AGP-ON 18.08.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Dawno nie byłem w dzienniku,brak dostępu do internetu-ale daliście czadu z robotą-brawooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo, no to teraz tsza taką piękną glebę przykryć korą co by chwaściory was nie zarosły-wyliczyłem że wystarczy tylko 3472 worki 80 litrowe kory-pozdrawiam -buźka. ha ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 18.08.2010 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 chester, na pewno wystarczy?? Może na wszelki wypadek powinniśmy wziąć 3473 worki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 18.08.2010 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Chciałem was rozweselić w ten piękny letni dzień............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 18.08.2010 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Chciałem was rozweselić w ten piękny letni dzień............ Żartujesz sobie??? A ja zamówiłam w ogrodniczym te wory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 19.08.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Ania pokaż żabciu te łązienkę, może i mnie wena jakaś natchnie bo tera to bryndza jakaś - niemoc twórcza mnie dopadła:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.08.2010 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Kama, to naprawdę nie nadaje się do pokazania i nie żartowałam z tymi kredkami Górna łazienka ciągle w powijakach - wena może i by była, ale czasu brak. Za to kupiliśmy płytki do garażu i kotłowni Czy tylko Ty tu zaglądasz?? Gdzie są wszyscy? Nikt nas nie lubi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 20.08.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Ojojojojjjj Już nie mogę się doczekać żeby zobaczyć jak to wszystko będzie wyglądało. No strasznie mnie ciekawi ta drewniana chatka.... A może ja też będę chciała (znowu się zaczyna ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.08.2010 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Ojojojojjjj Już nie mogę się doczekać żeby zobaczyć jak to wszystko będzie wyglądało. No strasznie mnie ciekawi ta drewniana chatka.... A może ja też będę chciała (znowu się zaczyna ). Izuś, to proszę się szykować na macanie chatki. Tylko muszę wcześniej pomalować, żeby ślady nie zostały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 20.08.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Ja dzisiaj też zaglądam;)Miłego dnia życzę! Jak postępy budowlane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.08.2010 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Ja dzisiaj też zaglądam;) Miłego dnia życzę! Jak postępy budowlane? świeże wieści - smok na gaz już stoi, domek się składa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.08.2010 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Ja też zaglądam, ale jak nie chcesz projektu łazienki swojej wstawić, to ja się nie odzywam, o:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.08.2010 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Ja też zaglądam, ale jak nie chcesz projektu łazienki swojej wstawić, to ja się nie odzywam, o:P no to się narobiło dobra, obiecuję, że jak powstanie drugi, to pokażę oba, ok? ale jak mi ktoś się śmiać będzie, to własnymi ręcyma uduszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.08.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Taaa;) Dawaj, dawaj, takie wrażenia trzeba dozować stopniowo, bo możemy tego nie przeżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.08.2010 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Taaa;) Dawaj, dawaj, takie wrażenia trzeba dozować stopniowo, bo możemy tego nie przeżyć ale nie mam go ze sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.08.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 No widzisz, gdybyś wrzuciła na FM zawsze mogłabyś na niego zerknąć i wyłapać, czy wszystko ok:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bombelo 20.08.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 (edytowane) jesli nie kupilas jeszcze tego gresu na tars przezmysl to spokojnie nie lepiej zrobic kostke na tarasie na podsypce - napewno nie strzeli jak gres po kilku latachsam mam tarasy w kostce wlasciwie w plytach betonowych bruk-bet (wymiar40x40cm 5cm grubosc na podsypce) a na tarasie nad garazem (na zwirku) i schodach wejsciowych takze te plyty - razem cos okolo 130m2 i wiem ze nic z tym przez lata sie nie zadzieje na tarasie w domu mojego ojca 2 razy zrywali i wymieniali w odstepach 3-4 lata plytki (wszystkie odparzalo) predzej czy pozniej mimo tego ze byly dobrze polozone- dodatkowo jak popadalo lub jeszcze przymarzlo mozna bylo zeby stracic za 3 razem zrobil kostke i juz tak 10 lat - zero problemow i znaczny wzrost bezpieczenstwa na tarasy polecam tylko kostke - plyty betonowe jest teraz taki ogromny wybor i sa naprawde ciekawe wzory sama zobacz http://www.bruk-bet.pl/index.php?nav=produktydd&navp=62,61,0 Edytowane 20 Sierpnia 2010 przez bombelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.08.2010 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 jesli nie kupilas jeszcze tego gresu na tars przezmysl to spokojnie nie lepiej zrobic kostke na tarasie na podsypce - napewno nie strzeli jak gres po kilku latach sam mam tarasy w kostce wlasciwie w plytach betonowych bruk-bet (wymiar40x40cm 5cm grubosc na podsypce) a na tarasie nad garazem (na zwirku) i schodach wejsciowych takze te plyty - razem cos okolo 130m2 i wiem ze nic z tym przez lata sie nie zadzieje na tarasie w domu mojego ojca 2 razy zrywali i wymieniali w odstepach 3-4 lata plytki (wszystkie odparzalo) predzej czy pozniej mimo tego ze byly dobrze polozone- dodatkowo jak popadalo lub jeszcze przymarzlo mozna bylo zeby stracic za 3 razem zrobil kostke i juz tak 10 lat - zero problemow i znaczny wzrost bezpieczenstwa na tarasy polecam tylko kostke - plyty betonowe jest teraz taki ogromny wybor i sa naprawde ciekawe wzory Rozważaliśmy kostkę na tarasie, ale wygrał taras wylewany pokryty gresem. Przeważyły względy estetyczne. Poza tym chyba nie będę siedzieć na tarasie zimą, więc nie straszny mi zamarznięty ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.08.2010 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 No widzisz, gdybyś wrzuciła na FM zawsze mogłabyś na niego zerknąć i wyłapać, czy wszystko ok:D:D:D ty mnie yuka nie podpuszczaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.08.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 :cool: Dobra, za pracę się zabieram, bo nic dobrego z tego nie wyjdzie;) Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 20.08.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 świeże wieści - smok na gaz już stoi, domek się składa No to super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts