Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Pchełki Ani i Grzesia

AGP

Recommended Posts

Dawno nie byłem w dzienniku,brak dostępu do internetu-ale daliście czadu z robotą-brawooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo,

no to teraz tsza taką piękną glebę przykryć korą co by chwaściory was nie zarosły-wyliczyłem że wystarczy tylko 3472 worki 80 litrowe kory-pozdrawiam -buźka.

;-) ha ha ha

• Odpowiedzi 4,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kama, to naprawdę nie nadaje się do pokazania i nie żartowałam z tymi kredkami ;-)

Górna łazienka ciągle w powijakach - wena może i by była, ale czasu brak. Za to kupiliśmy płytki do garażu i kotłowni ;)

Czy tylko Ty tu zaglądasz?? Gdzie są wszyscy? Nikt nas nie lubi :( ?

Ojojojojjjj Już nie mogę się doczekać żeby zobaczyć jak to wszystko będzie wyglądało. No strasznie mnie ciekawi ta drewniana chatka....:rolleyes: A może ja też będę chciała :rolleyes: (znowu się zaczyna :bash:).

Izuś, to proszę się szykować na macanie chatki. Tylko muszę wcześniej pomalować, żeby ślady nie zostały ;-)

jesli nie kupilas jeszcze tego gresu na tars przezmysl to spokojnie

nie lepiej zrobic kostke na tarasie na podsypce - napewno nie strzeli jak gres po kilku latach

sam mam tarasy w kostce wlasciwie w plytach betonowych bruk-bet (wymiar40x40cm 5cm grubosc na podsypce) a na tarasie nad garazem (na zwirku) i schodach wejsciowych takze te plyty - razem cos okolo 130m2 i wiem ze nic z tym przez lata sie nie zadzieje

na tarasie w domu mojego ojca 2 razy zrywali i wymieniali w odstepach 3-4 lata plytki (wszystkie odparzalo) predzej czy pozniej mimo tego ze byly dobrze polozone- dodatkowo jak popadalo lub jeszcze przymarzlo mozna bylo zeby stracic

za 3 razem zrobil kostke i juz tak 10 lat - zero problemow i znaczny wzrost bezpieczenstwa

na tarasy polecam tylko kostke - plyty betonowe jest teraz taki ogromny wybor i sa naprawde ciekawe wzory

sama zobacz

http://www.bruk-bet.pl/index.php?nav=produktydd&navp=62,61,0

Edytowane przez bombelo

jesli nie kupilas jeszcze tego gresu na tars przezmysl to spokojnie

nie lepiej zrobic kostke na tarasie na podsypce - napewno nie strzeli jak gres po kilku latach

sam mam tarasy w kostce wlasciwie w plytach betonowych bruk-bet (wymiar40x40cm 5cm grubosc na podsypce) a na tarasie nad garazem (na zwirku) i schodach wejsciowych takze te plyty - razem cos okolo 130m2 i wiem ze nic z tym przez lata sie nie zadzieje

na tarasie w domu mojego ojca 2 razy zrywali i wymieniali w odstepach 3-4 lata plytki (wszystkie odparzalo) predzej czy pozniej mimo tego ze byly dobrze polozone- dodatkowo jak popadalo lub jeszcze przymarzlo mozna bylo zeby stracic

za 3 razem zrobil kostke i juz tak 10 lat - zero problemow i znaczny wzrost bezpieczenstwa

na tarasy polecam tylko kostke - plyty betonowe jest teraz taki ogromny wybor i sa naprawde ciekawe wzory

Rozważaliśmy kostkę na tarasie, ale wygrał taras wylewany pokryty gresem. Przeważyły względy estetyczne.

Poza tym chyba nie będę siedzieć na tarasie zimą, więc nie straszny mi zamarznięty ;p