Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Pchełki Ani i Grzesia

AGP

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tymczasem w przyszłym tygodniu dojedzie na działęczke piękny drewniany domek narzędziowy ;-)

Wzór z allegro zmodyfikowany i wyprodukowany przez kuzyna AGPki. Tańszy i lepiej wykonany,.

Dodatkowo zamówiłem pergolę z ławeczką na "świątynię zadumy" Będzie mozna siąść w ogrodzie i spokojnie prasę poczytać ;-)

http://lh3.ggpht.com/_Wh2D7U9e_pU/TF_2cTmmaLI/AAAAAAAAA5w/dP2Z0Jb_w8w/prgola.jpg

Zarzucę jakieś mnącza i posadzę wokół drzewka, będzie osłonięte od wiatu i hałasu.... kurcze, u nas nie ma hałasu.

http://lh4.ggpht.com/_Wh2D7U9e_pU/TFKKc3AancI/AAAAAAAAA04/H8t-Gf6yY_s/s512/z2826529X.jpg

Witam wieczorowo:)

Często do Was zaglądam ,choć dopiero teraz się wpisuję.....bardzo fajnie i sprawnie przebiega wasza budowa;)

domek bardzo ładny:).....podobają mi się wasze tynki i wylewki z tego co wyczytałam jestescie zadowoleni z ich wykonania

w związku z tym mam małe pytanko ....czy mogli byście podać ile płaciliście za wykonanie tynków i kto wam to wykonywał?

Co do wylewek ,to znalazłam wasze polecenie na grupie łódzkiej ale nie znalazłam nic na temat tynków.

Pozdrawiam i dalej będę zaglądać do waszego dziennika budowy!!!!

P.s Pieski cudowne a szczególnie ten mały łobuziak:D:yes:

Jutro pojawiają się Pany od kuchni,ale jest kwas-brak frontów jakie wybraliśmy na szafę więc będzie zmiana-mój ,,architekt wnętrz'' napewno zrobi to dobrze-mam do niej pełne zaufanie od dnia ślubu........he,he.AGP-on proszę o cenę tej ławeczki-pikna-widzę ją u nas nad oczkiem.Co do obsadzenia ,,kratki ławeczkowej'' wybrał bym powojniki w dwóch kolorach-ciemny bordowy i biały lub lekko różowy.Będzie Pan zadowolony.

Oczywiście brama i drzwi stoją dla Was otworem.....................zapraszamy.

Tymczasem w przyszłym tygodniu dojedzie na działęczke piękny drewniany domek narzędziowy ;-)

Wzór z allegro zmodyfikowany i wyprodukowany przez kuzyna AGPki. Tańszy i lepiej wykonany,.

Dodatkowo zamówiłem pergolę z ławeczką na "świątynię zadumy" Będzie mozna siąść w ogrodzie i spokojnie prasę poczytać ;-)

http://lh3.ggpht.com/_Wh2D7U9e_pU/TF_2cTmmaLI/AAAAAAAAA5w/dP2Z0Jb_w8w/prgola.jpg

Zarzucę jakieś mnącza i posadzę wokół drzewka, będzie osłonięte od wiatu i hałasu.... kurcze, u nas nie ma hałasu.

http://lh4.ggpht.com/_Wh2D7U9e_pU/TFKKc3AancI/AAAAAAAAA04/H8t-Gf6yY_s/s512/z2826529X.jpg

Chyba jednak to milin amerykański.

RAMA-BUD 697290728

robią z agregatu, cem-wap i gipsy

U nas w garażu łazienkach i kotłownie jest cem-wap w reszczie pomieszczeń gipsy.

Dziękuję AGP-ko za szybką odpowiedź i namiary na firmę;).....mam tylko nadzieję ,że cena nie powali nas na kolana i będzie do zaakceptowania:)

Widzę ,że ogród zapowiada się ciekawy i piękny:) pozdrawiam i nie omieszkam dalej śledzić wasz dziennik!!!!

Witam zapracowanych Inwestorów :)

Ogród piękny, gratuluję koncepcji.U mnie w głowie pusto ;) no, może nie całkiem.:) Ogrodem będę się martwić później , duuuzo później.

Na dziś mam do Was pytanko. Jaką wełnę kupiliście do ocieplenia poddasza? Jakiej firmy i dlaczego akurat ta ( chodzi mi o to czy one , wełny znaczy;) maja jakieś parametry co są ważne przy wyborze ) A jak jeszcze podacie cenę to już w ogóle będę happy :wiggle:

Pozdrawiam

Wiecie co ? Dla mnie laika bądź co bądź to wszystko jest porównywalne. Te parametry pisane są na papierze a jak wiadomo on wszystko zniesie. Czy takie są faktycznie - być może w odpowiednich warunkach - laboratoryjnych - to wszystko tak wygląda. Ale rzeczywistoć..... A ułożenie przez człowieka nigdy nie da takich parametrów jak jednolity fragment testowany przed wprowadzeniem na rynek.

To podobnie jak z próbkami perfum - zawsze mają intensywniejszy i trwalszy zapach niż kupione już w oryginalnym flakonie......

Ja bym się tam zbytnio nie przejmowała ta czy ta firma (reklama dźwignią handlu jest - pamiętajmy o tym!) i tak znacznie istotniejsze jest jak grubą położymy warstwę.

To ja tyle w tym temacie. Nie pogońcie kijami bo to tylko takie moje przemyślenia przydatne przy wielu wyborach gdy kolejne parametry kosmicznie podwyższają cenę towaru.