chester633 10.08.2010 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 A rodzice to co ! -kiełbasa-nie mylić z ,,wyborczą'',Czesiek pomimo swoich 11 lat teraz robi się jak szczeniak-najlepiej by cały czas poświecać jemu a tu panelek,farba,gipsik na sufit-i psina jest w odstawce.Nie ma co szlochać-Pchełka nabiera rumieńców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 10.08.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Ty sie szykuj bo sie do was wybieramy.... czekamy tylko jak wam kuchnie zrobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 10.08.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Tymczasem w przyszłym tygodniu dojedzie na działęczke piękny drewniany domek narzędziowy Wzór z allegro zmodyfikowany i wyprodukowany przez kuzyna AGPki. Tańszy i lepiej wykonany,. Dodatkowo zamówiłem pergolę z ławeczką na "świątynię zadumy" Będzie mozna siąść w ogrodzie i spokojnie prasę poczytać http://lh3.ggpht.com/_Wh2D7U9e_pU/TF_2cTmmaLI/AAAAAAAAA5w/dP2Z0Jb_w8w/prgola.jpg Zarzucę jakieś mnącza i posadzę wokół drzewka, będzie osłonięte od wiatu i hałasu.... kurcze, u nas nie ma hałasu. http://lh4.ggpht.com/_Wh2D7U9e_pU/TFKKc3AancI/AAAAAAAAA04/H8t-Gf6yY_s/s512/z2826529X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 10.08.2010 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Ładne. Podoba mi się, też bym chciała tylko że ja nie mam absolutnie żadnej koncepcji ogrodu. Rozpacz mnie ogarnia i oczywiście panika pożera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 10.08.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Sipatka widzę, że masz to co ja -ogólny mętlik:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 10.08.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Witam wieczorowo:)Często do Was zaglądam ,choć dopiero teraz się wpisuję.....bardzo fajnie i sprawnie przebiega wasza budowa;)domek bardzo ładny:).....podobają mi się wasze tynki i wylewki z tego co wyczytałam jestescie zadowoleni z ich wykonania w związku z tym mam małe pytanko ....czy mogli byście podać ile płaciliście za wykonanie tynków i kto wam to wykonywał?Co do wylewek ,to znalazłam wasze polecenie na grupie łódzkiej ale nie znalazłam nic na temat tynków.Pozdrawiam i dalej będę zaglądać do waszego dziennika budowy!!!! P.s Pieski cudowne a szczególnie ten mały łobuziak:D:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 11.08.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Sipatka widzę, że masz to co ja -ogólny mętlik:rolleyes: Totalny nie tylko ogólny. Ja tak mam cały czas. I nie wiem na co się zdecydować. To już nawet o kasę nie chodzi, ale tyle cudownych ogrodów widziałam, że no nie wiem który wybrać normalnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 11.08.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Jutro pojawiają się Pany od kuchni,ale jest kwas-brak frontów jakie wybraliśmy na szafę więc będzie zmiana-mój ,,architekt wnętrz'' napewno zrobi to dobrze-mam do niej pełne zaufanie od dnia ślubu........he,he.AGP-on proszę o cenę tej ławeczki-pikna-widzę ją u nas nad oczkiem.Co do obsadzenia ,,kratki ławeczkowej'' wybrał bym powojniki w dwóch kolorach-ciemny bordowy i biały lub lekko różowy.Będzie Pan zadowolony. Oczywiście brama i drzwi stoją dla Was otworem.....................zapraszamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 11.08.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Na zdjęciu jest akurat glicynia i czekać 7 lat by zakwitła to nie dla mnie,pozatym 99% pnączy nie lubi przeciągów.Szczególnie zbyt dużego nasłonecznienia latem i mroźnych wysuszających wiatrów zimą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 11.08.2010 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Tymczasem w przyszłym tygodniu dojedzie na działęczke piękny drewniany domek narzędziowy Wzór z allegro zmodyfikowany i wyprodukowany przez kuzyna AGPki. Tańszy i lepiej wykonany,. Dodatkowo zamówiłem pergolę z ławeczką na "świątynię zadumy" Będzie mozna siąść w ogrodzie i spokojnie prasę poczytać http://lh3.ggpht.com/_Wh2D7U9e_pU/TF_2cTmmaLI/AAAAAAAAA5w/dP2Z0Jb_w8w/prgola.jpg Zarzucę jakieś mnącza i posadzę wokół drzewka, będzie osłonięte od wiatu i hałasu.... kurcze, u nas nie ma hałasu. http://lh4.ggpht.com/_Wh2D7U9e_pU/TFKKc3AancI/AAAAAAAAA04/H8t-Gf6yY_s/s512/z2826529X.jpg Chyba jednak to milin amerykański. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 11.08.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 ło boziu, nie ma pojęcia co to za krzaki. Plan jest jednak taki, że pergolka stanie między Thujami lekko skręcona w stronę domu.http://lh3.ggpht.com/_Wh2D7U9e_pU/TGKETSuXGgI/AAAAAAAAA6w/4druVn3rX1c/s512/ogrod.jpgmniej więcej tak... a taki grys chce zdobyc na rabaty pod ławeczką taką kosteczkę http://lh4.ggpht.com/_Wh2D7U9e_pU/TF-sSjNe6RI/AAAAAAAAA5I/45Snpxxw_zU/009.jpg ogólnie coś w ten deseńhttp://lh6.ggpht.com/_Wh2D7U9e_pU/TDr9OJDHU0I/AAAAAAAAAtQ/QUp1HPynetI/ptak_.JPG http://lh4.ggpht.com/_Wh2D7U9e_pU/TERKVgnpKWI/AAAAAAAAAx4/IoaDRFtqbHI/s720/ogrod-kuropatwy-01.jpg http://lh4.ggpht.com/_Wh2D7U9e_pU/TDr_HSNcGpI/AAAAAAAAAtw/O-HXOWleBT8/wios6_.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 11.08.2010 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Ławeczka tutaj??? Myślałam, że w narożniku. Mamy jeszcze ławeczkę z balkonu. Można ją gdzieś wkomponować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 11.08.2010 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Olejuju jak mi się ta kosteczka podoba Ale pewnie cenę to ma jak z Księżyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 11.08.2010 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Witam wieczorowo:) czy mogli byście podać ile płaciliście za wykonanie tynków i kto wam to wykonywał? RAMA-BUD 697290728 robią z agregatu, cem-wap i gipsy U nas w garażu łazienkach i kotłownie jest cem-wap w reszczie pomieszczeń gipsy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 11.08.2010 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 RAMA-BUD 697290728 robią z agregatu, cem-wap i gipsy U nas w garażu łazienkach i kotłownie jest cem-wap w reszczie pomieszczeń gipsy. Dziękuję AGP-ko za szybką odpowiedź i namiary na firmę.....mam tylko nadzieję ,że cena nie powali nas na kolana i będzie do zaakceptowania:) Widzę ,że ogród zapowiada się ciekawy i piękny:) pozdrawiam i nie omieszkam dalej śledzić wasz dziennik!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 11.08.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Witam zapracowanych Inwestorów Ogród piękny, gratuluję koncepcji.U mnie w głowie pusto no, może nie całkiem. Ogrodem będę się martwić później , duuuzo później. Na dziś mam do Was pytanko. Jaką wełnę kupiliście do ocieplenia poddasza? Jakiej firmy i dlaczego akurat ta ( chodzi mi o to czy one , wełny znaczy;) maja jakieś parametry co są ważne przy wyborze ) A jak jeszcze podacie cenę to już w ogóle będę happy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 11.08.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Jeszcze nie kupiliśmy, ale wybraliśmy isover uni mata. Ma bardzo dobre parametry termiczne (z tego, co pamiętam 0,039). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 11.08.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Dzięki za odp. Właśnie siedzę i czytam, czytam.....Bardzo chwalą Rockwool ale ile ludzi tyle opinii i dalej mętlik w głowie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 12.08.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Wiecie co ? Dla mnie laika bądź co bądź to wszystko jest porównywalne. Te parametry pisane są na papierze a jak wiadomo on wszystko zniesie. Czy takie są faktycznie - być może w odpowiednich warunkach - laboratoryjnych - to wszystko tak wygląda. Ale rzeczywistoć..... A ułożenie przez człowieka nigdy nie da takich parametrów jak jednolity fragment testowany przed wprowadzeniem na rynek.To podobnie jak z próbkami perfum - zawsze mają intensywniejszy i trwalszy zapach niż kupione już w oryginalnym flakonie......Ja bym się tam zbytnio nie przejmowała ta czy ta firma (reklama dźwignią handlu jest - pamiętajmy o tym!) i tak znacznie istotniejsze jest jak grubą położymy warstwę. To ja tyle w tym temacie. Nie pogońcie kijami bo to tylko takie moje przemyślenia przydatne przy wielu wyborach gdy kolejne parametry kosmicznie podwyższają cenę towaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 12.08.2010 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Moi drodzy, Będzie specjalny numer Muratora poświęcony forumowiczom i ich budowie. Nasz dziennik został zgłoszony, bardzo nam z tego tytułu miło Teraz prosimy wszystkich, którym sie nasz dziennik i budowa podoba o głosowanie http://forum.muratordom.pl/dzienniki_forum.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts