyłem - jak dla mnie, to możesz ciekać po działce zupełnie bez kostiumu i nawet bez kosy:p

...a ta prognoza pogody, to jest dla Aleksandrowa, a nie dla Pabianic. U mnie na pewno będzie smażyć jak do tej pory.

Nie migać się tylko przyjeżdżać - padlina już kupiona:bye:

Z okazji imienin wszystkiego naj i spełnienia marzeń.pozdrawiam :wave: ilona

serdecznie dziękuję ;-)

i zapraszam na wirtualną lampkę szampana:

http://ewelinarotko.blox.pl/resource/szampan_22_406.jpg

i czekoladki:

http://www.hotfrog.pl/Uploads/PressReleases/Bombonierka-Ferrero-Rocher-10062_image.jpg