Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Pchełki Ani i Grzesia

AGP

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wiecie co ;) szoookk :jawdrop:

Wasz wybór płytek do łazienki na parterze :)

wiecie, że bardzo mocno zastanawiałam się nad tymi płytkami, już nawet miałam wyliczoną ilość i rozrysowany plan układania, i nawet akceptację małżonkową

tylko że mi teraz woodentic chodzi po głowie, a mnie się zmienia jak w kalejdoskopie

zazdroszczę tempa

Zagłosiłam na pkłe ...teraz się pakuję i ...zobaczymy czy było warto ;)

Do południa musimy załatwić jeszcze kilka drobiazgów - wyjedziemy penie cos koło 13-14

Pasi ?

dziękować ;-)

pasi ;-)

daj znać jak wyjedziecie, będziemy tłumaczyć drogę ;-) (trochę inaczej niż ostatnio)

Dałam głos :wiggle: Ja w konkursie a Yamnik przy płocie :rolleyes:

Co do kamyczków na rabatki to polecam wizytę u Tracza w Sosnowcu niedaleko sławetnych Kęblin - niestety niechcianych przez AGP-ków :cry:

Wybór oooogromny, ceny chyba w miarę przyzwoite, choć podobno w Casto (chyba???) są też dobre. W samych Kęblinach też jest "zakład kamieniarski" i zdaje się, że spory wybór kamycków wszelkich mają. Przynajmniej przez płot tak wygląda, bo jakoś nie zagościłam w ich kamiennych progach - daleko nie mam, raptem u wylotu ulicy :D :D

A póki co odmeldowuję się weekendowo do jednostki lotniczej - zapas skrzydeł zawsze mile widziany, gdyby moje zostały podcięte :-P

3mam kciuki za konkurs!

Pozdrowionka :bye:

A.

Dałam głos :wiggle: Ja w konkursie a Yamnik przy płocie :rolleyes:

dziękujemy ;-)

Co do kamyczków na rabatki to polecam wizytę u Tracza w Sosnowcu niedaleko sławetnych Kęblin - niestety niechcianych przez AGP-ków :cry:

Wybór oooogromny, ceny chyba w miarę przyzwoite, choć podobno w Casto (chyba???) są też dobre. W samych Kęblinach też jest "zakład kamieniarski" i zdaje się, że spory wybór kamycków wszelkich mają. Przynajmniej przez płot tak wygląda, bo jakoś nie zagościłam w ich kamiennych progach - daleko nie mam, raptem u wylotu ulicy :D :D

A póki co odmeldowuję się weekendowo do jednostki lotniczej - zapas skrzydeł zawsze mile widziany, gdyby moje zostały podcięte :-P

3mam kciuki za konkurs!

Pozdrowionka :bye:

A.

Dziekuję za namiary. Będziemy oglądać kamyczki ;)

Witam AGP-y.Zagłosowane,13 jest od nas.Nie mam czasu pisać,budowa mi nie pozwala.Szykuję się do zalewania stropu,nadmienię że sam buduję, frajda nie do opisania.Ciężko jest ale warto.Czy jest planowany zlot pchełkowców czy już po ptokach?

dzięki za głosik ;-)

Zlot aktualny, ale z terminem problem. Jakby coś, będzie ogłoszenie ;)